Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 246
  • 858
  •   1
Отговори
# 690
снежана хай, в блого-сайта има тема"за кърмачките"  - там можеш да намериш повече информация и мнения.   Ако пък се интересуваш от моето лично мнение  Wink - на твое място бих изчакала докато спре кърменето.
А за книгата - пак там в блого-сайта пишеше следното: "пуснете празен мейл до ducan_book@yahoo.com и ще получите електронния вариант на книгата".

# 691
Здравейте компанията,

ми честно казано не знаех, че днес Стелитата имат имен ден
а аз си имам едно момиченце Стели вече 12 г.
 newsm78 /дори си мислех, че нямат имем ден  Joy
да почерпя и аз за здраве   пиле   малко рибка който желае иии без десерт.....?
на къде без водица, за мирна главица

Дени - да ти е живо и здраво юначето, и много да те радва

Саги - ЧРД. С най искрени пожелания  

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 10:20 от ros4o

# 692
  • София
Сагитариус Честит Рожден Ден, да си жива, здрава и все така прекрасна!  bouquet

# 693
  • София
Здравейте момичета, от днес и аз съм в първа фаза, смятам да е 5 дена, от прочетеното в началото на темата прецених че е достатъчно за мойте килограми  Mr. Green

Целта ми е да сваля 10кг.

Горда, коя е вашата Билла, смятам днес да си поърся трици  Hug

# 694
  • хасково
Честит Рожден Ден, Sagittarius  да си жива,здарва,много щастлива,красива и обичана! bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 695

Горда, коя е вашата Билла, смятам днес да си поърся трици  Hug

Нашата Билла е в Перник. Но щом тук ги има, трябва да ги има във всичките.

Филюдкааа - не така с лошо Joy Joy Joy До бой нЕма да стигаме, че ще се разхвърчи перушина  hahaha . Те те и една на тебе и си стискаме ръцете...

# 696
Здравейте момичета! Искам да ви кажа, че режима на Дюкан е страхотен и е вдъхнал много самочувствие на всяка една от нас! Ще ви кажа само за тези които си мислят че режима е "вреден" - НЕ Е! Цялата ми рода сме затлъстели. Сега 50% от жените в нашата рода бяхме на Дюкан - другата половина просто ги мързи и не искат да си помръднат пръста да отслабнат и да се подложат на Дюкан, защото чули някъде си някои им казал режима бил вреден. Най-закоравелия случай в наща рода е една дама, която цял живот е с наднормено тегло, доктор е и сега свали 20 кг. Никога не съм вярвала че тя ще се втали така и още продължава да сваля. Амбицията да отслабне се появи в нея когато видя баба ми как е отслабнала която е на 71 години. И на въпроса вреден ли е режима тя огваря: А НЕ Е ЛИ ВРЕДНО ДА СИ ДЕБЕЛ?
Така че режима си е супер! Hug

# 697
  • Разград
Привет!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, SAGITТARIUS!   bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ!   bouquet  bouquet  bouquet  

Днес имах изненада сутринта - минус 400гр.!
Приятен ден!

# 698
  • София
Здравейте сладкишчета /режимни/!

Айнурче, благодаря за кафенцето!  Hug

Мерито, аз пусках едни "кръглички", ама преди доста време и честно да си призная ги избирах да такива, дето да не си личи колко съм кръгличка.........  Blush А в сегашната си "прелест" не съм намерила нещо време да се снимам. Ще гледам тия дни да намеря такова, ако пък не - със сигурност ще ме видиш от снимките на срещата. Wink

Шушииииии80Cry дай да ти напишем извинителна бележка за в работата.

Sagittarius, да си жива и здрава, все така красива и от всичко хубаво - по много да имаш! newsm59  Hug

Тунингnewsm03 -  да всички!

# 699
Привет и от мен! От сутринта съм ви зачела, че нали има кой да се грижи да не се успивам Mr. Green

Моля обяснете на градското чедо, без баба на село - керевиза целина ли е или е нещо друго Embarassed Embarassed Rolling Eyes. И ако е друго какво е?
Че супи с карфиол и аз много обичам Simple Smile

# 700
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Днес съм 88.8 килограма, което е само с 400 грама повече от снощи, преди гала-вечерята ми и гала-среднощното ми плюскане Simple Smile Умирам от кеф, но имам и друга причина за кеф, заради която вече не искам да умирам Flowers Bouquet

До "nelsun" - Кажи го пак, ако ТИ е скъпо.. палтото Joy

До "Sagittarius" - Честит Рожден Ден newsm59  party023 Gift

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 11:10 от tuningmania

# 701
  • София
Привет

Джини керевиза е целина по моите скромни селски познания Flutter

И аз чакам срещата с нетърпение.
Имам молба ако има някой от кв. Слатина или наоколо да ми пише на ЛС и да ходим заедно  Praynig

Чакам и МЦ вече  newsm78 повече от 15 дни но не идва .... и така ме боли кръста че направо  ooooh!

прегръдки за всички  Hug

Саги  newsm38 bdbaloni

Тунинг честита ти причина  Hug

# 702
  • София
    Керевиз и целина са две имена на един зеленчук.
    Моя GP  вече е дюканец и свали 18 кг.Мнението му е,че режима е добър,само да не се пренебрегват витамините.По негов съвет трябва да свалям по-бавно/само аз/,защото много ми спадна кръвното,а съм била хипертоничка 20г.Сега имам 103/53.Според него бързото сваляне на килограми, много рязко го понижава и е трудно поносимо за дългогодишни хипертоници.Сега свалям по 2-3 кг на месец,като съм 1/6 П/ПЗ.

# 703
До "tanyamanya" - Мерси, мерси.. има само един проблем - Причината още не знае, че е Причина Whistling

# 704
Тунинг докладвай веднага другата причина!!! Обрахме ти дерта тук...млад мъж...

Общи условия

Активация на акаунт