някой ще се престраши ли...

• 12 723
  • 153
  •   1
Отговори
# 45
  • Paradise
И аз се престрашавам да кажа на какво приличам:
ръст - 168 см
кг. - 77 кг.
заветната цел е 64 кг (толкова бях преди да забременея), а после ако може и още мъничко надолу, няма да се разсърдя.
Все още кърмя и не съм предприела никакви драстични мерки, ограничавам сладкото и тестените изделия и гледам да ходя повечко пеша, но като спра да кърмя ... ухааа, какви диети почвам. Пак ще стана готино гадже Wink

# 46
Да се включа и аз. След известни здравословни проблеми, от които напълнях сега:
височина:178
килллограми:64-65
Цел:60
 Бях станала 75кг, но с БВД отслабнах 10кг. Сега съм заковала на 64-65 и нещо не мърдам. Ходя на фитнес от скоро като по време на тренировки се увивам с фолио. Всяка вечер се търкам с утайка от кафе, а после се мажа с антицелулитен крем. До три седмици трябва да вляза във форма

# 47
  • Magrathea
Моя милост  bowuu

Ръст 166
тегло 52-53 кг
б 88/ т 68/ х 94
цел-трябва малко се стегна, ама кога ... Crazy

# 48
  • Кацнала на едно дърво.
 5 килограма по-слаба съм от преди да забремения. Не съм спазвала диети, ям всичко. Отслабнах с Бисерчо.
Цитат

Я го дай насам този вълшебен Бисерчо, хем ти ще рахатясаш, хем ние ще заслабнем!
 smile3521
Целувки на скъпоценното момче!
 Two Hearts

# 49
170см/57кг
искам да се отърва от гадните стрии, Twisted Evil ама не знам как Close Confused

# 50
ръст-160см.
тегло-52кг.
Цел-46кг.(поне толкова бях ееедно време)
Е ако може и 165см. да стана........... newsm78

# 51
В момента съм 164 см и 65 кг  261uu, целта ми е да стана поне 59, а най-добре - 55, но ще има да чакам... Важното е, че напредвам - бавно, но славно. Нямам специална програма, гледам да не ям много и да правя гимнастика (добре, че в тези горещини и не ми се яде особено). Напоследък съм решила да не ям вечер, майка ми казва, че така отслабнала преди време за една седмица с 8 кг!

# 52
Ми то и аз не знам дали съм за тук , амам не се сдържах да се похваля с миниатюрните си размери
ръст-155
кг-40-41 ( преди и след наяждане яката  Mr. Green)
цел: да се изфукам  Mr. Green- майтап
истинска цел - стягане на бюста, че е направо  Sick , корема

# 53
Здравейте момичета,
поглеждам за б-рзо, че отивам на кр-чма ама дадрасна 2 реда и аз.
В момента с-м прекратила всякакви  диетки, даже лунната  Whistling ooooh! , че убу готвят мама и баба, не мога да не ги уважа  eat
висока с-м 162 см
тежа 53 кг
ама други мерки не знам

целта е общо стягане и добре изглеждаща фигура.
за целта фитнеса ми стана втори дом  newsm39 goodscale

# 54
  • сред маслини и портокалов цвят
здрасти и от мен!
ръст-178 см
тегло -65 кг
цел- 60 кг

Миналата година по това време бях 75 кг.Хич не ми се искаше да се мъча с разни диети за скоростно отслабване.И затова реших да си променя начина на хранене.Никакъв хляб,бяла захар,пържени неща,колбаси,безалкохолни.От месата-само пиле и риба.Зеленчуци на корем,плодове също/без банани и грозде/
В началото много видим резултат нямаше,обаче последните 6 месеца килцата си изчезват без въобще да ги мисля.
Не обичам много и гимнастиките,обаче ходя много пеша и правя коремни преси-голям специалист съм станала-на ден по 200/е,на серии по 50./Ако живеех на подходящо място сигурно щях да тичам всяка вечер,ама между тия трамваи няма как.

# 55
  • Sf
Привет и от една дебеланка newsm35
височина -             1.70
ТЕГЛО -                     85 кг
Мечтано тегло -       70 кг newsm52
Действам по въпроса бавно и славно    Party
Първо започнах със зелевата супа и резултатът бяха 5 кг по-малко  jumpuu
Сега се опитвам да мина на НВД, но още ми е трудно, защото тези въглехидрати ме преследват кат бел мерцедес в живота  car003
Спорт му е майката newsm39  или както казваше едно гадже казваше - секс и чай, после спираш чая Stuck Out Tongue Winking Eye

# 56
Ами хайде и аз да се престраша  Laughing

височина - сега се премерих 170 см, а иначе при последното мерене като ученичка са ме изкарали 172, ама и аз как се мерих - на касата на вратата и после с един сантиметър... Embarassed
тегло - 56 кг, цел поне 54, а би било добре да се видя и ок. 50, ама бюстът ми съвсем ще се скрие  Sick
гръдна обиколка - 86 см
талия - 71 см
ханш - 92 см

На НВД съм от известно време, много трябва да работя и за стягане  Confused

# 57
И аз да се изложа.

В: 166 см.
Т:  60 кг., а цял живот съм била 53-55кг.

От днес КРАЙ ОБЕЩАВАМ, защото не се понасям.

# 58
Аз сьм 174.
2 месеца след раждането бях 66, сега за мое огромно удивление сьм +8 отгоре. Кьрмя бебка на поискване и доста често(рядко издьржа 2 часа, а камо ли 3 да не яде),аз сьответно огладнявам много и все кьм сладкото ме тегли. Като изчетох доста неща по вьпроса и като се сьветвах с лекари се оказа че при кьрмене не правилно да се спазва диета или да се гладува , че се отделяли токсини.
Гледам децата сама, не се разхождам много защото часовете на сьн на каката и на бебката не сьвпадат, а навьн те никога не спят, само реват и това си е- искат си в тяхното легло. Та се получава че не се движа особено.
Направо се чудя как ще се оттьрва от излишните кг-ми.
Между другото четох сьщо че от недоспиване и стрес сьщо се пьлнее. Спя не повече от 5-6 часа на денонощие и се чудя дали и това не води до надебеляване.

# 59
И аз да кажа:
162см
62кг.
94-гр
72-т
98-х
Писна ми да съм дебела. От петък тръквам на фитнес и ще им тегля един #2gunfire на килограмите.

Общи условия

Активация на акаунт