Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 240
  • 858
  •   1
Отговори
# 750
Горда ама ние свинско не ядем де управителя е за 3та и 4та Joy

Аааааа, може да е "чисти протеини" ...... /спирам, да не извади Вещи тиганЯ/
ти остави Вещи с тиганЯ, ама мъж ми да не разбере, че ще ме пусне, ама друг път, той и без това е обзет от сериозно съмнение с тези протеинови петъци... Joy

# 751
Здравейте  Heart Eyes

Гледам днес много поводи и все хубави .Тинчето , честита месечинка , резултатът ти до момента е много добър  bouquet

Росчо , Деница 17 , честити ви именячета , да са ви живи и здрави и много обичани Hug Hug  bouquet  bouquet
Да си призная , не знаех какъв ден е днес Embarassed и сега като разбрах да взема да почерпя и аз поне по кафе , че малкият ми син също се казва Стилян ( за съжаление миличкият от снощи е с висока Т  ooooh!)

Сагитариус , честит празник  newsm59, желая ти много здраве и щастие newsm51

# 752
Горда ама ние свинско не ядем де управителя е за 3та и 4та Joy

Аааааа, може да е "чисти протеини" ...... /спирам, да не извади Вещи тиганЯ/
ти остави Вещи с тиганЯ, ама мъж ми да не разбере, че ще ме пусне, ама друг път, той и без това е обзет от сериозно съмнение с тези протеинови петъци... Joy

Я пък да се пробва да ме спре... #Sniper box bash .................../  newsm43 /

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 14:59 от Горда

# 753
  • Варна
Рос4о, Деница, bermudez - да са ви здрави и щастливи дечицата!   bouquet bermudez, скоршно оздравяване!  Heart Eyes
feelgood,  честито ти двуцифрено число!    newsm51
Тинчето, честита ти месечинка! Страхотни резултати! Hug

# 754
Здравейте банда!  bouquet
Сиги, ЧРД мила. Бъди много, много щастлива newsm59!
Честит имен ден и на всички празнуващи!
Горда, Боби73 радвам се, че се появихте отново, бях се затъжила за вас......в събота на живо ще ви   love001 останалите да не се сърдят, ще има и за вас Joy
Иванетка....изненада ме ти, не бях подготвена......всичко е супер.......другия път като дойда да докладваш, че вече си в трета Hug Hug Hug
Пиши си, не им се връзвай...знаеш че постоянно се появяват такива елементи и изчезват много бързо.
Feelgood, добре дошла в отбора на двуцифрените Hug
Тинче, честита месечинка и на теб Hug
Cote, Mandarinka хващайте самолета, ей го де е  bouquet
Още нещо щях да пиша, ама на забравих....
Лек ден!  love001

Абчо smile3525

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 16:27 от Dari68

# 755
Кри, то нищо не се знае и за мен.  Whistling  Ако спазя традицията, ще се видим на някоя лятна.  bowuu Първо, защото имам пръст в организацията и второ, защото имам нещо, което имах на първата си дюканска среща.  Joy

Люси, Соте, Светле, Боби и Горда, хищници такива! Че е чисти протеини, чисти протеини е. Но защо ще го ядете, бре?!? Внимателен е и иска да останем доволни. Затова пита за храната, не за да ни тормози. Знае, че сме странни, че сме на режим, че голяма част от нас ще ядат пилешко и свежи зеленчуци, защото те нямат на пара или на скара... Предупреден е, че ще пием вода и кола лайт... А ако персоналът се държи както когато сме ходили да вечеряме, бакшишът им ще е заслужен.   Peace

Соте, твоят ник коте ли значи, защото на мен все ми напомня на картофи соте?  hahaha

Искам да поздравя две любими дами. Няла, с ЧРД на патерици. И Саги, с ЧРД на два крака.  Wink Много ви харесвам, много ви се радвам и ви желая щастие и секси визия!  Hug   bouquet

# 756
  • София
Абииии, ми щом човекът е чисти протеини без мазнини, лелееей smile3508 , ний вече по мазнини не си падаме ...
Горда, днес разбрах че си от Перник, да не се окажем рода???  И аз съм наполовина от "Китно Граово" , както казваше татко ми...

Фийлгуд ЧЕСТИТООООО   bouquet

# 757
Кали, благодаря за отговора! Ще си намеря и аз едно магьосническо и хич няма като тебе да се качвам на старото..... Joy Ама де тоя късмет....
Туни - аз всяка сутрин като погледна през прозореца решавам, че днес не ми е ден за излизане от къщи, но уви.... налага се.
Ех, взех да ви завиждам благородно за събирането.........

# 758
Sagittarius, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!

Здравейте!Днес ми е 6 ден от Дюкан,но не съм отслабнала нито грам.Спазвам стриктно нещата,първите 4 дни ядох само месо,5 ден вкарах и малко зеленчуци и едва днес,6 ден изядох (ей сега) едно кисело мляко.Що така,надявах се поне едно кило...... newsm78.

Наистина ли яде само месо 4 дена?!  Sick
Ами мляко, извара, яйца...
Освен това, запознай се добре със схемата на режима. Като мине ударния период започваш редуване по схема.
Неправилно ми се вижда това, което си направила досега.
Успех   bouquet

nad_tab, добре дошла!    bouquet

# 759
  • Велико Търново
Алоооооооо, балконЯ ще се срути!  rotfImbo wavey rotfImao

Честит Рожден Ден на Саги! Да си жива и здрава и достатъчно слаба!  newsm59  bigdance2
Благодаря Ви , мили момичета, за топлите думи - и Вие ми липсвахте!  smile3521 smile3503  love001

Дари68, обещавам, че до 15-20 дена влизам в трета.  hahaha hahaha hahaha

# 760
  • Варна
Алоооооооо, балконЯ ще се срути!  rotfImbo wavey rotfImao

Освен това виждам BlackSnake - заповядайте, уважаема, кажете две думи за себе си!!!  Hug Hug Hug

# 761
Мили момичета и момче!
Уж съм силна, пък ме просълзихте! Благодаря ви за хубавите пожелания! Макар и в момента доста ангажирана, съм с вас!
Прегръщам ви Hug всички mar4ela5, blumchen_fee , aynur , VK , cote, Боби1973, Горда, ФИЛЮДКА, dorchester , zvezdopad , denica17, ros4o, Lucie , stankova82, tania2007, nelsun, tuningmania, tanyamanya, Tincheto 78, gulbenur , shushy80, *АДРЕНАЛИНКА*, rokipagane, mamaTsvety, feelgood, mandarinkata, кали 08, Nyala, svetlat, bermudez, Dari68, Abrakadabra, baby_doll, iva_neta    bouquet
Обичам ви!  Heart Eyes
Почерпката е скромна, но от сърце   chef

# 762
  САГИ,сладурка,Честит ти празник.Мннооогго здраве,радост,щастие и късмет в живота,ти желая.Никога повече да нямаш проблеми с гадните килца!!!  bouquet
   Минавам само да се обадя,че имам сериозен здравословен проблем!ІСПОКО-не е от диетата/
 hahaha

# 763
Минавам да ви поздравя и да видите, че съм жива и ви чета  Laughing Grinning
Приятна вечер  Heart Eyes
И благодаря на всички  Embarassed

Ето, поздравявам ви с една песен, в която се пее, че "всичко се постига, когато стоим един до другGrinning
http://uk.youtube.com/watch?v=Jcrwu6WGoMs    Heart

# 764
  • here, there, everywhere
Много обичам Tic-tac и преди малко си лапнах, ама дали може??? Да не се прецакам заради едно бонбонче. Уж е диетично, но знае ли се?
Има ли информирани по въпроса? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт