Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 219
  • 858
  •   1
Отговори
# 75
Имам един третофазен въпрос. В днешния протеинов четвъртък разрешени ли са агнешко и нетлъсто свинско, или го карам като протеинов във втора?

Според мен трябва да се кара като във втора. Поне аз така си карам.

# 76
  • Щастлива мама на 3 слънца
Горда, dorchester момичета мерси за отговора, относно фитнеса забравям за него, а за туй месо няма ли риба на прах или нещо такова ,което да замества това месо и рибата, не знам няма ли техен заместител на прах ли на олио ли  Embarassed , извинявам се ако ми е тъп въпроса ама си е голям зор наистина с това месо, пък без него ням как. И ето след 2 дена имам 1 месец а съм само - 4 кг(от 64 тръгнах) според мен хич не е добре работата вие кажете ,мерси пак

# 77
  • Пловдив
dorchester, как си момиче?  Аз явно съм пропуснала дебатите относно фитнеса. И не знаех,ч е Кри има такива наблюдения за карането на велоергометъра. Хм, трябва да е защото тренировките не са били над 35 минутни...иначе няма как Дюкан да променя законите на енергията и едни да отслабват от кардио и аеробика, а други да задържат при положение, че спазват и хранителен режим, нали? Simple Smile

# 78
  • Варна
И ето след 2 дена имам 1 месец а съм само - 4 кг

Еееееее, недей тъй! Идеален резултат! Някои свалят примерно 7 в първия месец, други - 2, ти си в златната среда. Стартовото ти тегло е малко, затова няма как да сваляш главоломно.

Наирянка  Hug, бижу съм аз, само дето мразя студеното време и ми е мрънкаво такова. Аз за фитнеса повече нямам какво да кажа, че теорията не ми е силна страна.  Joy Но знам едно: мускулът тежи повече от сланината в единица обем.  newsm78 ЪЪЪЪ, тъй ли беше...

# 79
  • Пловдив
Може ли да се пие Лифт /продукта на Кока-Кола/ според мен става.

Според мен не е хич подходящ. Naughty В него има захар,ако говориш за тези ...хмм ябълка,лимонада и какво беше друго.Аз пия само Кола лайт

Че аз четох, четох не видях захар на етикета. От колата не мога да спя, че затова се чудя с какво да я заменя - газирано де! Че да не чувствам много прецакана Cry

Сега си връткам един дюкянски крем-карамел, без карамел, че вече го сънувам Mr. Green

Лифта няма захар, има много Е-та, и аз се блещих лятото и нищо забранено не видях. Иначе както казва Дори всички безалкохолни производители икономисват откъм захарта и произведенията им са тъкмо като за нас.  Mr. Green

# 80
                Здравейте Дюканки-сладуранки.  bouquet  bouquet  bouquet

Доре, заради теб душо ще спамя малко.Гледах снимки от срещата.Нещо поналята ми се виждаш. NaughtyТака ли е или....

Вещи newsm51 smile3525, умора нямаш.Липсвате ми всички(които познавам де), но нямам много време.Все пак ви наглеждам понякога да не мърсувате. Mr. Green Mr. Green

# 81
  • Пловдив
Волна, нещо за себе си и килцата ти нищо не казваш.  Crazy

# 82
  • Варна

Доре, заради теб душо ще спамя малко.Гледах снимки от срещата.Нещо поналята ми се виждаш. NaughtyТака ли е или....

[

Joy Joy Joy С присъщата си тактичност се изпраска нашата Пеперудка.

Правилно си забелязала, душко. Стягат ми някои панталони. Идея си нямам, дали някога отново ще бъда 59 кила - но точно днес нямам желание да си развалям настроението с такива съдбовни въпроси.

# 83
Здравейте,мацки, в този слънчев протеинов ден
кога се пусна нова тема,че и 5 стр.се изписаха вече Grinning? аз съм на вода до момента и пилето се опече и сега ще обезкостявам и го почвам-това ще ми е за деня
Nyala голямо благодаря за разясняването по храните-спести ми време в четене на етикети по рафтовете  bouquet
иначе,позволете ми да вметна и аз по отношение на фитнеса-велоалгометъра го забравете-само маса/мускул се трупа на бедрата и прасците от него.За кардио е най-подходящ,според мен,степера ,т.к. натоварва крака,дупе и ръце,а не е като пътеката,където наистина ставите страдат.Аз лично голяма и болезнена травма си докарах от пътека на десния глезен.Но както и да е ,на степера ходилата на практика не докосват земята,във въздуха се движиш...това е от мен,отивам да хапвам
пийте по една вода сега и лек и отслабващ ден!!!
целувам ви всичките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
Здравейте мили момичета и лиспващо момче!

Вещи, благодарско за новата темичка!   bouquet

Във вторник станаха 2 месеца откакто съм на режима, та ми се иска да се отчета, макар и със закъснение.
Общо свалени кила - 7, като близо три са в този втори месец.
Интересното за мен беше като си мерих обиколките и се оказа, че от миналия месец съм мръднала само на едно място и то с 4 см., а именно откъм ханша! Това си е голяма радост, тъй като това ми е проблемната зона  Grinning .
И така остава ми едно килце да преборя, та се чудя дали да не мина на препоръчваната от svetlat 1/1 схема  newsm78 . Какво ще ми препоръчате?

labello, успех в поправителната!

tadima, djini_selena  welcome

Zvezdopad, искам и аз с теб в трета, а и май това последно килце ще го мъча, така че взимай ме с теб след 10 дни!   bouquet

Галка, май и с теб ще се подкрепяме в трета  Hug

cote, какво ще кажеш за смяна на схемата? Може пък да размърда нещата. Само без да се отчайваш!  Flowers Bouquet

И да не забравя: Честит Рожден Ден на Майка Зайка и lita_barbaritanewsm38

# 85
Здравейте дружина,   wavey

Светлатче – тук съм бе мила. Не съм се свършила толкоз, че да се затрия, а и скоро не смятам да спирам да чета темата. Само вие ми давате сили да продължа, че с моята “охлюва” скорост, дето си тръгнат от началото, ако ви нямаше ВСИЧКИ ВАС, отдавна се бях отказала ОБИЧАМ ВИ

Моннн – не се измъчвай слънце. Знаеш, че не се случва само на теб. Важното е да вярваш, че ще се случи. Пък има и добрата страна – успяваш да си износиш дрешките, и по-дълго да им се радваш. Аз направих леки промени в менюто си. Спрях киселото мляко и го замених с прясно /никак не го харесвах, но сега си го пия с канела, или нес кафе, или с няколко капки цитрус, шоколад, или подсладител.  Замених пилешкото с телешко и пуешко месо. Поне три пъти в седмицата ям риба. /Пангасиуса на оребрения тиган най ми харесва/. През П дни не ям трици. Вярно много ми липсват, как човек свиква само! В началото се чудих какво ще закусвам, но 2 сварени яйчица със самардалка, или ½ щафетка пуешка шунка на леки върши работа. Все още съм 5/5 и за момента не мисля да го променям. Резултата се появи още след първата десетдневка. Сега отново кантара показва по-малко от обявеното ми тук    Rolling Eyes  , но докато не го потвърди няколко дни, си мълча   smile3505   , защото после чувствам вина, че съм ви излъгала.  Sick
Хайде Моннн, знам, че можеш. Промени нещо. Ти най-добре знаеш какво. Ще чакам скоро да прочета с ооооогромни букви.
АААААААА, спрях и газираните напитки. Ако много ми се пие си разтварям степче.  

Радвам се, че виждам Найрянка. Добре се завърнала във форума. Пиши по-често   Hug

Звездопад
–  Grinning

Лабело – стягай се и умната, подкрепям предложението на Светлат към теб  

Чочосан - адмирации   newsm20

tadima – добре дошла и успех. Бургазлии са много хубави хора    bouquet

Слабе – много ми лисваше    Two Hearts

mimensita  - браво, това е чудесен резултат  smile3501

djini_selena – добре дошла и на теб. Знаеш ли, като ти видях лъвицата, и си помислих, че една стара Дюкеса Дени-КАЛИ се е завърнала……… но УВИ. Желая ти успех.  
  bouquet

# 86
   Хайде,банда стана обяд!Да хапнем по една сьомга.Днес е протеинов четвъртък
   РОСЧО,

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 13:39 от vesito5

# 87
Галка, май и с теб ще се подкрепяме в трета  Hug
  love001

И сега искам едно отговорче на едно тъпо въпросче  Blush - колко е това 40 гр кашкавал (сирене) - колкото кибритена кутийка ли или повечко  newsm78

# 88
Здравейте всички!
 wavey
Една вечер и сутрин да ви изтърве човек и я, що нещо сте изписали! Допрочетох старата тема и новата до тук, да ни е честита!
Честито на всички с поводи - рождени дни и радващи се на минуси! newsm51
И аз да се включа днес с още 1 кг в историята - кантара на работа с дрехите - 66 кг. newsm44. От миналия петък го чакам да мръдне и дочаках днес. Хич няма да чакам утре да се затвърди, а сменям линийката.
Ходих снощи да меря и да си купувам костюмче за една сватба в събота и се отрезвих, че още достааааа имам да свалям от кръста нагоре. Панталоните ми хлопат, а саката ги опъвам. На гърдите добре, но под тях хич не ме кефи нещо. Embarassed
Мотивацията ми расте и се поддържа - това е хубаво.
Айде - приятен след обяд ви желая!

# 89
  • Пловдив
Да се разпиша и аз в новата тема с едно въпросче... дали мазнината от пангасиуса(щом е полезна).. може да се ползва,за да се изпържи в нея нещо(не съм мислила какво напр.телешки кюфтенца или не знам и аз)... само ми хрумна като видях колко мн мазнина пусна  newsm78

Поздрави,Монрое

Общи условия

Активация на акаунт