Принцесите арабски посетете,на Изтока вълшебството вкусете

• 28 593
  • 295
  •   1
Отговори
# 210

Добро утро и от мен-пак набързо
благодаря за дъъъъългото кафе Wink ,а и за палачинките на Ди и Биби  bouquet
днес пак си връщам дни-тоест постя-но си хапнах виртуално Wink

Ди-сега ще ти разтълкувам съня по мой си начин-
можеш да се окажеш в центъра на на куп проблеми и неприятности,но ще успееш да запазиш самообладание и да се справиш,благодарение на лъвската си смелост и кураж... Wink
добре се справих нали-вече ми предложиха да пиша хороскопите в задните страници на ежедневниците,защото вече се били изчерпили Joy-шегичка де
-но все пак-тези дребните животинки са гадни,а лъвовете -хубави неща за сънуване Hug

Амалче,вчера сирииката с 4 деца
 -след като и казах,че съм приятелка със съпругата на Директора на тяхното у-ще,ми каза много честен и коректен човек е господин Нидал
и аз се почувствах горда,че ти си така споменатата жена на Директора bowuu

Отивам да домакинствам-и прегръщам всички ви
Лина,Невена,Латеа,Марси,Наде,Сабинка,Дина,Катета,Либра,Другарче,Магде,
Дала,Дея,Наира,Принцеске,Халуа,Рафаела...ейии много сме -лелее-Деси  bouquet щях да те пропусна-не би-ако съм пропуснала някоя-моля да простите Heart Eyes
Наина-много лесно се публикуват изображения-но много внимавай с размера(заради бан) Peace...значи...
1Влизаш във форума-презМозила или Интернет експлорър-
прозореца с фожрума го стесняваш за да може да виждаш и новия прозорец
отваряш още веднъж иконката за връзка към интернет(в нов прозорец)
влизаш примерно в Гугъл търсачката-и пишеш примерно кафе,като преди това гледаш в горния ъгъл дето пише мрежа,изображения и т.н.-натискаш изображения-и след като изпишеш кафе-веднага ти излезат картинки
 Peace
след това от другия прозорец,където публикуваш отговор-поглеждаш над полето(там има иконки)тази за изображение е първата вляво отдолу с нарисувана картина върху нея-кликваш и в полето се появява
[img]тук[img]по средата им-където аз изписах тук,трябва да завлечеш картинката,която си избрала-завлича се,като с десен бутон кликнеш врху изображението и не пускаш докато носиш картенката към желаното място-успех

# 211
здравейте и от мен пак сте изписали много
Simple Smile
за земетресенията и мен много ме е стах през 1999 имаше голямо в Измир (Турция) усетихме го и ние в бургас о колко беше гадно и страшно после 2 месеца се лекувах от стаховата невроза която получих тогава и все още като чуя за земетресение изпитвам ужас.
дължа го на това че беше през ноща и аз се събудих от ужасното блъскане на матрака ми в касата на леглото.
охх не искам да си спомням
за фъча сега видях рецептата и аз довечера ще се опитам да го направя (какво ли ще стане)  newsm48
за сега това е от мен на всичко много целувки

# 212

Сетих се за една  история с баби. През 97-ма година бях детегледачка в Кент, бабата на децата живееше на същата улица през няколко къщи...Децата имаха разрешение да ходят при нея само в неделя от десет до един за неделен обяд. Аз трябваше да ходя да ги вземам точно в един часа! Един ден закъснях не предполагайки, че бабата ще направи проблем от това, но се оказа голям проблем, бях смъмрена за несправяне със служебните си задължения...не че бабата беше заета, просто обичаше да си живее на спокойствие с десетте си кучета и не искаше да губи и минута....Не твърдя, че всички англичани са чак толкова крайни, но определено има дистанцираност и формални отношения при повечето...Така че, ние сме големи късметлийки да отраснем точно в такава култура, да изпитаме тази топлина и безгранична, безусловна любов от нашите баби и дядовци. Не бива да тъжим, че вече ги няма, а да се радваме, че ги е имало, и че са ни заливали с любов и всеотдайност.

SickИ аз съм с подобни впечатления...... и още им се чудя що са такива''ни топли ни студени'' ( добре ,че има изключения разбира се  Peace )

# 213
здравейте арабелки -хубавелки Hug
вицдам че всичко е наред и много се радвам.утре пак съм на изпит вече последен за този семестър :craz
целувки на всички Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 214
[imhttp://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.profikuchyne.cz/images/gastronomie/kafe1.gif&imgrefurl=http://www.bg-mamma.com/index.php%3Ftopic%3D275798.0&usg=__FZfGxDeQHsoEr2rYy7FMlASwuqU=&h=285&w=318&sz=1986&hl=bg&start=2&um=1&tbnid=-6Qlld6IR21G1M:&tbnh=106&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dkafe%26um%3D1%26hl%3Dbg%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DNg][/img]

# 215
кате хи4 не се хвали с кюрдските булки,арабските се още по зле-тонове грим се слагат,и в резултат булката по скоро плаши отколкото о4арова-върха оба4е е когато булката си е бяла,но не въпреки това и слагат бяла пудра и на неоновото осветление прили4а на призрак Grinning-спомни си моите снимки на сватбата на девера

# 216
Дес, не ги знам снимките от сватбата на девера, сложи ги, когато се сетиш  Simple Smile

Айде след вчерашната стряскаща мома, трябва да се реванширам с нещо приятно за окото  Simple Smile 

http://web-tourist.net/project/sandprince/eyesreso.jpg

# 217

4естит рожден ден Амина-много щастие и любов

кате за снимките от сватбата ще ка4а,само да видя дали ги има на компа на хлапетата,4е нашия е развален,а на лаптопа ги нямам

каките се прибраха изтощени,но м,ного доволни и с много снимки,утре ще подбера някои за албума

лека нощ на вси4ки Hug

# 218
Абе сутринта колкото кафета изпихме, очаквах, че тая вечер няма да спим въобще, а пък то една тишина във форума...Утре забърквайте по-силни кафенца и мислете страшни истории за вечерта.

А сега аз да ви пожелая едно страшно 'Лека нощ'

# 219
   Лека нощ и от мен. Слава Богу земетресение нямаше, дано и да няма поне в близко бъдеще, че няколко нощи почти не спах и сънувах само ужаси 1countingsheep
   Пожелавам на всички ви спокойна нощ и най-прекрасните сънища Hug

# 220
Добро утро, момичета   bouquet

Как сте днес, гледам още сте на вълна страховити истории.  Confused

Аз не съм много в настроение нито за писане, нито за нещо друго още от вчера. А днес имам неприятни занимания Confused Трябва да се занимавам с нахалната ни наемателка. Много проклето девойче  #2gunfire Като стане време за плащане не ми вдига. Вече 15 дни бави за този месец наема + дължи половината от миналия месец. Та сега отивам да се разправяме на място и ако не плати - както ни е по договор - едномесечно предупреждение и да си ходи! И аз съм живяла под наем, ама никого на маймуна не съм правила.

После ще ви надникна пак...  Hug

# 221
Добро утро момичета  Hug

Не съм влизала няколко дни , че пак ни се развали компютъра  Confused  снощи ни го поправиха, дано да няма повече проблеми.

Видях , че имаме две рожденнички днес  Party

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ВИНАГИ и  АМИНА !

По късно пак ще пиша, че сега трябва да излизам .
      bouquet

# 222
Добро утро

Латеа ,мерси за кафето...и не се ядосвай-ще се оправят работите с некоректната наемателка Peace-в крайна сметка,има много хора из София,които си търсят жилище под наем Wink...нашата хазайка е много разбран човек,но и ние и отвръщаме със същото Naughty-тя идва на всяко пето число ,но веднъж на три месеца-плащаме и за трите наведнъж-понеже е много възрастна и я болят краката...и така-дори съм и казала да не звъни предварително ,а да идва щом е уговорения ден-аз си знам и я чакам...

Дея-не се притеснявай от земетресенията-всичко ще е наред-като помислиш,дори да се случи най-лошото и да стане-това не значи,че непременно ще се мре Wink-спокойно-в други държави хората се тресат ежедневно,но са свикнали и не се плашат от всяко разлюляване на лампата Peace

Ди , и аз съм чувала за Англия такива неща за хората-дори им се носи слава ..в Ливан ме питаха ,дали наистина при нас хората са студени(понеже хората там пътуват най вече в Германия и Холандия)-викам им-о нее,в България
хората обичат внучетта си ...а моя мъж ме допълва-толкова много,че направо заместват майката и таткото Joy
-ами да -каква е тая работа да си уговарям час кога ще ходя при баба ми-моята баба искаше да си живея при нея ако е възможно и как ни обичаше Heart Eyes Sad-най-доброто беше за нас-така и  сега има такива баби в бг...
и в Ливан-бабите и дядовците са винаги любими,ако има нужда помагат-но най-важното ,което съм го забелязала и тук и там е ,че винаги внучетата им се качват на главите в ответ на тази безконечна любов-и свекърва ми това ми казва-много си строга към децата-остави ги,има време,така ще имубиеш момента на детството-ако сега не грешат -кога Naughty-и майка ми същото ми казва-ама нас бая строго ни държеше Party

Ей,хора някой знае ли нещо за Лили-къде си лили да метнеш някоя граната-и да ни постреснеш ,че нещо сме задремали Wink

Кате-с онази булка -грубоватичка,дето прилича на гримиран мъж Wink-много ме впечатли-но не всички кюрдки са такива-нали ти казах за онази-нежна синеока кюрдка и нейните сестри,които имаха салон за красота-тя почти не се гримираше-но беше  прелестна...освен арабски,говореше със сестрите си и кюрдски Wink

иначе за булчинската тема -в Ливан могат да направят от всяка невзрачна девойка истинска принцеса-да си булка там е мечта на ВСЯКО МОМичеплЕМЕННИЧКИТЕ НА МОЯ ЧОВЕК ИМАХА ПРИКАЗНИ СВАТБИ С ПРЕКРАСНИ РОКЛИ И СТРАХОТНИ ЦЕРЕМОНИИ-С ФОЛКЛОРНИ ТАНЦИ И ТЕМПОДОБНИ Winkито какво правят в салоните за красота
http://www.lebanesemall.com/b2b/dbpics/template/image/1442_1_mak … p-lebanon_001.jpg
http://www.lebanesemall.com/b2b/dbpics/template/image/1442_2_mak … p-lebanon_002.jpg
http://www.lebanesemall.com/b2b/dbpics/template/image/1442_4_mak … p-lebanon_004.jpg
ето тук всичко за сватби там-от игла до конец Wink
http://www.lebanesemall.com/b2b/template-cat.php?cid=4

# 223
   Хайде и аз да си пийна от кафенцето на Латеа, макар и късничко. Това да случиш на коректни наематели в БГ си е истински джакпот. И ние преди сме брали много ядове- не си плащат наема, но на всичкото отгоре ти оставят титанични сметки за ток, парно и т.н. Shocked И като че ли основна цел им е да разрушат жилището, което са наели. Затова най-добре имотите да ти стоят празни. Вярно, малко се позанемаряват, но поне не се амортизират.
   Дуа, страшни красавици са тези момичета. Дали от грима и прическата или по природа, не знам, но са наистина впечатляващи!
   newsm59  ura Честито на рожденичките! Много здраве и усмивки!!!

# 224
Добро утро и от мен арабелки-българелки,

Някой скоро предлагал ли е типично българска закуска? Ето, ви баничка с боза. Сериозно, пиете ли все още боза?

Пак сте започнали тема, която ме вълнува. В момента ние сме в ролята на наематели, държа хазаина да си изчисти всички сметки за ток и вода и да почнем ние да си плащаме както си му е реда. Оказа се , че е изчистил тока, но за водата дължи за повече от година. Аз му се обадих и го полих да плати, иначе освен нашата вода май трябва да плащаме и лихва която се е натрупала върху цялата дължима сума. Мислех, че това е съвсем нормално нещо, но той беше много раздразнен, дори бих казала груб, пита ме какъв ми бил проблема, нямало да спрат водата на целия блок.....Не мога да си обясня защо реагира така, аз си мислех пък че трбва да се радва че има квартиранти, които се натискат да плащат, да не би затова, че съм проявила самоинициатива да отида да проверя, но според мен след като живея там е нормално да искам да знам състоянието на нещата....Ух, май започваме неприятно деня - хазаи, квартиранти...надявам с енякой да внесе по-свежа струя.

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 13:30 от Monsoon_rain

Общи условия

Активация на акаунт