Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 212
  • 858
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Тази сутрин катарчето ме зарадва и вече съм 56кг. Още 1-2кг и минавам в трета фаза. Дано стане скоро, че вече ми се повръща от миризмата на риба, дробчета, месо и т.н. Едвам преглъщам  Sick

И в трета какво ще ядеш, чак толкоз различно от туй, което ти носи такова отвращение вече? Whistling Peace

cote Hug, успокой се и премисли пак колко много си постигнала и бива ли да провалиш всичко в яда си. Ти си в края на състезанието - реши дали ще настояваш да достигнеш поставената цел, или и постигнатото до тук те устройва. Като си отговориш на този въпрос и сложиш на кантара и психическите и емоционални усилия, които ти коства това съвсем нормално задържане и заинатяване на последните кила - тогава реши дали ще драсваш чертата и скачаш в трета да затвърдиш постигнатото или ще продължиш втората.
Само не прави прегрешения от нерви - гадно е и после много ще те е яд.
Просто не отлагай решението - или последен мотивиран напън, без отклонения, или спокойно минаване в трета...
Ако избереш третата - брой снощната изява за една подранила гала. Flutter
Успех! Стискам ти палци - каквото и да решиш - за себе си ще го правиш - спокойно, с теб сме!    bouquet

djini_selena, добре дошла и успех! Hug
Не съм засичала конкретна сума, но по принцип поне 2 пъти седмично се ходи на Билла, че ми е най-удобна, и се оставят по около 80-100 лв. В тях влиза и храната за мъжа и дъщеря ме, все пак. Но всичко е много относително...

RADAA, честит ти пробив!    bouquet

музичкей, наглеждам те! Hug

# 61
Ех,дебнах,дебнах да се запиша на 1-ва стр, но ето пак изпуснах момента. Много бърза Вещи.
Лек и отслабващ ден от мен. Връщам се назад да допрочета изпуснатото. Hug

# 62
        Добър ви ден , дружина!!!
    Ехх малко късно видях новата темичка , но пък ще ви стимулирам с усмивка от моя кантар , който след дълго задържане и дрънкане най - сетне ми показа не -1 , а цели -2 кг  #Shocked Направо унемях и после пощурях , даже стреснах милият ми мъж!!!

Желая ви от сърце на всички в новата темичка много споделени минуси и хубави моменти !

Връщам се назад да четаа  newsm03 newsm51

Целувчици и незабравяйте усмивките , така сме още по-красиви!  newsm47 smile3525

# 63
И в трета какво ще ядеш, различно от туй, което ти носи такова отвращение вече? Whistling Peace
Как какво - това което ми се разрешава. Най- малкото ще си пооправям вкуса в устата от време на време  Mr. Green

# 64
Може ли да се пие Лифт /продукта на Кока-Кола/ според мен става.

Според мен не е хич подходящ. Naughty В него има захар,ако говориш за тези ...хмм ябълка,лимонада и какво беше друго.Аз пия само Кола лайт

# 65
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 ooooh! една вечер нямах нет и какво да видя....нова тема и вече поредна страница  Hug това , че сме много е добре! Аз напредвам с минусите и това ме радва, както и , че заразявам и други да опитат и променят навиците си!
......от неделя ще съм на обиколка в Гърция за около 6 дни и ще се пообърка режима ми на хранене, но ще се поправям после  Mr. Greenтрябва да успея!!!

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 11:11 от Дидка

# 66
    КОТЕ,сладурка,ако това прасе те притеснява,мини в ІІІ-та и както,казват другите,смятай го за гала.Но не забравяй,че и в ІІІ-та доста от нас свалят.От друга страна,ако можеш,имаш все още сили и мотивация,изчакай още малко,но не се отчайвай-последните кг се свалят мноооогго дълго.Изпитах го на гърба си!!!Но каквото и да решиш- УСПЕХ!Ние сме с теб,когато имаш нужда от помощ!
     ШУШИИИИ,адски се радвам за теб.Дано да тръгне всичко по-скоро!
    ДАДАА,честита ти месечинка и мнооого успех!!!!

# 67
Може ли да се пие Лифт /продукта на Кока-Кола/ според мен става.

Според мен не е хич подходящ. Naughty В него има захар,ако говориш за тези ...хмм ябълка,лимонада и какво беше друго.Аз пия само Кола лайт

Че аз четох, четох не видях захар на етикета. От колата не мога да спя, че затова се чудя с какво да я заменя - газирано де! Че да не чувствам много прецакана Cry

Сега си връткам един дюкянски крем-карамел, без карамел, че вече го сънувам Mr. Green

# 68
  • Варна
Производителите на евтини безлакохолни се грижат за нас.  hahaha Това Етър, Сайдер, Лимонада и прочее петдесетстотинкови блаженства не съдържат захар. Друг е въпросът, доколко е подходящо да се тровим с изк. подсладител и да си надуваме тумбаците с газирано.

# 69
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте на всички от мне,
честио ви - темичка, минусчета, месечинки и всичко, което празнувате .АЗ днес съм +100, и най- накрая разбрах защо задържам и дигам.От смотания фитнес ходя от 10 дена всеки ден тренировката ми е 30 мин пътека, 30 мин колело само това ама от 10 дена имам проблем с тия кила,отначало си свалях а като почнах спря всичко, и аз мн вярвах във фитнеса , но уви при мен действа мн негативно, вие си преценете чета че доста момичета искат да ходят.Аз днес свършвам с него, като си седях в къщи си свалях, кои дявол ме накара да ходя по фитнесите.Може би пак ще ходя ама трябва да отслабна - 10 кг тогава.А вчера ядох толкова много акула, плача и ям защото ми е мн кофти ,не обичам риба и месо и едно хранене е голям кошмар за мен . и ко пак + днеска.Успех на всички и много минуси!!!!!

# 70
Е то определено всички газирани напитки са вредни,но човещинка си ми е ...като започна вечер след като ям да копнея за сладичко и какво друго Embarassed

# 71
Честит рожден ден на Майка зайка , пожелавам ти много положителни емоции днес , здраве и щастие

Наирянка , радвам се отново да те "видя" Hug

# 72
  • Варна
като започна вечер след като ям да копнея за сладичко и какво друго Embarassed
Дъвка ползвам понякога за десерт.  Peace Без захар, естествено.

Адреналинка, виждам, че полагаш огромни усилия в момента. Првилно е да се пробва и да се учи човек от собствения си опит. Не си първата, която открива, че по време на фитнес няма добри резултати в кантара, а даже повишение! А за рибата и месото, които не са ти никак вкусни - препоръчвам най-малкото да ги поръсваш осезателно с лимон и подправки, а в един още по-добър вариант - да ги поливаш със сосове или да правиш СУПА.

По повод фитнеса - тази тема е толкова много предъвквана тук, а еднозначно мнение няма никой. Какво по-хубаво от това, да се чувстваме стегнати, като един добре работещ двигателен механизъм - фитнесът е един вид завършек на нашата "разхубавителна" мисия. Но си е факт, че между спорта и дюканстването има лек конфликт. А още преди повече от година, когато Кри яхна велото, забеляза, че спира да сваля.  newsm78 По-нататък същото се случи с не една съфорумка.

Е, а, това аз ли съм, колко изписах. Shocked

# 73
АДРЕНАЛИНКА - Дюкан не препоръчва спорт в Първа и Втора. Защото вместо да свялаш, организма се запасява и трупа мускули /разказвам по памет, а не цитирам/ . Освен това мозъка е затруднен да се съсредоточи само върху свалянето. Натоварваш и психиката така. И всички тези неща ти пречат в отслабването.  Hug А това, че не обичаш риба и месо е проблем. Без тях не може...

# 74
  • София-Младост
Имам един третофазен въпрос. В днешния протеинов четвъртък разрешени ли са агнешко и нетлъсто свинско, или го карам като протеинов във втора?

Общи условия

Активация на акаунт