Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 250
  • 858
  •   1
Отговори
# 765
Сагитариус - Честит Рожден ден!   smile3525

Росчо, Деница Много целувки на Вашите децица и само да Ви радват.

На всички други  Hug

TedyV tic tac може споко  Wink   ООпс извинявам се обърках се с дъвките smile3538 (това е за мен)

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 17:53 от gelinda

# 766
До "TedyV" - Има захар в "Tic Tac"-а, тоест не може!

# 767
  • Пловдив

Много ми е чудно как така реши че може?  newsm78

# 768
  • here, there, everywhere
Прави сте. С много дребен шрифт пише захар. Късно го виждам. Дано 1 да не развали работата, но не мога да върна времето, нали?

# 769
  • Бургас
Привет,прекрасни и прекрасен!Отдавна не съм ви гушкала! Hug
Nyala  , честит рожден ден на патерички!Късмет, здраве и много красива!

Звездопадче, специални поздрави за  достигнатата цел! Пожелавам ти успешна и лека 3-та фаза!
Дори, малко със закъснение, но да ти е живо и здраво детенце
Смайлис - много ти е хубаво татуто и на гот място!  bouquet
Ниночка - не сме те забравили, чакаме те да пишеш.
Тонито26-честито постижение!Половината от пътя е покорен,продължавай смело напред до финала!Как е малкото сладурче,прави ли бели,свикна ли да чистиш косми?
Шуши, страхотни снимки- зимна приказка в действителност!Жалко,че няма да сме заедно! Heart Eyes
vesito5 - Heart Eyes
lepidopteria -липсваше...страхотно бижу си имаш,много радост и обич носят!
Ива нета-определено липсваш,игнорирай подобни постове!Приемай само положителното!
Дени , Росчо ,Бермудез- честити ви именяци-много да са здрави и късметът да е с тях!
Тунинг ,честита ,ти си знаеш-причина,която не знае, че е такава!Самочувствието -нагоре!И чувството на самоценност-Нагоре!Виж какво казва Горда-мъж-мечта,повярвай в това,щом го повярваш и другите ще го повярват и Тя също. yes
Tincheto 78  thumbsup
feelgood-Честито ти двуцифрено число ! smile3501
Sagittarius,честит рожден ден!Много късмет,той ти е нужен в този момент и постигане на желанията!
Голямо четене падна,е вече наваксах и питам: момичета от София-много ли е лошо времето,валяло сняг и мойте хора се страхуват от пътуването ми за срещата,поради снежни пътища и т.н.-тирадите ви са ясни...

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 18:25 от sanny3

# 770
ЕГАТИ седмицата ...имам ... вече ще лудна истински .... като тъкачка многомашинничка съм и пак не смогвам ...
относно диетата ..... съм някакъв НЕОПРЕДЕЛЕН МЕЛЕЗ ...ни втора ни трета ..... тъчпа здраво пилешки пържоли със салати .... мааааалко сирене към салатата ....по една круша дневно ...и като съвсем ми писне живота поливам с бутилчица червено ( и пиша вечерта за ГАЛА) .... като снощи ... бях с двама колеги на ресторант извън София ....и пак полях ...иначе в цялата лудница кантара поне се държи ПРИЛИЧНО .... показва колебания около 70кг ( от 70.5 до 69.2 ) .... и добре прави машинката че както съм ПОТИГРЯЛА ТЕЗИ ДНИ ...ха е показал гадна цифра ...ха съм му видяла барем на него сметката ,....като едното нищо ...
ЦЕЛУФКИ НА ФСИЧКИ ........
да не ме забравите хеййййййййй !!!!!!!!

# 771
До "TedyV" - Че няма да развалиш нещата - няма! Метни ги бонбонките в шкафа.. имат голям срок на годност.. нататък ще си ги хапнеш Simple Smile И не си мисли (ако го правиш де), че ТИ се сърдим - първо е за ТВОЕ добро и второ - не е зле да си изградиш навик да четеш етикетите с хранителните състав и стойност, на всичко, което слагаш в устата си Simple Smile

До "sanny3" - Благодаря за сладките думи - много си мила Hug

# 772
  • here, there, everywhere
До Тунинг- благодаря за милите думи. Знам си аз, че сте готини.
А навиците се изграждат, но още съм новак. Споко, ще поумнея и аз....надявам се Peace

# 773
До "TedyV" - Няма проблем - питай като не си сигурна и готово Simple Smile

# 774
  • София
Здравейте момичета и момче!Имам една молба-някой може ли да ми отговори компетентно на въпрос свързан с холестерола,но не със знания от обща култура...ще съм много благодарна!

# 775
Имам спешно нужда от отговор
Кажете ми мога ли да си направя хляба който го има в сайта не с овесени трици, а с пшенични?

# 776
Здравейте иксам и аз при  всички които имате снимки сте направо страхотни и действате много стимулиращо newsm10. Аз стартирам днес от 67кг при ръст 172см като се надявам да ги докарам до 58 /толкова не съм била мнооого отдавна мооже би от ученичкса но не спирам да се надявав да се видя слаба/. Сега моля за някои насоки понеже намирам 2 вида трици по едри и по финни кой вид да предпочета а и понеже дасега ходех на фитнес поне 2 пъти седмично дали да продължа и мога ли да пия ел карнитин? Смятам да направя7-8 ударни защото моя метаболизъм е доста бавен вследствие на пробвани диети . Надявам се с воля от моя страна и помощ от ваша този път да се справя  Hug. Това от мен щеми навестявам често често Heart Eyes

# 777
До "DiAn#" - Добре дошла Simple Smile Не мисля, че ще е проблем да свалиш 10 килограма, но се въоръжи с много търпение (може и 2-3 месеца да ги бориш) и знай, че и един залък, от нещо забранено, да хапнеш - може толкова да забави процеса, че да си помислиш, че Диетата е спряла да работи при ТЕБ. Внимавай! Бъди стриктна, до крайности даже! За триците - няма значение кой ще си вземеш - според вкуса е. Аз, например, понеже ги ям само с кисело млекце, си взимам от най-едрите, защото с най-ситните става като каша.. а с едрите седи, като, че има някакви малки ядчици в млякото. Сама си прецени за тях! Само гледай да са овесени Simple Smile Щом си си ходила на Фитнес - продължи! Това е от мен. Оооо.. забравих - Успех Simple Smile

# 778
DiAn#, здравей  Hug
За триците, мисля че няма значение от кои ще си вземеш, но да са овесени.
Ударния мисля че ти стига и 5 дни.
Успех ти пожелавам  Peace

# 779
  • София
Айнур, можеш да си направиш хляба и с пшенични, но определено не е толкова вкусен...
Санни3  Hug Hug Радвам се, че ще дойдеш. От Бургас се оказахте мноо яки  Mr. Green Не бой се, мисля, че същата киша е навсякъде по страната
Само ми е мъка за Шуши, докато ние се наливаме с кола, тя ще прави конферентни разговори Sick

Общи условия

Активация на акаунт