Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 239
  • 858
  •   1
Отговори
# 105

Моля, ви кажете рачешките рулца режимни ли са? newsm78

Някъде видях, че са, но като прочетох на опаковката, че имат растителни мазнини и т.н. забранени неща се разколебах.Вие консумирате ли ги?

Първа страница мацка-четии Peace

# 106
Честит РД на Майка Зайка - с пожелание за здраве, любов,щастие и късмет! 

nelsun   -

мармашотка - Дюкан разрешава рачешки рулца

# 107
Здравейте на всички! Искам да попитам може ли след като съм започнала с 5/5 да сменя схемата. От близо месец съм на режима и съм свалила 3кг. Не съм очарована от резултата и за това ми се иска да увелича протеиновите дни. Искам да сваля още 4 кг , но кантара яко се е закучил(от 15дни не е мръднал нито грам). Чудя се от какво може да е това задържане. Възможно ли е да е от готовата телешка кайма ,която си купувам? Моля за съвет как да постъпя. Виждам че и други имат моя проблем. Това е за сега. Поздравявам всички ви  bouquet . Чета ви редовно с най-голямо удоволствие  Simple Smile

# 108
  • Пловдив
jorjeto, готова телешка кайма ми звучи силно нережимно. Знаеш ли какво точно има в нея, пред теб ли я смилат от чисто месо?
Ако отговорите са не - пробвай да си я мелиш сама или ако нямаш възможност - отиди в магазин, в който ще ти смелят посочена от теб мръвка.
В 99% от случаите готовата кайма е с много нежелани добавки, сланини, и други нережимни 'екстри', нямащи нищо общо с чистото месо, което е в основата на режима.
Освен това 5 дни П са предостатъчни - не ги увеличавай.
По посочените от теб кг, разбирам, че нямаш много за сваляне. Задържането ти може да е чисто физиологично съпротивление на организма. С повече търпение ще се получи, стига целите ти да не са нереално завишени.
А доколкото разбирам и преди си дюканствала, не може да очакваш аналогични резултати на тези, които си имала първия път.

Успех!     bouquet

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 16:56 от zvezdopad

# 109
Ейй,кога ще успея да се запиша на I-ва старница.Май никога.Трябва да спра да ходя на работа и да намаля спането,зада мога да ви чета.Сигурно това е причината да не мога да се отърва от последния кг-два и да слезна на пейката на седмичките. Weary
На тези с поводи ЧЕСТИТО. newsm51
Питах преди време   , дали имате наблюденя върху Fat Free Feta на PRESIDENT. newsm12.та ако някой има мнение , моля да го сподели.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 18:31 от pepi1974

# 110
zvezdopad,благодаря за отговора! Май си доста права за каймата Simple Smile. Може ли още нещо да попитам,че сега се сетих- възможно ли е да се достидне тегло,което е под това,което се получава от калкулатора на Дюкан

# 111
Здравейте, дружинка!  Hug

Хайде и аз да се запиша в новата темичка!
Пък и ме повикаха, а аз съм добро дете и се отзовавам Wink...   Весито5, миличка  Hug   Heart Eyes, тука съм, чета ви, но няма кой знае какво да кажа... В край на краищата като всяка себеуважаваща се 4-фазничка, трябва да се весвам само от време навреме...  hahaha Я виж, те 3-фазниците изчезнаха почти безследно - и туй момче Туни потъна вдън земя, направо си е за притеснение. Rolling Eyes .. Майтапът на страна - напоследък имам много работа и ангажименти, но иначе всичко е под контрол (поне така се надявам Wink), а и ви наблюдавам  Mr. Green...

На днешните рожденици -  nbirthday

Поздравления на месечинките и добре дошли на новите момичета!  Hug

Myrmot4e, много добро решение - поздравления за него и много успех ти желая!

Cote, каквото и да решиш, имаш и моята подкрепа, а и както каза и Весито - не забравяй, някои свалят и в трета. А дори и да не е така при теб, можеш първо да затвърдиш и задържиш постигнатото (а това е най-важното, не свалянето), да си дадеш малко почивка и после да решиш дали ще продължиш да се бориш за последните 1-2кг..  Hug

Звездопад, днес два пъти ми напълни душата с твоите постове (с кривото огледало и лудата дюканка), с удоволствие те чета...  Heart Eyes

Лек и отслабващ ден на всички!

# 112
Monroe - аз просто си хапвам и мазнинката от мазната риба която си пуска  Embarassed . Ми тя нали е полезна - за косата, ноктите и т.н. Относно това да се пържи в нея телешко или пилешко миииии, не ми допада идеята, те ще се вмиришат на риба  Sick

Мерито - потърпи миличко ииииииии "ще бъдеш най хубава ........."

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 18:13 от ros4o

# 113
Майка Зайка   bouquet честит празник,много постигнати успехи във всичко и много здраве както за теб така и за цялото семейство

Честито на всикчи минуси Hug

И аз няма с какво да се похваля вече.....2 седмици Cry
Търпелива съм ,ще поживеем ще видим
Знам че рано или късно ще стане,но пък търпението не е най-добрата ми черта Mr. Green

Тунииии к'во с'тааа къде забегна,виж колко хора те мислим ,драси някой ред

Росчее избиваш рибОка душа с тия емотикони,признала съм те Mr. Green

# 114
  • София
Добър вечер  Hug
По повод на спортуването - много пъти съм го споменавала, че съм забелязала още много преди Дюкан, че като спортувам, не свалям много. Затова сега теорията на Дюкан ми хареса и започнах да спортувам в много късен етап от режима. Наистина спорта ме тонизира, чуствам се перфектно и приповдигнато, по-свежа съм , но не свалям. Предпоагам, че е въпрос до организъм, а и до спортуване. Никога не мога да го докарам до час на велото, а аква аеробиката ме свива и прибира, но килограми не се свалят. Но за Наирянка може би ще е добре - тя не сваля бързо и каквото и да е движение може да е от полза. Кой знае от какво ще се раздвижи пустия метаболизъм  Laughing
Светлат Hug забравих днес да ти отговоря  Embarassed До декември карам 4/3, от декември - 1/1, да видим къде зимуват раците  Joy
Наирянка  Hug от твоята уста в ушите на Кантарев  Joy Joy Joy Ще черпя, да знайш, ако стане  hahaha

# 115
ros4o аз уж все се стягам и все гледам да съм умната ама....  просто онзи ден когато сутринта си обувах дънките и едвам ги обух.. и се стреснах страшно много, защото като знам колко време ми отне да отслабна и как съм се радвала на грамове и кво ли не... докато стигне 55-56кг... а сега сама си стъпвам на труда, тъй че стриктна ще съм... а и по-нататък мисля и да поспортувам малко във фитнеса или някакви танци.. още мисля..

# 116
А някой карал ли е 1/1. Питам просто да знам дали се сваля и така. Знаете ли и на мен ми омръзна да карам 4/3 и си мислех да мина 1/1, но някой който е карал, да каже дали се сваля  Praynig

# 117
  • Бургас
Привет,красавици и красавци! Hug
Имам да наваксвам от старата и новата тема,затова до по-късно!  bouquet

# 118
от 3.11 съм свалила само 3 кг ,но си личи..

http://media.snimka.bg/1369/008993351.jpg

http://media.snimka.bg/1369/008993426.jpg

# 119
привет Банда!

колко сте изписали, трябва да се връщам да дочитам старата темичка! Laughing.

аз задържам ужасно, кантарев, метрев и огледален хич не ме обичат.
след внимателен анализ на менюта, открих, че трябва, докато отслабвам, да забравя за:
- трици
- млечни
- подсладени сладости
....
яд ме е #Cussing out. обожавам режимните кексчета и хлебчета, а и триците действаха добре с 00.

изплаках си мъката..

евала за резултатите и снимките, момичета!   newsm20 не мога да ви опиша какъв стимул са.. след тези 20 дни задържане, като четях с по-колко отлабват някои, така ме хващаше яд и ми идеше да пратя всичко в кучешкия двор..но като видех снимки, си казвах: няма пък да се отказвам, още един ден, щом те са успели с такива фрапантни резултати..!!!

без думи останах...
 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт