Отговори
# 15
Здравейте и от мен!

Асол стискам палци миличка,ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД!!!!

Новата темичка е супер,идва ми вече коледно настроение така Simple Smile
И с тези истории настроението наистина е различно,иначе само за грижи и проблеми си говориме, незнам за вас,но аз определно имам нужда тук да се разведря от грижите си. Всеки има право да си пише тук каквото иска,лошо или хубаво (нали за това сме тук) ние сме виртуални приятелки,а някой и в реалността ,а нали за това са приятелите.Да те изслушат най-малкото и да ти дадът съвет,когато имаш нужда от това. Но когато има и хубави емоции тук нещата са различни.На мен поне ми влияе по-добре Simple Smile

Алинка е права излизайте навън,поне днес слънчице има а и скоро идва сняг и ще има да си честитим първия такъв Simple Smile

Приятна разходка на всички!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БЕБОЦИТЕ КОИТО ИМАТ ДНЕС!!!!!

# 16
Страхотна тема сте спретнали, поздравления    bouquet

Бубе толкова хубаво ми стана като прочетох снощи стиховете, благодаря ти мила  Hug
И честито проходили крачета. Чакаме сега и другата кукла да последва сестра си.

Асол-Миленка имаш цялата позитивна енергия на която съм способна. В това съм се уверила многократно- 'мислите стават реалност'

Честито и на нашите месечинки днес.

Алина , толкова много се разчуствах- даже се разплаках, като прочетох заглавието което подготвяте, ей наистина как си мина годината.

Благодаря ви момичета за пожеланията, ето и тирамисуто от вчера
   няма да ви казвам че едвам заделих едно парче за моята баба, не можах да си го украся както искам, нали си имам помощници, нищо следващия път. Подаръци страхотни получих, обеци, нов телефон и масажен стол, много му се кефя. Все мрънкам на мъжа ми да ме масажира и накрая ми купи масажен стол.

Приятна разходка на всички!

# 17
  • Пловдив
Добро утро,милички!!!

Темата е просто невероятна,личи ,че е направена с много желание,старание и любов.Благодаря Heart Eyes,пък то ще стане ясно кой е Mr. Green

Честити месечинки днес.Да са здрави и послушни
Анна Емануела
Борис ЛеонЛилия
Ивет Кристиян

Асол,дано всичко бъде наред !!!

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 10:37 от Mirkam

# 18
Ха така ! Тайният автор не ще да се издаде  Grinning.
Аз се подготвях вчера с една картинка, кажете си мнението дали е подходяща да я публикувам в следващата тема:

Приемам критики всякакви  Sunglasses .

Естрелка - честити новопридобивки, със здраве да си ги ползваш, а тирамисуто изглежда чудесно.

# 19
Ха така ! Тайният автор не ще да се издаде  Grinning.

Има някакъв щрих от cattt. Бързо да си признава дали е тя!

Естрела, страхоооотноооо тирамисуууу, обижавам, само да можех да я опитам, сигурна съм че е многооо вкусна! Радвам се че заглавието ти е харесало. Заслугите са на Ками.

Hug

# 20
  • Sofia
Хайде и аз да се разпиша, че иначе ми бягате по тъча и ми е трудно да ви следя.
Честито на днешните месечинки Анна, Емануела, Лилия, Ивет, Борис, Леон и Кристиян, да са живи и здрави!   bouquet

Дес, пиши как сте, много отдавна не си се появявала, а аз доста често се сещам за вас и винаги като имам някакъв спор с каката се сещам за едни твои думи...надявам се всичко да е наред!  Hug

Бубе, честити първи крачки на Вяра!   tiptoe
Хайде наистина разкажи за историята на 4-те В-та във вашата къща, ще ми бъде интересно и аз съм В все пак.  Grinning

Асол, стискам палци всичко да мине благополучно с операцията!  Hug

Страхотни истории прочетох, искренно се забавлявам, продължавайте да споделяте, добре ми действа такъв вид четиво преди лягане, ако ще лягам изобщо.  Laughing
Детето ми е невероятен караконджул, не ме питайте последните два дни кога заспиваме и как защото е повече от кошмарно!  Tired
И то не защото и растат зъби или пък нещо не и е наред, да чукна на дърво добре си е, а защото комшиите са болни и кашлят, мъжа ми вече на няколко пъти ме спира да се кача горе нарамила сиропа и лъжицата да ги почерпя та да го отстраним този заседнал жилав секрет, че и ние да се наспим най на края!
Еми, да вземем да сформираме организация под наслов "Не на комшийския терор!" искаш ли?  Mr. Green

Кас, ако зачезнеш на някъде ще те търсим в отрезвителя да знаеш!  Drunk
Оправяй се вече стига мотала си се така сополива!

Яна-Варна, замислих се над написаното от теб, но не знам защо си мисля че може би неволно се е получило, знам ли...при всеки случай не се сърди!  Hug

Естрела, тирамисуто изглежда страхотно, сигурна съм че е било и много вкусно!  Grinning

После пак ще дописвам, това вместо запис, че мисля да използвам хубавото време и да се разходим, че вчерашната ни разходка в дъжда беше кошмарна на всичкото отгоре една жена май я урочаса, въпреки че аз не вярвам много в такива неща, но е факт че детето рева 30мин безутешно в количката на път за вкъщи, носих я и бутах количката пак не се успокои, докато не и измих очите 3 пъти на горе не млъкна. И пак ви казвам аз в такива неща не вярвам, но вчерашната случка ме замисли, тя никога до сега не се е държала по този начин.

# 21
Най-после успях да ви изчета... Simple Smile Тъй като сме новодомци и докато ни пуснат нета, две седмици ви изтървах... Малко ми дойде нагорнище, но се радвам на активността ви и ми беше много забавно. Simple Smile
Готика, аз съм с такъв географски език. Алина си, това не е диагноза, а просто термин за описване на една по-специфична особеност. Hug Езикът като се изплези не изглежда гладък, а е все едно нацепен. Не съм чувала за зависимост между това и алергиите, но преди седмица бях на лекар и там ми казаха, че хората с такъв език страдат по-често от възпаления на гърлото и дихателните пътища. (мога да се съглася, защото случайно или не, аз съм жив пример за това). Това, което е проблем е, че понякога ме боли езикът, когато ям орехи или недобре узрели домати.
Относно името...ами аз избрах 3 имена за момче и оставих мъжа ми да избере едно от тях. Бяхме решили, че няма да кръщаваме на никой, за да няма предпочетени и пренебрегнати и умишлено избягвахме дори и първите буквички. А и никой от родителите ни нямаше претенции за име. (не че ако имаше щеше да има значение де)
Исках и още да пиша, но ще е когато ми остане време. Мога да поставя рекорд по дълго писане на пост - от снощи Laughing
А, и не ни забравяйте за конкурса за ченето!Борбата ще е голяма! Wink

# 22
Добро утро, момичета! Ние сега ставаме след дълга нощ на зъбоникнене. Не знаех, че толкова ще е трудно. Сега малкия ми герой спи сладко с пробило зъбче, а аз се опитвам да се събудя.
Искам да ви почерпя за месечинката ни днес и да честитя и на другите бебоци родени на нашата дата. Анна Емануела, Борис,Лилия,Ивет, Кристиян бъдете много усмихнати и щастливи.

Невероятни истории чета и се забавлявам, по късно ще се включа и аз макар че нашата не е толкова пикантна.

Бубе и Билълс щях да пропея ако знам че ще му мине, ама няма Laughing
Забравих да кажа...Асол стискам палци всичко да е наред.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 12:47 от trollipen

# 23

Бубе и Билълс щях да пропея ако знам че ще му мине, ама няма Laughing
Питаш ли ме мен...само шансони пея и на двете ....
После историята за В в нашето семейство  Laughing Ще хапваме сега... Mr. Green

# 24
Здравейте мацки!

И аз много се забавлявам тези дни с вас Laughing...страхотни са всички истории.
Асол- имаш стиснати палци и от мен Peace Драсни някой ред после да кажеш как е минала операцията....

Честито на днешните месечинки!    bouquet
Руфинка - честит ви нов дом  bouquet много щастливи мигове и тропане на поне още един чифт детски крачета ви желая!
Бубе - честити ходещи крачета на малката кукла Hug....бравоооо....първата мома се разписа вече към пешеходковците.... Heart Eyes

Около името на Габи няма нищо кой знае колко интересно...но все пак ще разкажа...
Още когато забременях бях сигурна, че ще кръстя детето си на милия ми баща, който за съжаление вече не е между нас ( почина няколко месеца преди да забременея) Никакви бабини деветини, относно това, че не е хубаво да се кръщава дете на починал не бяха в състояние да ме разубедят. Баща ми се казваше Георги и ако беше момче щеше да носи това прекрасно българско име...но казаха, че ще е момиче и с мъжа ми се спряхме на два варианта - Гергана и Габриела. В крайна сметка решението взе каката Flutter - каза искам да е Габриела и така стана.
Голямата ми дъщеря се казва Кристияна и е кръстена на свекърва ми Катя( за съжаление почина още преди сватбата ни) и майка ми - Янка.

За запознанството ни с моята половинка ще разкажа следващия път, че сега ще излизаме!
Желая прекрасен и слънчев ден на всички! Hug

# 25
Здравейте! Момичета, благодаря най - сърдечно за милите думи, отправени към блондито на мама....Позволявам си да кача снимка от второто му подстригване, първото му го направих почти веднага след като се върнахме от родилното!
Вчера забравих да благодаря на КАС за успокоението и обяснението и по отношение на географския език на Тино! Благодаря ти, мила, пък макар и на патерица! И на Руфинка благодарско!
Мария-м, това дневниче е страхотно! Нямам думи. По някой път така съжалявам, че не съм достатъчно компютърна грамотна, ама т,ва е! Трябва да има и такива като нас, може би....
Бубе, хвърлила си ми от вчера ръкавицата и скоро чакай да ти се вържа! Честита ти проходила скъпоценност! Ето я и първата мацка! Любопитно ми е кой ще вземе среброто и бронза при дамите! Имам Леко чувство, че  може би Бебонцията ще се класира! Ефро, не знам от къде и как си го измислила това - Бебонцията - ама ме разтапя всеки път като се сетя.....[/color]
Изидка, мисля, че да видиш двете страни на монетата, както е в твоя случай, е много добре, въпреки че си преживяла трудни неща, си оцеляла и това те е накарало да бъдеш още по- силна! Пишеш "дълго време си работила преди да срещнеш мъжа ти", ако не е тайна на колко години си - на мен ми се стори по- малка от мен - най - много на 25 изглеждаш....
Не знам кой е обновил темата ни, ама е меко казано РАЗКОШНА!!!!
Асол, цялата ми позитивна енергия лети към теб и мъжа ти И. Ще се справите, да знаеш! Сигурна съм! Страхотна щура история.... И аз уча това право, ама ме препъна последния държавен - гражданскоправните, ега ти гадостта, и сега както промениха и толкова много закона.... чудя се от де да взема лекции, ама това са бели кахъри, Извинявам се тържествено на всички, че ви занимавам с несвойствени неща....
Алинка, както сме тръгнали точно за рождения ден 28.11. ще се класираме със страхотното заглавие, измислено от Камчо! Така, че : всичко ще се подреди точно както трябва! И съм много съгласна с теб, мила Светланке, че е удачно да пускаме и по някоя снимчица от запознанството!
Чара, почти не може да се разбере какво искат да кажат раковченци, а особено когато почнат да говорят супер бързо... До сега не съм се сблъсквала чак с такъв диалект, иначе са много добри хорица!
Валерия, ако сформирате организация под наслов "Не на комшийския терор!" бройте ме и мен!
Постът стана много дълъг за това друг път историята преди брака и за името.

Честити месечинки, няма да изброявам поименно, за да не стане фал!

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 13:08 от gotika80

# 26
Набързо, докато поизстине пюрето, което забърках за Калоян.
Asol, имаш и от нас стиснати палци и лапички Hug
Готи, много весел и сладък бебок си имаш. Кажи му обаче на някоя снимка да се направи на строг и лош, че с това закачливо изражение какъв Дон Тино е Joy
Честити месечинки на Анна на еphrossina, Борис на anita7, Леон на Trollipen, Ивет на daniela_ch , Лилия на des 26, Емануела на kikaM и Кристиян на Мара Пепеляшка!

Нямам навика да благодаря за всяка нова тема, но наистина оценявам това, което правят за нас Cattt, Драгончето, Алина, Изабела, Бубето, Камчо. Благодаря ви, момичета, че ни карате да се чувстваме специални с оформлението на темите и с усилията, които полагате, за да се чувстваме добре тук. Алина, а на теб наистина шапка ти свалям за това, че успя да върнеш духа на отбора Heart Eyes. Всяка история сама по себе си е невероятна и неповторима. Атмосферата наистина е страхотна Flutter

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 18:49 от Puhka

# 27
Готи, мила, благодарско за комплимента, но за съжаление вече прехвърлих 28год. А професията детегледачка може да се започне от доста ранна възраст.
А за диалекта на жителите на Раковски и аз имам впечатления. Като студентка в Пловдив имах едно гадже от там. Той никога не ми беше говорил на диалект. И в момента, в който ме заведе в РакУвски, ми падна ченето Shocked Стоях и гледах тъпо.( почти като в Италия), но хората са много сърдечни и толкова набожни. Помня една сценка-детската градина е срещу църквата им и когато прибираха децата в края на деня се случи да бие камбаната. Терзи малки дечица се кръстеха #Crazy Това го видях и в Италия и там са католици. Чудесно е че имат толкова силна вяра.
Помня точно 2 лафа от техния диалект:" КакУТу Такузи"( Боже, дори незнам как да го напиша, демек Каквото такова), а като ми казаха да мина "одире" А? Що е то? Хехе, какво време беше тогава Joy

# 28
Честити месечинки на Ивон,Анна,Емануела,Борис,Леон,Лилия,Ивет и Кристиян!!!

Благодаря за красивата коледна темичка  bouquet  bouquet  bouquet,после пак като сложа дребчо да спинка Heart Eyes

# 29
  • София
Помня точно 2 лафа от техния диалект:" КакУТу Такузи"( Боже, дори незнам как да го напиша, демек Каквото такова), а като ми казаха да мина "одире" А? Що е то? Хехе, какво време беше тогава Joy

Лека редакция от един "нейтив спийкър" Mr. Green  "какутуй такуз" / каквото е, такова/ и "утдире" Grinning само за купона, надявам се не се сърдиш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт