Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 221
  • 858
  •   1
Отговори
# 90

И сега искам едно отговорче на едно тъпо въпросче  Blush - колко е това 40 гр кашкавал (сирене) - колкото кибритена кутийка ли или повечко  newsm78

Долу-горе да, но за по-точно аз правех така - купувам пакетче кашкавал на Пършевица(защото го харесвам, може и друг) , на етикета му има грамаж, обикновено е по 300грама (или около тях). И смятям, това прави 7*40грама= 280грама, и разделям на 7 равни парчета, ако е 320грама разделям на 8 равни парчета и така приблизително си ги оразмерявам предварително и за всеки ден си имам готово парче.  Hug

Мон, Росчо   bouquet  Hug

# 91
  • Бургас
Здравейте,момичета! newsm44
Отдавна не съм писала,но чета редовно темичките.Аз съм горда третофазничка от 1.10,килограмите си ги задържам без много да се старая,честно да си кажа.Ям предимно режимни храни,съгрешавам с по 1 чаша бяло вино и нещо сладки,но си изградих полезни навици-триците са ми вече задължителна закуска,пия прясно мляко с нес и подсладител,само лайт кола,много вода. smile3521Готвя на фурна предимно пилешко и телешка кайма,а тавичката застилам с готварска хартия,за да си спестя мазнината на дъното.Общо взето,режима смятам,че ще си остане до живот.Особено,когато няма ограниченията на чистите протеини и мога да си позволявам зеленчуци и плод,което най-много ми липсваше в първа и втора фаза.
Щастлива съм,че ви има и винаги мога да вляза ,за да си заредя батериите във вашата тема.  bouquet smile3501

# 92
  • Пловдив
Zvezdopad, искам и аз с теб в трета, а и май това последно килце ще го мъча, така че взимай ме с теб след 10 дни!   bouquet
Взех тъ, Мандаринке, взех тъ!  Flutter

Помните ли култовия монолог на Парцалев от "Взех тъ, Радке! взех тъ!"
http://www.vbox7.com/play:4407c723
"Га съ гледам в туй углидалу, чини ми съ, чи ни съм толкуз убав.
А пъ я питайте Вича - дума ми, чи съм изписън!
Това углидалу треби дъ съ ХЧУПИ!"

Joy много актуално би звучало понякога в хубавата ни тема, нали? Mr. Green

ros4o, vesito5   Hug

tanyamanya  Heart Eyes, драго ми е да те видя  bouquet

п.п. грешката е поправена Peace

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 15:38 от zvezdopad

# 93
  • София
Привет дружина,

нямам време на последък да пиша и чета ....имам тема и половина да дочитам ....но да се отчета и аз

Светлат  Hugхаресаха ми твоите разсъждения относно дължината на трета  фаза за хората които са свалили между 5 и 10 килограма ..... и аз също смятам че ако трета е по-малко от 3 месеца има опасност при преминаването в четвърта да се върнат част от свалените килограми
Даже не знам дали и 3 месеца не са малко ..... newsm78
в този ред на мисли ---има ли някой достоверен източник за колко време можем да излъжем тялото си да свикне с новите килограми ....ако въобще е възможно ....тук прочетох за 3, 6 месеца , 1 година дори и повече
ако някой има линк моля хелп
При мен се получи така че постоянно ми се променяха килограмите в 3-та и сега в 4-та от 52 до 55
Да НО от 10 дни съм заковала 55 и не свалям до 52...... и сега се чудя какво става това от къса 3-та фаза ли е? .....или от закъснял МЦ ....вярно че се чувствам доста подута .....и преди във 2-ра съм качвала по 3 килограма преди МЦ ..... но ми е малко притеснено ....чак се изкушавам да направя повече от 1 протеинов ден .....но може би ще запазя самообладание и ще проведа този експеримент докато отмине МЦ и тогава ще споделя какво се е случило

Звездопадче - Въх уби Ма  Joy Joy

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 14:25 от tanyamanya

# 94
Звездопад - напълни ми душата. Мннннного обичам да те чета. Изпълваш ме с вяра, оптимизъм, светлина и още и още............ Много верен за мен е този монолог от Криворазбрана цивилизация  Joy Joy Joy , иска ми се да повярвам на хората, ама туй криво огледало, като се погледна в него и Thinking 

shushy80 - браво бе    smile3501 Виждаш ли, че твоя кантар е мълчал дълго, но сега как те възнаграджавааааа

Весето 5
Коте - не се предавай. Ти си истински боец

# 95
  • Пловдив
:оффтопик:
Звездопад - напълни ми душата. Мннннного обичам да те чета. Изпълваш ме с вяра, оптимизъм, светлина и още и още............
Много верен за мен е този монолог от Криворазбрана цивилизация  Joy Joy Joy , иска ми се да повярвам на хората, ама туй криво огледало, като се погледна в него и Thinking 
Росчо Heart Eyes, добре, че тез все хубави неща, дет те пълня с тях, са безтегловни, че иначе щях да съм ти нережимна  smile3533 и да ме подгониш с някоя пръчка Joy

...не правете като мен - първи ден на работа от 3 седмици и се разспамих ... FlutterСамо Слабето остава да изкочи от някъде и да ми удари едно моШно рамо Mr. Green Hug

# 96
  • София
Ееееееееее, сколасах и аз най - сетне да се разпиша в новата темичка................

Явно или мрънкането ми, или най - вече вашата подкрепа са ми помогнали - днес Кантарчо ми отчете 58.1 и то съде парцалките  newsm44

Vesito5, Lucie, Музичка, Филюдка, Тонито26 /по твой съвет го цУнАх Кантаря  - явно му харесва на гадината Joy Joy/ Hug Hug Hug

Не съм сигурна дали щях да стигна дотук без вас, момичета и момче - радвам се, че ви открих! Обичам вЪ! Hug  love001  newsm51

# 97
Здравейте момичета!
Едва ли някой тук си спомня вече за мен. Прекъснах режимчето без да достигна целта си. Няколко месеца не можах да се взема в ръце и така заради внезапното прекратяване натрупах 4кг. Но стига съм се оплаквала. Сега отново съм на линия и се надявам да имам същите постижения като миналия път и да достигна заветната цел. Днес ми е 3  ден от ударния и се чувствам много добре, за разлика от миналия път, когато имах силно главоболие и световъртеж. Надявам се и за напред всичко да е наред.

Приятен ден на всички и много свалени килограмчета! Hug Hug Hug

# 98
Добър ден Embarassed
Минавам само да ви поздравя Blush

# 99
  • Пловдив
Zvezdopad, искам и аз с теб в трета, а и май това последно килце ще го мъча, така че взимай ме с теб след 10
Помните ли култовия монолог на Парцалев от "Криворазбраната цивилизация"
http://www.vbox7.com/play:4407c723
"Га съ гледам в туй углидалу, чини ми съ, чи ни съм толкуз убав.
А пъ я питайте Вича - дума ми, чи съм изписън!
Това углидалу треби дъ съ ХЧУПИ!"
 Joy много актуално би звучало понякога в хубавата ни тема, нали? Mr. Green

Не ми се отваря линка, може би там е написано грешно, но да те поправя, че това е от "Зъх тъ, Радке, зъх тъ", не "Криворазбраната цивилизация" Simple Smile

# 100
vivi07 Добре дошла!ПОжелавам ти този път да успееш,защото знам колко е важно за всички нас да станем фини и красиви мадами

# 101
Здравейте и от мен!
Да се запиша и аз в новата тема. днес съм на протеини и смятам да правя схемата 1/1. Установих, че като чета и пша редовно в темата съм по-мотивирана да спазвам всичко. Иначе явно са ми слаби ангелите и веднага се отпускам #Cussing out

# 102
   НЕЛСЪНЧЕ,ТОНИТО,ТУНИ,ФИЛЮДЧЕЕЕФЕЕЛГОД,ЗВЕЗДОПАД,БЛЕМХЕН/къде зачезна,бе мацко?/ВЕНЕРАС/не стой на балкончето/

# 103
 Laughing Нямам нищо за казване Whistling

# 104
Моля, ви кажете рачешките рулца режимни ли са? newsm78

Някъде видях, че са, но като прочетох на опаковката, че имат растителни мазнини и т.н. забранени неща се разколебах.Вие консумирате ли ги?

Общи условия

Активация на акаунт