Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 227
  • 858
  •   1
Отговори
# 720

Горда, коя е вашата Билла, смятам днес да си поърся трици  Hug

Нашата Билла е в Перник. Но щом тук ги има, трябва да ги има във всичките.

Идвам от Билла и нямаше. Явно не във всички ги има в момента, но зареждат, защото са ги включили в последната брошура на промоция 500 гр- 2.29 лв на "Vibo" -така ми отговори момичето, което питах. 

Sagittarius,   bouquet newsm59 newsm67  party023

Честит имен ден на всички, празнуващи днес  bouquet

Честити месечинки на всички   bouquet

# 721
tuningmania Rolling Eyes лошо...нищо де, ще се реваншираш като я събличаш Joy
Ох, спирам, че много оспамих темата днес.
Последно само да се похваля - моята колежка донесе палачинки с течен шоколад и аз и ги притоплих, но не се изкуших.
Чао ви. Довечера може пак да се включа...

# 722
aynur , благодаря за кафенцето Hug
Sagittarius, честит рожден ден! Пожелавам ти много сбъднати мечти  bouquet
Tincheto 78 , честита месечина и продължавай Peace
viki_ceco супер резултат! Само от теб зависи, да не стане както с другите диети-на мен това ми харесва най-много в режима на Дюкан, възможността да запазиш постигнатото..
merito  Laughingтази "лакомия" не е някакво рядко ,случващо се само на теб явление ,все още психически подсъзнателно, отслабналия човек, пак "вижда"старото тяло...полакоми се, но това което искаш под теглото на калкулатора на Дюкан ли е?..и нали въпроса не е само веднъж да се видиш определени кг...
Горда ,супер сладко чувство за хумор Hug
denica17 ,да е живо и здраво слънчицето ти  bouquet
ros4o да се слушкате много и с твоята дъщеричка  bouquet
На ВСИЧКИ ДРУГИ именници също да са живи и здрави ,доволни, и предоволни Hug
nelsun  Heart Eyes ,зная. че си "джобно гадже",ама чак кръгличка, не ми се вярва да си била....а "пухкава" Wink
blumchen_fee , vesito5,Lucie ,mar4ela5 ,gulbenur и всички Hug Hug Heart Eyes
а сега и да се похваля накрая Laughingвече не съм при трицифрените, Lucieвсе така да ми даваш стимул, виж колко те слушкам Winkпобъркване пълно - в ПЗ дни, с намалено целенасочено приемане на зеленчици - кантара тръгна надолу Shocked
ЩАСТИЕ!!!

# 723
pipilota viktualia , ама ти само месо ли яде през тези дни? Кисело мляко с овесени трици всяка сутрин хапва ли си? Разкажи малко повече за това  Peace  Hug

Tincheto 78 , браво  smile3501 , а снимки  newsm03

Туни, браво бе, ти като се притесняваше че качваш, сега пък и на долу слизаш  smile3503. Сега след гала вечерята да не се уплашиш пак  newsm53

feelgood   love001 браво  smile3501. Честито ти двуцифрено число  newsm10. Да продължаваш все така  yes

denica17, честито ти именниче  Hug

# 724
Привет на всички!

Nyala, честит рожден ден на патерица! newsm38

Sagittarius, бъди здрава и щастлива!  newsm59

Zwezdopadche, честито постигане на желаните килограми и успех в трета!  bouquet ... Ти щеше да ме взимаш с теб, но се оказа, че при мен няма изглед така бързо да се разкарат последните 1000гр. .  Cry

Туни, радвам се за теб, тия емоции са страхотни - изживей си ги на 100%!  Heart Eyes

И на всички щастливки, които ще ходят в събота на среща - да си изкарате чудесно и ... ИСКАМ и АААААЗ с вас уаааааа. newsm45

Хубав ден и много усмивки!  Hug

П.П.
feelgood, браво за двуцифреното число!!! Много се радвам за теб, ти винаги се грижиш за нас и ни информираш чудесно - благодаря ти!  newsm51

# 725
Аз снощи ходих на нашта Билла ( в Шумен демек) и там видях, че има етикет на фини овесени трици (нямаше досега никакви, специално съм гледала) и голямо праааазно място. Значи е имало и........... хоп веднага са свършили.  Joy Някой беше казал - много сме!
Както казва pipilota viktualia и от други места съм чувала, че само месо се яде..... Е нали няма такова чудо- съвсем само месо. И мляко чак на 6-тия ден. Всички тези неща се получават според мен като следствие на това, че подсъзнателно човек на диета ли е - значи трябва да яде малко или да не яде. А тук няма такова нещо. Той и мъжът ми отначало ми викаше - това всичкото не го яж, но вече свикна и знае, че може.
feelgood, честитооо! Избяга от трицифрените, браво!  Hug
Уф, аз нещо не разбрала - denica17, честит именник, но пожеланията ми поне са актуални. Embarassed

# 726
  • Варна
Люси, тя финансовата криза няма да е толкова кратка, че да ни подмине. Но ние сме жилави, оцеляхме с пирамидите, с долар по 3 000 лева, пък сега едни инвестиции ли ще ни изплашат.. А твоето кантарче защо не мърда, да не се е развалило. И аз си купих нов, електронен, стъклен и красив. Той бързо ми се отблагодари - показа почти 5 кила по-малко от предишния, но аз си ги отчитам без това само като разлика, т.е. водя се по стария. Сега се забавлявам двойно - меря се на единия, после на другия.

Sagittarius - честит рожден ден! Искрени поздравления и пожелания за здраве и късмет!

Тинчето, като че ли вчера влезе във форума. Бързо лети времето. Поздравления за резултатите - хубавото си е хубаво.

# 727
До "VK" - ТЯ ми е просто Приятелка - никой не мисли за реванши, камули събличания. Моля ТЕ за сериозност..

До "aynur" - Нали това казах - след галата съм качил само 400 грама Simple Smile А ядох свинско и шоколад за десерт, в добра компания, после пак шоколад, после чипс, после брускети, после газирано.. мисля, че тази гала-вечер не ми се отрази на килограмите, а само на Мъжкото его, което ме кара да правя самодоволни физиономии..

До "mandarinkata" - Проблема е не, че живея и изживявам, а, че трудно преживявам ooooh!

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 12:33 от tuningmania

# 728
  • Разград
До "tania2007" - Звучиш толкова лесно.. все едно трябва професионален Шофьор да паркира малка кола Sad
То накрая може да се окаже, че наистина е толкова лесно. Няма да се отказваш от целта си!

# 729
Туни, сори  Blush, аз не съм разбрала  Embarassed. Ама пък това е чудеснооо  Flutter Hug

# 730
кали 08 , къде ги продават тези новите, електронни, стъклени и красиви кантари, дето отчитат така... Искам и аз.

Туни, как така през деня си тук? Това е много хубаво.

# 731
Здравейте!Днес ми е 6 ден от Дюкан,но не съм отслабнала нито грам.Спазвам стриктно нещата,първите 4 дни ядох само месо,5 ден вкарах и малко зеленчуци и едва днес,6 ден изядох (ей сега) едно кисело мляко.Що така,надявах се поне едно кило...... newsm78.
Пипи, опитай да си спомниш какво точно, как и кога го яде, колко вода пиеше на ден, ако не се сетиш - искам да пишеш тук менюто си ден по ден - все ще се намери причината...и добре дошла в отбора! welcome
Тунинг, виждам, че си се успокоил и съвсем спокойно хапваш на галите, само внимавай със спокойствието Laughing - гледай да се захраниш, галата е нормално сготвено ядене, не залитай още с чипс и шоколад (при мен накрая гала означаваше само шоколад примерно Wink)...и много се радвам за новите ти мотиви за живот Laughing

# 732
Здравейте,мили! Hug Hug Hug

Още веднъж благодаря на всички за милите ви думи!
vani nik,annica,Smileys,myrmot4e,feelgood,Dari 68,mandarinkata,кали 08,ванесса йо- Hug

Имах най-невероятния рожден ден-парти-изненада,организирано от мойте двама мъже,всичките ми приятели чакаха в ресторант,а аз ревах като магаре от приятните емоции,след което се разглобих от танци,та сега съм една емоционална и физическа развалина.........

Днес да е светъл празника на Стрелчето,винаги да е обградена от любов!  bouquet

# 733
До "tania2007" - По някога, ако риска да загубиш е прекалено голям, е хубаво да се откажеш от целта си - запазвайки поне само спомена..

До "aynur" - Чудесно е - разбира се Simple Smile Мерси, че се радваш с мен..

До "gulbenur" - Като погледнах през прозореца.. и разбрах, че моето място, днес, е у дома! Което пък ме навежда на мисълта, че искам да изчистя.. и ще взема сега да стана да свърша тази работа, че след обяд да постигна вътрешния си комфорт - седейки пред компютъра, на чисто и подредено Simple Smile

До "Боби1973" - Внимавам и още как..

# 734
Като погледнах през прозореца.. и разбрах, че моето място, днес, е у дома! Което пък ме навежда на мисълта, че искам да изчистя.. и ще взема сега да стана да свърша тази работа, че след обяд да постигна вътрешния си комфорт - седейки пред компютъра, на чисто и подредено Simple Smile

Мъж мечта ! Туни  Wink

Общи условия

Активация на акаунт