Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 218
  • 858
  •   1
Отговори
# 825
До "DiAn#" - Къде толкова съвестни Жени се събрахте, попита Дон Жуан.. Примерно меню пишеш, че искаш.. ето: Закуска - 200 грама кисело мляко 0.1% масленост (с триците и 1/5 от едно пакетче, от разтворимите безалкохолни напитки - тип "Step"-че Simple Smile ). За обяд.. 300-400 грама рибка на скара, след обяд един омлет от 6 яйца (със само 1.. най-много 2 жълтъка) и 100-ина грама извара. За вечеря - цяло печено пиле Simple Smile Късно вечер - 400 грама (една кофичка) кисело мляко 0.1% масленост. Като количество долу-горе това изяждах, като отслабвах най-много Simple Smile

До "myrmot4e" - Мерси, подобно Wink

До "mandarinkata" - Май говорим за действителни ситуации.. а не по принцип, както се очакваше.

До "ФИЛЮДКА" - Благодаря Wink Дано Praynig

# 826
Големи сте сладурки мацки!!!
Добре,че сте вие,за да си поддържам ентусиазма,а и чувството за хумор.Страшни сте Hug

# 827
Туни ти ми събра очите бе човек как се втали толкова- аз днес съм на 100гр прясно мляко с триците около половин или малко повече от1 пиле на грил разделено за обяд и вечеря и 2 кофички и малко кис. мляко със степче а и +2 малки корнишончета с пилето че ми беше много сухо 1чаша кола лайт- добре ли е или зле щото на мен ми се стори че съм яла много.
 Ако не ви е много досадно който може нека ми дава примерни менюта за ударната че да не взема да объркам нещо- уж съм изчела всичко но човек никога не знае . Лека и отслабваща

# 828
  • Пловдив
Добра вечер, добри хора!  Mr. Green

Zwezdopadche, честито постигане на желаните килограми и успех в трета!  bouquet ... Ти щеше да ме взимаш с теб, но се оказа, че при мен няма изглед така бързо да се разкарат последните 1000гр. .  Cry
Споко!  Flutter  Чакам те до 01.12 - тогава официално режа лентата за начало на третата фаза  Hug
Колко му е да бутнеш поне 500 грама ей така - за отскок - до тогава. Mr. Green

feelgood, честита ти нова пейка! Желая ти скоростно да я прекатурнеш и да тупнеш на по-долната. Hug

кали 08, честито кантарче! Само желани показания да виждаш на него!   bouquet

tania2007 bouquet

Lucie
, и за мен е видно, че си видна  Flutter Heart Eyes

vesito5, да се оправяш!  bouquet

sanny3, много ти благодаря! Heart Eyes

rien, къде се затри пак, момиче? Hug

Лека нощ и хубави сънища за всички! Hug

# 829
  • Sofia, BG
 Хайде момичетааааааа (и момче  Winksmile3514

Започна гласуването за Банда на годината - глсувайте да глсуваме - много сме, силни сме  newsm18
Нека им разкажем играта smile3508 че вече са започнали шеговити закачки за нас  smile3513

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351558.0

# 830
  • Варна
Хайде момичетааааааа (и момче  Winksmile3514

Започна гласуването за Банда на годината - глсувайте да глсуваме - много сме, силни сме  newsm18
Нека им разкажем играта smile3508 че вече са започнали шеговити закачки за нас  smile3513

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351558.0

Гласувах!  Peace

# 831
  • Пловдив
Честито на всички с поводи.. иии...Гласувах  Naughty

Поздрави,Монрое

# 832
И аз нищо че съм нова вече гласувах -??? какви са тези априлки че освен в този форум на друго място нямам време да се ровя.Колко пъти може да се гласува?

# 833
  • софия
Много сме,силни сме! smile3521
Балконя на по-по-най бандитската организация се препълни с наши хора. Mr. Green
А сега,добра вечер.Парите са предадени на Аби,а тя каза че се е натаралянкала порядъчно за наше здраве с наши средства. hahahaТака ,че споко в събота всички да сте на линия.Ще прегръщам и лигавя по списък.
Пак нищо не съм чела,но ако пропускам нещо важно,ще се извиня на живо на всеки един подминат от мен. Hug
Целувки на всички и вълшебни сънища!

# 834
           ТИНЧЕТО78 - готово - няма проблем, нали кръсницата купува дрешките и обувките на новопокръстения - хаха ФИЛАКЯ
           ЛУЧИ направо все едно че съм тръгнала, нямам търпение и аз! Маца-муца Hug Чакам, ама тя нали  я знайш шерифката може да ни изненада в гръб хаха!
           ВЕЩИИИИИИИИИИИИ аз не спЪ  - чакам и други чакат  Rolling Eyes newsm78 що себавишшшшшшшшш

ГЛАСУВАХ!

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 23:46 от ФИЛЮДКА

# 835
До "DiAn#" - С воля се вталих.. и самоконтрол.. инат.. упорство.. даже до фанатизъм..

# 836
           ТИНЧЕТО78 - готово - няма проблем, нали кръсницата купува дрешките и обувките на новопокръстения - хаха ФИЛАКЯ
           ЛУЧИ направо все едно че съм тръгнала, нямам търпение и аз! Маца-муца Hug Чакам, ама тя нали  я знайш шерифката може да ни изненада в гръб хаха!
           ВЕЩИИИИИИИИИИИИ аз не спЪ  - чакам и други чакат  Rolling Eyes newsm78 що себавишшшшшшшшш

Ех, уредих се.    smile3508

А по въпроса, че Вещи се бави - нали има нови правила за броя на страниците. Някой знае ли за дюканската темичка колко са?

# 837
  • софия
До "DiAn#" - С воля се вталих.. и самоконтрол.. инат.. упорство.. даже до фанатизъм..
Мдаааааа,аз съм жив свидетел,че е голям инат.Тропна ,хопна,помрънка и ги свали със замах. Wink

Чака да я омацаме като за последно,да се уморим да пишем глупости и като заспим ще я плесне.И аз пак прецаканото камилче. hahaha

# 838
           ......

Филюдке  love001, нали знаеш, ще чакаме, ще чакаме и като заспим шерифчето, ще Ни изненада, както обикновено става Joy Joy Joy
Слабенце, защо прецакано, нали си в трета...нямаш за сваляне, идеално си  love001

# 839
           ТЪЙ, ТЪЙ - винаги тъй става, ама я дайте дет вика ОФСЪТЪ да я оплескаме яката, па после да ни ни е яд че чакахме  Mr. Green #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт