Принцесите арабски посетете,на Изтока вълшебството вкусете

• 28 586
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро  Embarassed

Латеа, успех с квартирантката  Peace  Последната година ходех на Благоевград едиснтвено да си плащам наема за квартирата, ама бях предупредила хората, че не съм изчезнала, че съм си ОК, и те никога не са ме притеснявали. Чудесна наемателка бях- хемне седя там, хем плащам, много ме обичаха  Simple Smile

МАНСУН, аз обичам боза, ама момчето ми не я тачи, направо я мрази дори  Confused 

Дуа, как бе ,има тук таме  и  хубави кюрдки, ама повечето са ми еднакви и попадат в категорията на булката  Simple Smile  Имаме една позната лекарка  кюрдка тук, страхотна е, хем над 50годишна, обаче е супер мадама.  

Ето и др. хубава кюрдка,която много харесвам   http://www.youtube.com/watch?v=6sGIV0VTkYc

Дезърт, къде си бе, гюзелим ? училищни мъки ли те налегнаха. Работиш ли още?
Geldim, beni yollar uçurumlar bağlamaz
Sevdim, deli gönlüm sevemezse ağlamaz
Sevdim, bu günümde, yarınımda sen varsın
Ben seni herşeyden çok sevdim  Heart Eyes

Хайде скачам, отивам да се къносвам

# 226
Благодаря за пожеланията, милички! Докато се науча да прикрепям  картинки, ще се задоволите с тази почерпка

hbdtu cook bdbaloni

и да не ми броите свещичките, хей !

# 227
Честит рожден ден Амина ! Щастие ти желая, каквото и да значи то за теб !

Надявам се да почерпиш подобаващо и от мое име smile3525

# 228
Здравейте, арабелки.  bouquet  bouquet

Честит РД на Амина и Винаги!!!! newsm59

Дуа
, ти ме засрами бе жена, с тези комплименти.... Embarassed Embarassed А с ливанския сайт направо ме зариби, запази ми ако може един час за сватба. Joy Joy Да, наистина, къде е Лили?  bouquet

Момичета, с този чат съвсем забравихте темата.  Crossing Arms На мен пък ми е трудно в чат стаи - не мога да следя всички, получава се малко какафония, губи се повече време. Grinning

Муунсън, аз пия боза и много обичам, обаче тази дето я продават бутилирана няма май нищо общо с бозата дето пиехме като малки. Ами да, стоя малко от нея седмици в хладилника и нито вкисва, нито нищо. Аз я обичам прясна, но  вече прекипваща леко, само дето наблизо няма такава сладкарница, в която да сервират прясна.  Confused Иначе и моя мъж като на Катето не я харесва. А баница обича, то пък кой ли не обича? Wink

Сабинке, какво точно ви е на компа? Да не би два чифта сладки ръчички да са оправяли нещо по него? Joy

За наемите нищо не мога да кажа, никога не съм била наемател и сме нямали наематели. Grinning

Секси
, какво стана с изпита?

Дея, видя ли, че наяразно бра страх. Dizzy Face

Дес, има и хубаво гримирани булки, то май си зависи от манталитета. Grinning

# 229
айде и аз да се запиша за днес че то голямо чистене падна
мъжо ме базика че като сме живеели в 200 квадрата така щяло да е ( а ние живеем в 50)
но поне апартамента придоби по добър вид много целувки на всички и  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ РОЖДЕНИЧКИ

# 230
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Честит рожден ден на Амина И Винаги  bouquet  bouquet  bouquet
Днес ми е малко тъжно,но пък обичливо,затова искам да ви кажа,че всички сте ми много,много мили и си ви обичам Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm76 newsm76 newsm76 Two Hearts Two Hearts Two Hearts
А ми е тъжно,защото снощи без да искам обидих мойто момче.Ама нали съм и азз една шматка.Говорехме си за мойто куче,аз му викам ми като се оженим ще го вземем ли?Той вика както ти искаш,но ти ще поемеш изцяло грижите за него.Аз пък казах ми тогава няма да го взимаме,щом мислиш,че ще ни отнема от времето заедно.И му викам аз искамцялото ми време да е за теб,ще си ходя с теб на разходка,ще си ти готвя и ще си се грижа за теб.Ама това го казвам съвсем в добрия смисъл.А той като се разсърди,като се разфуча,като куче ли съм го обичала,да не би да съм искала да кажа,че той бил куче.Малеее да се беше разтворила земята да потъна.Иди обяснявай,че не това си имал впредвид.Уж се разбрахме,ама де да знам,малко си приличаме в помненето,та незнам сега какво му е в главата и дали не се самонавива нещо. Sad

# 231

Дес, има и хубаво гримирани булки, то май си зависи от манталитета. Grinning

От гримьора, Амал, от гримьора  Mr. Green
Моя казва, че му е жал за горките момичета, дето се мислят за много важни, щото са били на "макиаж и коафьор", а не виждат , че са ги взели за опитни зайчета. Казва, че  е много модерно да се ходи по салони за красота, дето разни шарлатани скубят яко парички, само за да те направят на маймуна   Sunglasses

Лина, успокой топката, и аз бях полудяла от ония дни, ама ме умилостиви-изчистил, сготвил, подредил масата и на мен толкоз ми трябва  Mr. Green   За обиди внимавай, моя ми свикна вече , че бързо се паля и ги нареждам като дърта циганка, та  не ми се обижда вече, а се смее като гледа каква скорост набирам  Crazy  ама ако ни гледа страничен човек, ще каже тая е много зла  af

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 18:28 от Шилан & Шиар

# 232
Амалче  не са пипали малките ръчички  Simple Smile  имахме вирус - някакъв червей  Crazy
Хариет  казваш , че музейното изложение продължава до 2009  Simple Smile е - имате време тогава, да разкажеш после, когато имаш възможност сложи в албумчето няколко снимки от новата къщичка   bouquet
Деси - Теди е много щастлив , че не ходи на градина, само че аз не им казвам че изобщо няма да ходят, а казвам- днес сме почивка а от утре на градина, да не си мисли че повече никога няма да ходи, и така ще си повтарям до март  Whistling
Мароканско Кате  разбрах че заминаваш при любимия човек  Party  пожелавам ти да се сбъдне най- съкровенното ти желание  Praynig
Кате и аз много я харесвам Hulya Avsar   Flutter  а тази песен е една от любимите ми .
Рафаела как сте? Оздравяхте ли вече ?
Марси къде се изгуби  Thinking  Тук всеки месец си купувам един кулинарен журнал, и винаги си харесвам някои рецепти за готвене, този брой е посветен на Тунизийската кухня , избрах си една рецепта - портокалови понички в меден сироп и тези дни ще ги пробвам   chef

# 233
4естит рожден ден на  Винаги  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313427

ето снимки от Палмера-тези са на мястото,а другите нови са в албума

после ще пиша пове4е,4е отивам да готвя

# 234
  • по пътеката
привет! събин4е, уж исках малко по4ивка днес да си направя, след като в 12 прибрах линда от градината ,но не успявам! ако седна, тогава зна4и се вклю4ват  моите от бг и сложа ли кам и микро, просто лудницата е все едно у нас! тукмо изкъпах линда ,4е тука е студено в къщи и свърши газта, 4аената церемония е  много по кратка и по малко табиетлийска! айде измих,подсуших, подредих и викам на кафето се мятам да се разпиша, но идва спанака и картофите и вси4ко на много дребно да се  нареже и измие! но това след кафето, 4е ще изпуша! като притурка бях преди градината на зъболекар и хи4 не съм доволна, поправи окапалата пломба  от миналата  събота! набрала съм негативи, сънувам умрели, духове, катастрофи и нам си какви ужаси на хи4кок и лин4!глава ме боли, приближила съм границите на  кръвното! сега малко светна с канелата и кафето, кое за кое е, но може да помогне като бабешко ле4ение! добре,4е има слънце още макар студено!липсва ми движението!
надявам се по-малко стресови новини да ни заливат, 4е нещо ме хвана параноята ,всеки само лоши неща разказва и споделя и страховете си от бъдещето! Praynig

# 235
[color=redВинаги-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ОТ СЪРЦЕ!!][/color]
взех си изпита и край за този семестър ,добре че нямам поправки и сега се залавям да си търся работа...

# 236

Здравейте всички,искрено благодаря zа милите думи,момичета  bouquet

Винаги,,честит рожден ден и от мен HugЖелая ти много усмивки и положителни емоции..Почерпката е от името на нас двете;-)

# 237
  • по пътеката
амина и винаги, 4естит рожден ден! много хубави пожелания!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 238
От гримьора, Амал, от гримьора  Mr. Green
Моя казва, че му е жал за горките момичета, дето се мислят за много важни, щото са били на "макиаж и коафьор", а не виждат , че са ги взели за опитни зайчета. Казва, че  е много модерно да се ходи по салони за красота, дето разни шарлатани скубят яко парички, само за да те направят на маймуна   Sunglasses

Нали викат, че има ли търсене има и предлагане, явно това се харесва на определени хора, затова ги изтипосват така.  Mr. Green

Деси, какво е менюто за днес? Аз готвих така нелюбимата ми мусака, ама мъжете я ядат, та заради тях. Я кажи каките готвят ли? Grinning

# 239
  • Варна
Привет момичета,вечеряхте ли вече,ако да време е за десерт,днес правих обикновен кекс,който стана много вкусен (щом Мони изяде 3 парчета  Shocked ) и вече само снимките му са останали та да ви почерпя виртуално  Crazy

Следващият път ще направя Фъч ,но то ще е след седмица или две , да разтовариме калориите от този първо  Grinning
Честит рожден ден на Амина и Винаги   smile3525 , да сте живи и здрави и много обичани   party002
Секси  Hug колко е хубаво когато си вземеш успешно изпитите нали  newsm53 , да не забравиш да почерпиш........ ти знаеш с какво  smile3521
Раф  Hug остави го този фервекс , пий тайлол хот , на мен ми помогна  Hug
Мансун аз съм от тези които много уважават мазна баничка с боза и въобще българските закуски,но ям много рядко, защото са калорични  Tired
Латеа Hug бъди строга но справелива с неблагонадеждната наемателка, щом си късаш нервите с нея нека да си ходи,както каза Дуа хора търсещи квартира много  Peace,апропо много харесах аватара ти  rotfImbo и на Деси също, къде ги откривате,споделете моля  newsm78
Напоследък ми се отвори желание да готвя,така де ако ще си стоя вкъщи докато си търся работа то поне да бъда полезна,та за утре съм си подготвила смеска за пържени кюфтета ,а за гарнитура ще направя картофена салата  newsm03
Целувки на всички и умната  Wink

Общи условия

Активация на акаунт