Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 213
  • 858
  •   1
Отговори
# 810
  • София :(
  Не влизате в класациите, аз съм 1.66 и тръгнах от над 116 кила, така че ...
  Ама за друго тръгнах да пиша - с какво ги `ранят тия пилета, то бутчето му като врабчово, а що мазнотии махнах от него  #Crazy. Ама поне котката е доволна, пък извода за това какво ядем, дори и диетуващи, си остава за нас.

# 811
Как сте милички? HugТози студ направо ме убива,объркали са ми месторождението Winkдобре, все пак, че не съм на по-студено
aynur ,mandarinkata ,gulbenur ,svetlat, mar4ela5, Dari68 , Lucie, sanny3   Hugблагодаря ви за милите думи момичета,трогнахте ме ей....
gulbenur днес бях в Метро-има такива -стъклени , електронни,красиви кантари,ама....ако зная, че теглят всичките с 5кг по-малко и аз бих си взела Wink
Между другото- в Метро днес за пръв път видях на рафта овесени трици-0,5кг - 3,3лв
bermudez ,да е живо и здраво синчето ти и дано бързо се оправя,то днес и аз по-рано се прибрах, че дъщеря ми не може да излезе от 00 и нещо я тресе
vesito5...стискам палци, всичко лощо да остава зад гърба ти Praynig
myrmot4e ,песента е супер, ама я кажи-слушкаш ли? Wink или...пак банички, а?
АДРЕНАЛИНКА*падането под калкулатора на Дюкан,е възможно, просто момичетата споделят, че са малко тези ,които запазват тегло под калкулатора, не че е невъзможно.Колкото до протеините във Варна има два много добри магазина, за качествени протеини - магазин "Жълто" над офиса на в-к "Позвънете" и друг-на светофара над окръжна болница, по посока електрон-на ъгъла в новата жълта сграда- ще търсиш чист максимално протеин - максималната чистота е 90%,-2,273 кг са 160лв, не зная за по-малки разфасовки цените.Можеш да пиеш протеини , но Дюкан ги препоръчва за 3-та фаза, за протеиновия четвъртък
Лека вечер милички Hug

# 812
здравейте! Hug
Лучия,аз съм Рошавата. smile3514Веднага го смених,сори Крикри не съм се усетила.
Нямам какво да правя,та за това! smile3507
Връщам се да Ви чета,че днес нямах никакво време!

# 813
Добър вечер дюканска дружина!

Dari68, купих го билетчето отдавна аз, но е чак за 13ти декември... Cry

Bebka, ти си с моите стартови килограми и височина, само целта ни е различна. Аз за два месеца два пъти приритвам за шоколад и двата пъти си правя от полу-режимния на Абракадабра. Приспива прасето и то прекрасно.

Туни, аз съм малко мазохист в това отношение и дори да съм знаела, че дадено увлечение е обречено, винаги съм си го изживявала, дори и след това да е трябвало да го преживявам - това имах предвид. Всеки си знае най-добре.

Знаете ли губят ми се бая хора, спонтанно се сещам за Lady Frost, zelenata, labello, Ice Queen, Monnn, deata, perlata, една мадама с червени обувки...бе сума ти народ май ни забрави...

Лека и спокойна нощ ви желая, отивам да сготвя един рибок за вечеря   chef  .

# 814
Bebka, ти си с моите стартови килограми и височина, само целта ни е различна. Аз за два месеца два пъти приритвам за .

И като ги изяде после какво стана?Да знам какво да чакам Whistling

# 815
  • София
Bebka, ти си с моите стартови килограми и височина, само целта ни е различна. Аз за два месеца два пъти приритвам за .

И като ги изяде после какво стана?Да знам какво да чакам Whistling
[/size]
Не ги е изяла бре моме, само е приритвала... Laughing

# 816
Не ги е изяла бре моме, само е приритвала... Laughing

ooooh! Тъкмо се зарадвах,че не съм единствената Embarassed

# 817
   Marchela5, Dari68, Sanny3, Bermudez, БЛАГОДАРЯ ВИ МАЦКИ.     bouquet   Леле, какъв кеф е да ти казват, че си се справил добре.

Бермудез, пожелавам на Стилян бързо оздравяване.

# 818
           ДОБЪР ВЕЧЕР МАЦКИ И ТУНИ,

мина и днес. Чаках с нетърпение днес прогнозата за времето - добра е - ще вали казаха, но не сняг а дъж. Това дано да излезе истина.
            ТУНИ - честита нова емоция - дано прерасне в красиво чувство!
            ТАНЧЕТО 78 - Танюшка браво, радвам се за теб - само така миличко, давай напред!
            ГОРДА - оооооооооооо, благодаря колежке, па макар не ни закачат, защото бая перушина ШЪ ФЪРКА  Joy Joy Joy
            ДЕНИЦА 17, РОСЧО, БЕРМУДЕС - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДЕЧИЦАТА ВИ - да са ви живи и здрави, да ви слушкат и радват.
            ФЕЕЛГООД - добре дошла в клуба на ПОД 100! Знам колко е хубаво когато видиш двуцифрено число на кантара. Желая ти успех и поздравления за хубавите и компетентни постове!

ЛЕКА НОЩ И МНОГО ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА

# 819
feelgood , дано се оправи бързо дъщеричката ти  Praynig
Вирус е, както казах и моя син големия го изкара. По няколко пъти в 00, без повръщане беше, но и с температура. Минава на втория ден. Дано ви мине бързичко  Hug

# 820
           ТАНЧЕТО 78 - Танюшка браво, радвам се за теб - само така миличко, давай напред!

ФЕЕЛГООД - добре дошла в клуба на ПОД 100! Знам колко е хубаво когато видиш двуцифрено число на кантара. Желая ти успех и поздравления за хубавите и компетентни постове!

Мерси, мерси, ама ще ме обличаш с нещо новичко, да знаЙш. Що ме прекръсти, а? А?Crossing Arms

Фийлгуд, сори мила. Къде съм блеела днес (знам аз, знам, летя в облаците    smile3535), та не съм забелязала таз новина. Честито ти първо двуцифрено число. И нека щерката утре да скача като сърничка.

# 821
Олеле...., най-после ви изчетох  Simple Smile Нямаше ме 1 ден и сте луднали да пишете , та вече чета от 2 часа  Whistling
Честито на всички за хубавите поводи и на новичките добре дошли и успех.   bouquet
myrmot4e радвам ти се слънчо   remybussi
Фийлгуд, честито добра новина - присъединяване в отбора на двуцифрените.    bouquet
Смях се досега с писанията ви и много ми липсвахте  Simple Smile
Аз тези дни съм доволна от кантарчев, дано така бъде и занапред .От утре съм на ПЗ дано и там отбележа успех   Praynig
Пожелавам ви една красива,емоционална и вталяваща нощ ,намиг  Wink   Heart Eyes
http://www.vbox7.com/play:69469766 ---   Тази песен е за вас!

# 822
  • София
Връщам се от поредния тиим билдинг - разбирайте яка вечеря за сметка на фирмата. Ей как не им омръзна на тея хора да мляскат толкова апетитни хлебчета. Те най-много ми липсват  Embarassed. Иначе сутринта кантара ме зарадва не знам чий съвет послушах но го  Kissing Heart
Лека и отслабваща   bouquet

# 823
Здравейте момичета,искам да попитам ако се провали диетата как можеш да започнеш отначало и след колко време?

# 824
Здравейте момичета,искам да попитам ако се провали диетата как можеш да започнеш отначало и след колко време?

Краса, аз съм от новичките, но според мен, ако си прегрешила, продължаваш си напред (не се връщаш към ударната фаза). Ако си карала диетата преди месеци и си я спряла, сега си започваш с ударната фаза. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт