Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 234
  • 858
  •   1
Отговори
# 795
Недей да правиш цял хляб, аз си правя по 6 суп. лъжици на 2 дни, по-лесно е...
Това не се сетих  Embarassed. Така ще пробвам да  Peace
Мерси отново  Hug
А пък за лъжиците, писах долу горе, защото къде препълнени, къде равни, разминават се, но долу горе...

# 796
а ако беше сънувала еротични сънища с чужди мъже .... щеше ли като 'хипнотизирана " да се "хвърлиш с някой в леглото "....

Е,то е ясно,че не,ама....кво да ти кажа така е като нямам воля и ми е слаб ангела
Благодаря ви за мненията.Ще се правя ,че нищо не се е случило и си продължавам напред newsm56

# 797
Цоци, ти полудя  Mr. Green
Лека нощ, режимни и нережимни мадами  Grinning
Тунинг, и на тебе   bouquet

Бебка, бай дъ уей - изглеждаш чудесно, не знам какви килограми искаш да премахваш  Thinking

# 798
     Lucie , Sanyy3   Heart Eyes  Hug   bouquet

# 799

аха ...по горе нали казах ...съвсем съм "мръднала " тия дни

# 800
  • София
Цоци, що лъжеш мари  hahaha ти си си така по рождение ... гаранция Heart Eyes

# 801
Бебка, зная за какво говориш - и аз съм се гледала отстрани какви ги върша без да мога да повярвам, че съм аз Joyсега като се знам, просто не посягам - аз като пияниците - без едно мога, ама с едно - не!
Сериозно, щом не можеш да се контролираш, просто не посягай и вече като ти мине мисълта си повтаряй, че ти си от онези хора, които не могат да спрат и по-добре да оставиш за друг път, защото щом си позволиш веднъж, ще се случи отново и има голяма опасност всичко да иде на кино!Гледай винаги да имаш режимни любими неща под ръка - по-добре да лапнеш накой бонбон без захар, колкото и да са гадни подсладителите.
Хайде, спокойна вечер от мен, стискай палци да не ти се върне много тъпкано и се наблюдавай  Hug

# 802
Цоци, що лъжеш мари  hahaha ти си си така по рождение ... гаранция Heart Eyes
Joy Joy Joy
Цоци, Люси  love001  love001  love001

# 803
Ма сега по-добре да не ям,а?Готвя телешко,пека със фолио ...,не че нещо ми се яде де.БРРРР,как си обърках живота

МЕрси,Боби!  bouquet

# 804
аха ...по горе нали казах ...съвсем съм "мръднала " тия дни

На мен лично ти ми действаш най-стимулиращо  Thinking Blush
Мерси Heart Eyes И лека нощ отново   bouquet

# 805
myrmot4e Мерси за комплимента по-нагоре.Обаче ...бая си имам за сваляне.Все пак на 170 - 70 кг. Crazy Въпреки,че на мен костите ми са едри и винаги съм била якичка,дори и не дебеличка

# 806
myrmot4e Мерси за комплимента по-нагоре.Обаче ...бая си имам за сваляне.Все пак на 170 - 70 кг. Crazy Въпреки,че на мен костите ми са едри и винаги съм била якичка,дори и не дебеличка

Ти фукаш ли се?  Laughing
Щото аз съм 1,65см и съм 71кг  hahaha
Вече наистина лека, че утре не мога да стана за школо  Mr. Green

# 807

Направо  Grinning.Що ли го казах,сега да вземете да ми завидите за манекенските мерки bowuu
Лека нощ!Пожелавам ти да сънуваш сън,който ще те накара да се събудиш много щастлива и целия ден да ти е песен

# 808
  • София

Ти фукаш ли се?  Laughing
Щото аз съм 1,65см и съм 71кг  hahaha
Вече наистина лека, че утре не мога да стана за школо  Mr. Green

Не се карайте!   hahaha
Аз съм 165 висока и започнах да диетувам от 86 кг  Crazy

# 809
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Party Party намерих ви  Party Party
бива ли така да се покриете  Mr. Green друг път по сто пъти излиза "има нова тема", "виж в новата тема" а сега всички Фнимателно четат и никой не пише в старата тема, а в новата не успях да се запиша и ... отиде коня У рЯката  Mr. Green

закъснях, но пак ще си викна дружинката   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesехооооо, СлаБо Славе, Цоци, Халеева, още някой имаше, но кой - празник имаме днес бре убавици  Wink

аз мислих, мислих и реших  Blush продължавам пак на втора  
не мислете нещо лошо, Hug килцата си задържам, но  докато си бях добре подплатена отвсякъде нищо не ми пречеше, а сега като си погледна "отока" отпред и ми се реве  Blush та ще пробвам да го сваля и него, ако стане ще е супер, ако ли не за нова година пак ще съм в трета  Hug
е, те т'ва е - отчетох се  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт