Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 223
  • 858
  •   1
Отговори
# 735
До "Горда" - Да, но не за която искам Sad

# 736
Управителят на ресторанта, в който ще обядваме в събота иска да приготвят поне част от скарата предварително, защото това е частта, която ще забави поръчката (а и не сме само ние там). Аз не мога да му кажа колко пържоли и колко шишчета ще изядем, затова ви моля или да бъдете търпеливи при неравномерното изпълнение на поръчките, или да кажете кой иска пържола и кой - шишчета. Гарнитурите, подходящи за ПЗ са свежи зеленчуци - краставици, домати, чушки... Трета и четвърта фаза не ги броя - те могат да ядат всичко.

Към тези, които се отказват - пишете ми мейли, момичета. Може би забелязвате, че не съм често в темата, следователно вероятността да видя навреме постовете ви не е много голяма...

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 13:07 от Abrakadabra

# 737
   Shushy 80, VK, rokipagane, gulbenur, Lucie, mama Tsvety, feelgood, Aynur, Кали 08, БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА.     bouquet

Lucie, на мен ми е толкова криво, че няма да идвам на срещата и ще съм много щастлива, ако се запозная с видна дюканка като теб.   friendship hug  

Aynur, преди месец и половина ни се развали апаратчето и няма как да пусна снимки в момента. Толкова ме е яд, че по Коледа и Нова Година не мога да снимам малката, но за момента финансите отиват за дюкански рецепти, а не за нов апарат. Имам снимки преди, а като му дойде времето, ще намеря някой да ме щракне.

# 738
  • София
... кой иска пържола и кой - шишчета...
Ми ако искаме и пържоли, и шишчета   Joy
Аби  Hug не се притеснвай, всичко ще мине перфектно. Не отиваме, за да ядем, освен това няма да бързаме да си ходим  Whistling

# 739
  • София
... кой иска пържола и кой - шишчета...
Ми ако искаме и пържоли, и шишчета   Joy
Аби  Hug не се притеснвай, всичко ще мине перфектно. Не отиваме, за да ядем, освен това няма да бързаме да си ходим  Whistling

Whistling Whistling Whistling Свиркай си бе, Аби!!! Който поръча по-късно, ще почака, пък и няма да бързаме както казва Кри...

Я да не те кара управителя да му вършиш работата на сервитьорите, отсега искал да знае кой какво ще яде точно ама ха... Joy

# 740
  • Варна
Nyala - чудесен рожден ден! А мускулната треска от танците е най-сладка.

А кантарчето е много специално - магьосническо. Избрах си го по простички критерии - да е електронно, защото искам да знам колко точно тежа (като че ли на моите кила 0,500 са от значение...), да е стъклено, че са много красиви, да е евтино, защото сме във финансова криза и да мери точно, или поне да е постоянно в грешката си. Отидохме в Метро и си избрах кантарчето, качих се три пъти последователно на него, показа едно и също и го купих. Дъщеря ми беше пред истерия от смях, защото на кутията пишеше не разопаковай стоката, а аз не само стоката разопаковах, но и себе си - свалих палто, чанта, обувки, глътнах корема и смело се качих.  И така три пъти.

Не ме питайте каква е марката - няма диа ви я кажа, не за да не правя реклама, а защото не я помня...

# 741
Което пък ме навежда на мисълта, че искам да изчистя.. и ще взема сега да стана да свърша тази работа, че след обяд да постигна вътрешния си комфорт - седейки пред компютъра, на чисто и подредено Simple Smile

и като свършиш ела и у нас да изчистиш  Wink. Шегата настани, но много ти се радвам Туни, че си си намерил още един добър стимул/ка  Mr. Green. Успех с нея  newsm10
Честито на всички, които имат повод да празнуват. Пийте по една вода за тяхно здраве

# 742
  • София
Кали08 - я хвърляй стария кантар, как така 5 кг повече??? въобще не стъпвай не него  #2gunfire
Туни - ей сега ме засрами!!! И аз много искам да стана и да поразшетам стотиците кашони и кашончета, довлечени от офиса и задръстващи всичко наоколо, но още събирам кураж ... а пък след твоя пост като че ли започва да ми идва ентусиазъм...
Тинчето78 - аз видна дюканка  Joy, ти ме уби!

# 743
Ако пък нещата се закучат, винаги може да изядем управителя Joy Joy Joy

# 744
Аби, и аз да кажа, да не се впрягаш толкова с организацията - те би трябвало да могат да реагират ако им се напълни заведението-организирано или не, нали  Laughing
аз нямам идея какво точно ще ям, прегледах менюто, а и акакто каза Кри - няма да бързаме, а и докато си изядем салатите, те ще имат време да обърнат някоя и др. пържола  chef а и не ми се яде студено или подгрято шишче примерно...
Мисля, че беше достатъчно да ги уведомиш да чакат около 40 странни госта Laughing

# 745
Горда ама ние свинско не ядем де управителя е за 3та и 4та Joy

# 746
До "ГАЛКА - МАЛКА" - Де и ТЯ да се радваше, че съм Я намерил newsm17

До "Lucie" - Е не де - не ги пипай кашоните! Те хапят smile3516

# 747

Аааааа, може да е "чисти протеини" ...... /спирам, да не извади Вещи тиганЯ/

# 748

Cote , то в книгата пише може, ма нетлъсто...   Crazy

# 749
Сагитариус - честит рожден ден   bouquet

Росчо, Деница - да са ви много здрави и щастливи дечицата   bouquet

Аби и аз мисля че докато си хапнем салатите ще станат пържолите, а и сигурно половината ще са трето и четвъртофазници и няма да са чак толкова много поръчките за скара че да не смогнат. И наистина няма да бързаме да си ходим  Hug

Забравих, честити намаления и честито двуцифрено число на Фийлгуд   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт