Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 256
  • 858
  •   1
Отговори
# 780
Извинете ме,че развалям дисциплината,но....като че ли бях дрогирана,та с две думи днес си взех един шоколад.Само моля, споделете какво е най-лошото,което мога да очаквам.Аз съм много сдухана от една страна, защото съм чувала ,че ако си ни диета и си хапнеш нещо такова,повече би се лепнало,тъй като на организма му липсва и бърза да се запаси,от друга:няма такъв божествен вкус.Заведете ме на клада  newsm45

# 781
  • София
Заведете ме на клада  newsm45
Нема нужда, ти си си отишла сама ...
Най-страшното, което те очаква е да запецнеш пак на едни кг.... и то след 10-ина дни..., когато си забравила шоколада.
А, забравих  fight това спешъл фор ю

# 782
В смисъл след 10 дни ще запецна,макар че аз не съм отпецвала,въпреки че това ми единственото прегрешение,всичко съм спазвала 1:1 или за 10 дни ще си стоя на едно дередже  newsm78

ПО-силно удряй,дано ми дойде акъла

# 783
Благодаря забързото приемане във вашите редици . Туни от теб приемам всякакви напътствия и съвети - видах ти снимките newsm20  Joy. Аз най много съм качвала до 74 кг от които ми останаха едни грозни паласки че направо подивявам #Cussing out - махат ли се някога???- аз и затова тръгнах на фитнес на засега си стоят така от близо 3-4месеца.

# 784
  • София
Бебка, аз лично след едно нарушение на 7 октомври запецнах от към 20 октомври между 72 и 70  #2gunfire та досега...
Важното е да не се отказваш, и това прегрешение да остане единствено.
Като сме Crazy, ще потърпим...

# 785
До "_bebka_" -

До "DiAn#" - Махат се паласките, но ако ТИ кажа как, ще ме обвинят, че ТЕ свалям Laughing

# 786
  • Бургас
Lucie,благодаря,имам нужда от малко поощрение,за да се противопоставя на мрънкането,но съм си го обещала това идване,пък и аз съм човек,нали?
 _bebka_,приготви се за задържане,а сега порцията бой-задължително,че другия път да не посягаш! newsm66  341uu

# 787
_bebka_БРАВО ... утре пак хапни шоколад ... посипи си главата с пепел ..и карай напред ... но МНОГО ТЕ МОЛЯ МИЛА след седмица или две .. недей да плачеш че не сваляш килограми ..и не се чуди как "спазваш режима а Н АТЕБ НЕ ТИ ДЕЙСТВА"....защото режима си действа, но когато човек го спазва ....
не ти казвам че като си изяла един шоколад и сега вече няма да сваляш, ще сваляш но доста по бавно отколкото ако си стрикна ...
имам един въпрос ...към теб ... " еее отчупила си едно парче лапнала си го ..ОК ...но на следващото следващото следващото ...не ти ли мина за миг мисълта че слагаш край на положени усилия с дни месеци ...и за какво ...един шоколад " ....
милион пъти споделях ...окакто съм на режима просто приех за себе си че "имам временна алергия към НЕРЕЖИМНИТЕ ХРАНИ " и те просто не ми действаха ..... това е същото като - ако от някакъв вид храна получваш обрив или криза на гъстрит ...кажи ще ядеш ли тази храна ?
май се олях с "конското" ....но на мен живота ми е дива вътрележка от проблеми и в работата и в къщи ...има моменти в които се чудя как не полудявам ...и не ми мина и за миг през ума ...да се "утешавам с шоколад"....

# 788
Абсолютно цял ден си мислех за шоколада ,но ...бях категорична,че няма да си го позволя,просто като някаква мечта ми беше.И като паркирах пред блока се понесох към магазина.Нищо не мислех в този момент,разбирате ли - нищо,като хипнотизирана, а когато погълнах ? нещо единствената ми мисъл беше "Колко е вкусно!" Иначе през целия период даже сънувах торти,кексове и т.н.  Cry. Сега се чудя дали да кажа на мъжа ми....А иначе няма начин ще си понасям последствията  Banghead

# 789
Lucie , мерси за отговора  Hug  bouquet
Добре де, аз преди малко броих  Blush. 200 гр. пшеничени трици са долу горе 40 лъжици  Tired. Като си направите хляба, колко време го ядете. Аз трябва да го ям 2 седмици  Crazy

# 790
Туни ако бях свободна без бой щях да ти се дам но- 1 стара съм за теб 34г., 2 омъжена от вече 13г. 3 едно голямо злато което вече е 5 клас. От теб искам да ми кажеш какво и по колко ядеше примерно меню някакво а ти спортуваше ли та стана наполовина? Аз съм много трудна на водата 1-1,5 дневно много ли е малко?

# 791
  • Щастлива мама на 3 слънца
vk и без шампанско ще минем, нищо не може да ме изкуши, само ме притеснява тоя калкулатор на Дюкан- аз почнах от 64, след месец и нещо съм 59. - 4 кг. а в калкулатора ми излиза - 57, а аз се боря за 50, висока съм 163.Незнам мисията  невъзможна ли е ?Не искам да съм 57, около 3 ще напълнея с 1-2 кг,очаквам го и то пак отначало. Хммм кажете момичета.......мога ли да падна под тази граница.Мисля да почна да пия протеини  ама не знам какви трябва да са, малко месо ям и трябва май да се подсиля с нещо.Бихте ли ми казали от къде да ги взема ,какви трябва да са и цена аз съм от Варна, мерси много, някои пил ли е от тях и дали може.
DiAn# аз се правих на голяма спортистка и ходих на фитнес 7-8 дена напълнях 1 кг мускули ли не знам, като го спрях почнах да свалям, при положение , че правих само леки упражнения .
_bebka_ аз няма да те критикувам,защото и на мен ми е слаб ангела, аз от безпомощност плача , а в най-лошия случай пия кола, доколкото видях има някаква рецепта за Дюкански шоколад, а прави си и шок. кремчета аз си правя рядко и с малко какао.И аз като теб сънувам ли сънувам, в Пикадили имаше промоция на мн яки шок. бонбони аз награбих една шепа , бяга с различни вкусове , ама отворих ги и ги мирисах толкова дълго, без да близвам и ги дадох на моя мъж да ги изяде, пробвай и ти аз душа и така се наслаждавам, това дали е нережимно ,незнам ама е яко.
Искам да попитам тия бонбони без захар- ментос и т.н. няма ли някакви  ,който да ползваме и ние или няма, че като се разболя нали ще ми трябват бонбонки,аз чета и се пуля, вие използвате ли някакви и какви .
Мерси за вниманието момичета и момче мн ми помагате и се чувствам по силна с вас.

# 792
  • София
Айнур, няма начин една лъжица да е 5 грама, не мога да намеря сега точно кой писа, но при всички положения е повече... ако някой се сети да ни светне.
Недей да правиш цял хляб, аз си правя по 6 суп. лъжици на 2 дни, по-лесно е...

# 793
......хипнотизирана, ...... Иначе през целия период даже сънувах торти,кексове и т.н.  Cry. Сега се чудя дали да кажа на мъжа ми....:
а ако беше сънувала еротични сънища с чужди мъже .... щеше ли като 'хипнотизирана " да се "хвърлиш с някой в леглото "....
а за мъжа ти щом и той е на режима ...спести му прегрешението си ...мъжете са с по слаба психика на темата храна ..и на повечето като са на диета им трябва съвсем малко за да се откажат

# 794
  • София
Бърдииииии, слизай от балконя и казвай що радиш, твойто на нищо не прилича #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт