Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 211
  • 858
  •   1
Отговори
# 45
Поци, ми аз гласувах за теб оня ден и сега не мога да гласувам за друг, а иначе не са 20мин. (Гласуването приключва: четвъртък, 20 ноември 2008, 11:05)

Майка Зайка- много красота, финес и успех във всяко начинание   bouquet

Лабело, браво   bouquet

ПП: Поци, готово  Peace

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 10:17 от svetlat

# 46
  Добро утро,банда!
  ВЕЩИ,за новата темичка!!!ЧРД на майка Зайка.Много радост,щастие и късмет в живота!
   на МИРА,НАЙРЯНКА и ТАДИМА!!!

# 47
Поци, ми аз гласувах за теб оня ден и сега не мога да гласувам за друг, а иначе не са 20мин. (Гласуването приключва: четвъртък, 20 ноември 2008, 11:05)

...

...
Може Peace..има Изтрий глас Peace

# 48
  • Разград
Привет, честита нова темичка!  Hug
Аз втори ден смъквам по 100 гр. Не се оплаквам, но е по-хубаво като са по повече грамове.

А сега пийнете по една чаша вода!

# 49
Горда  Hug нали ще дойдеш на 29-ти?

Записала съм се....и ако не се случи нещо извънредно - съм на линия   Flutter
Само дето не виждам нещо да се пише по този повод - кога/като час/ и къде  newsm78

Честит рожден ден на Майка Зайка - много здраве и късмет   bouquet
Лек ден и много минуси  Hug

# 50
  • Варна

Честит РД на Майка Зайка - с пожелание за здраве, любов и веселие!!!

# 51
Светле тук съм Hug...ама що съм тук и аз не знам.Продължавам да не свалям и ми писна от 81 и 82 кила.И аз като Росчо бях изпаднала в някакви дупки по едно време и дълги размисли за това да продължавам ли или не ама като се замислих по-добре баааааавно да свалям, отколкото бързо да ги кача и пак да ходя гузна и дебела.Така, че си кретам лека полека с разликата, че от време на време включвам плод и слагам ленено олио на салатата, че много месеци станаха и почва да ме хваща страх за здравето, както Звездопадчето е подчертала.
Пия Степ - кола с череша.Много е готин.Това е от мен ...чета ви кротко но няма какво да пиша.А ако сваля някое кило ще се чуе...то ще е всеобща радост.

# 52
  • Пловдив
monnnn, чедо! Hug Мислех те наскоро...
Нещо като една втора + по празниците си значи? Flutter Peace

ЧРД на Майка Зайкаbouquet

# 53
Записвам се бързичко, защото съм нова новеничка. Почвам днес втора фаза. Цел - минус 12 кг., натрупани през втората ми бременност.
Бързам и с въпросите - че нали сте по-вещи от мен.
Може ли да се пие Лифт /продукта на Кока-Кола/ според мен става.
Засичал ли е някой, колко лв. месечно отиват за спазването на режима. Че аз като отидох да си заредя първоначално  хладилника с режимни храни и дадох 100 лв. Вярно, че някои от нещата ще ги ям още няколко дни, но все пак се поуплаших Shocked

Искрени адмирации на онези, които са свалили по 20, 30 и повече кг. Аз не знам дали бих могла  Hug

# 54
Здравейте  Hug
Тази сутрин катарчето ме зарадва и вече съм 56кг. Още 1-2кг и минавам в трета фаза. Дано стане скоро, че вече ми се повръща от миризмата на риба, дробчета, месо и т.н. Едвам преглъщам  Sick

# 55
Аз вече съм отчаяна и изнервена! И даже снощи прегреших при това ужасно! Просто психиката ми не издържа!
Толкова време нищо не свалям а даже имам и +
Днес не се качих на кантара, и в близко време няма да го правя, но вече толкова съм отчаяна че не знам какво да правя, Дали да не скоча в 3та за малко? После да се върна да си довърша започнато? Моля ви дайте ми съвет
  Praynig

# 56
  • Пловдив
Привет на всички Дюканеси и дщканстващи мъже! Simple Smile
Благодаря за поздравите и за милите думи! Повярвах, че форумът и писането подпомагат отслабването. Тук срещам разбиране, подкрепа и съвети. Благодаря и за препоръките за фитнеса. По принцип, подхождам много разумно и много преценявам, и преди да се захвана с нещо доста питам. Та за фитнеса говорих с няколко човека - и фитнес инструктори и кинезитерапевти и масажисти, разбира се, нито един от тях не е на Дюкан, но всички са единодушни, че каквото и да започна да правя ще е добре за мен, при моята незасегната от физическа активност до ден днешен физика Wink
Тръгвам и на сауна. Дано да ми понесе, че имам спомени от едно посещение преди 15 години, когато ми стана толкова зле, че след това чувствах световъртеж само при мисълта за топлия въздух там. Дам, за вибромасажора вече реших... Simple Smile
Успешен и отслабващ ден на всички другарчета Wink по волево решение да бъдат здрави и красиви! Simple Smile
Кри, обичам те момиче! Hug и вярвам,ч е ще свалиш последните килограми, които не ти дават мира...Дори го виждам до ккрая на годината Simple Smile А трябва да се вярва на рачешката ми интуиция Wink
Вещи, все така страхотна и оперативна си, като гледам тона на последната тема и коректния и стегнат вид, който се е наложил. Благодаря ти!@
Поци, ти ли си момъка в темата? С фитнес ли се занимаваш?
Сложила съм си за цел до края на август да сваля поне още 35 килограма от себе си. И ще се посветя на това, дори с риск някой да реши,ч е се вманиячавам. Стискайте ми палци! Зная, че ще ме разберете! Благодаря на всички, които ми пратиха или показаха снимки на невероятното си преобразуване! Страхотни сте и се радвам,ч е ви срещам!   bouquet

# 57
Здравейтееееееее !
 Честита нова тема  newsm10
 Днес правя 1 месец с вас , имам минус тази сутрин след 10 дена задържане. Laughing Какво по- хубаво от това?????????? Чета ви постоянно и това ме стимулира. Благодаря ви!!  bouquet
 Честит рожден ден на Майка Зайка bdbaloni

# 58
cote нямам претенции да съм от най- компетентните, но щом ти се влиза в трета - влизай, а вчерашното прегрешение го брой като гала. Все пак ти остават само 2кг. Може като се разтикат нещата да се разтикат и оставащите кг  Peace

# 59
Последни метри...за Марадона!!!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347803.0  newsm10
можете да изтриете предишния си глас ...

Общи условия

Активация на акаунт