Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 227
  • 858
  •   1
Отговори
# 705
   Здравейте на всички дюканки и дюканци.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН SAGITTARIUS.  ПОЖЕЛАВАМ ТИ НА ПЪРВО МЯСТО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ, МНОГО УСМИВКИ ДА ИЗПЪЛВАТ ДНИТЕ ТИ И РАЗБИРА СЕ ВИНАГИ ДА ПОСТИГАШ ЦЕЛИТЕ СИ.

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ИМЕН ДЕН ДНЕС.

Айнур, благодаря за кафенцето и за това, че си се сетила, че днес имам месечинка.    Hug    Heart Eyes

Ето равносметката за 1 месец с вас:

преди/сега            разлика

кг.                   78.5    74                 - 4.5
талия              100    88.5               - 11.5
корем              111    102                - 9
ханш               113    108.5             - 4.5
ляво бедро     65      61                  - 4
дясно бедро   67      62.5               - 4.5

Аз съм горда със себе си, че издържах цял месец без да прегреша и съм ви мнооооооооого благодарна за подкрепата. Темичката е много стимулираща, а когато разглеждам снимките ви мотивацията ми скача до небето. Може да звучи клиширано, но е вярно. БЛАГОДАРЯ ВИ.    bouquet

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 12:37 от Tincheto 78

# 706
До "VK" - Какво да докладвам за Причината? Млада и Красива - повече думи са безсмислени..

# 707
  • Бургас
Деница 17   Hug Аз пътувам по Цариградско, Ще те взема към 12ч15 от Плиска да върИм заедно на купона, само дано се познаем newsm78
Ма как няма да са познайм,нали сме Дюканки,отдалече са познаваме  Hug
Благодаря!Писах ти на лични.
Росчо,да си се връща и на теб!
Ето малко инфо за днешния ден
http://synpress-classic.dveri.bg/18-2002/18-sv-le4iteli.htm

# 708
Здравейте!Днес ми е 6 ден от Дюкан,но не съм отслабнала нито грам.Спазвам стриктно нещата,първите 4 дни ядох само месо,5 ден вкарах и малко зеленчуци и едва днес,6 ден изядох (ей сега) едно кисело мляко.Що така,надявах се поне едно кило...... newsm78.

# 709
  • София
Тунинг - ако искаш ми кажи коя е причината аз веднага ще я информирам  Joy Joy Joy

Другият ми ник е тайната - в предишната ми работа ако някоя колежка например се чудеше как да съобщи, че е бременна ми казваше на мен и за нула време всички се информираха по отдели hahaha
 newsm03

Шегата на страна - стискам палци до края на годината да е научила причината и то от теб
 newsm10

Честит имен ден на всички именници !!!    bouquet

# 710
Добър ви ден мили момичета и момче с причина, която не знае, че е такава!
Ей, Туни, разби ме с това определение Joy
Присъединявам се и аз: Sagittarius, ЧРД! Желая всичко най-добро, усмивки и щастливи мигове днес!
Честит имен ден на всички именници!
Аз вече почвам да се ядосвам на себе си, че не се снабдих с един свестен кантар, да му се не види....
Този в къщи го пратих аут, на работа се тегля уж, ама и той взе да шикалкави - днес от 65, през 66, та до 67 кг. Е такъв толеранс нема..... Спешно си купувам един, само на него и това е... Пък ако ще да ме върне малко, пък ако покаже по-малко ще има  newsm44.
Защото вече си мечтая за 65, надявам се в петък да ги видя. Ха дано!

Приятен ден Ви желая!
Прегръдки на всички, да не изброявам. Hug Hug

# 711
До "tanyamanya" - ТЯ си знае, но не иска да повярва Simple Smile

# 712
      Здравейте прекрасни дюкита!!!
 Много хубави поводи имаме днес  SAGITTARIUS , мила честит рожден ден , бъди слънчева красива и много обичана!  newsm51 newsm59

На denica17 , много целувки и да ти е живо и здраво синчето и само да те радва!   ura

На ВСИЧКИ ДРУГИ именници също да са им живи и здрави имената!    bigdance2

nelsun , филюдче благодаря ви за подкрепата , но за съжаление наистина няма как да се случи да отсъствам , защото в отдела в Бургас в който бачкам съм само аз в офиса и ще се провежда конферентна връзка по нета .... направо ще си разбия гравата  Banghead    comp03   просто много ми беше тъжно и снощи , казаха ми новината в 18 4аса вечерта !!! А както казва единия шеф всяка последна заповед е предпоследна!  smile3511
   Стига толкова по тоз въпрос , съжалявам и още веднъж се извинявам за подвеждането на любимите ми съфорумки от Бургас!!!  newsm51 hug
  А аз в събота ще си тоя ей тук и ще си мисля за Вас!
Tincheto 78 БРАВО СТРАХОТНИ РЕЗУЛТАТИ  newsm10
  Целувчици на ВСИЧКИ  ЛИБЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!
  Хубав ден!   love001 newsm03

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 11:44 от shushy80

# 713
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте приятели.
4Естит рожден ден на рожденничката, пожелавам ти много свалени килца и много любов.
И аз имам рд след няколко дена ама........кофти ми е малко,че няма да се чукна с шампанско за здраве, ама няма как и на нова година и на Коледа много неудобно се получава ,но това е цената на красотата,ще издържа и как .Желязна съм,вчера пропуснах да пиша и хоп плюс 100 грама. ХМмм вече ще пиша всеки ден и това е .Някои да знае от къде мога да купя агар мисля се казва.Това е като желатин от водорасли, че нормалния ми е малко гнусен, от прасешки кости, бляк пък има толкова много рецепти с желатин искам да си направя това сиренце пък да видим дали ще стане с аграр.
Това е за сега от мен ,благодаря за вниманието и честито на всички, които си празнуват .........с повод или без
Лек ден на всички и утре да видя само минусчета, много ми се идва на софийската среща ама няма как ,надявам се че ще организираме и още една варненска следващия месец.

# 714
 ooooh! Па как никой не ми е забелязал подписа да ме поправи. Пфуу резила си с резил...Вместо "В трета фаза от 03.09.2208" Съм писала "Във втора..."
Тунинг ти тия работи не се казват, а се усещат. Накарай я да усти, че е причина...Цял живот ли ще те учим ...
Честит имен ден на именниците.
Tincheto 78 честита ти месечинка. Мерките и теглилките са с чудесна разлика. Продължавай и скоро ще стигнеш целта.
nad_tab добре дошла и успех!
*АДРЕНАЛИНКА* пробвай в магазините за диетични и диабетични храни.  Sick защо ми каза, че е от прасешки гадостии Sick А относно РД то ти Нова година, Коледа и изобщо празниците - не се коси, ще има дай Боже още много такива ...Поглези се с нов тоалет по-малък размер и така ще почувстваш удовлетворение. Това ще замести желанието ти за глъдка шампанско и други такива неразрешени питиета. Макар, че като си спомня снощния пост на една "Дюканка", що пък да не Апваме и пийваме...солетки, вино, мед... hahaha
pipilota viktualia дай малко инфо - мерки, години...ядеш ли трици, пиеш ли вода, дай и примерно меню. Нещо може да е в недостиг или пък излишно...

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 11:53 от VK

# 715
  • Разград
Тунинг, честито!  Hug
Много се радвам за теб! А относно "причината", направи така, че да повярва!

# 716
Здравейте, момичета и момче!
Честит рожден ден на SAGITTARIUS! Пожелавам ти много щастие и любов. bdbaloni happy bd hbday
Честито на всички с месечинки! Успех и занапред.  bouquet
Честит имен ден навсички именници. Да сте живи и здрави.
Лек и успешен ден на всички. Hug

# 717
 :lol:VK, аз вчера забелязах таз мноооого дълга ударна фаза, но се досетих, че сигурно е грешка... Wink
Tincheto 78, честит ти 1 месец с режима и честити ти добри постижения.
Живот и здраве след една седмица и аз ще отчета мерки, те кг се виждат.
denica17, честит ти рожденик, да ти дава поводи да се гордееш с него и много да те радва, да ти е жив и здрав!

# 718
  • София
Тинчето78 - браво момиче!!!  HugОще от началото бях сигурна в теб, то това македонките сте .... малиййй!!! Преди месец пътувах почти всяка седмица до Петрич, дано работата ми пак потръгне - специално ще дойда да те разцелувам  bouquet

# 719
До "VK" - Аз, от срам, забравих да й задържа връхната дрешка да се облече, как да го усети - кажи ми Sad

До "tania2007" - Звучиш толкова лесно.. все едно трябва професионален Шофьор да паркира малка кола Sad

Общи условия

Активация на акаунт