някой ще се престраши ли...

• 12 722
  • 153
  •   1
Отговори
# 30
Хайде и моя ред дойде!
ръст- 173см
тегло-  59кг( миналата седмица бях 58 Sad) Трябва да стигна поне 55кг, забременях на 53кг, но тогава бях малко слаба и не се харесвах много. По-важното е да намаля телесните мазнини,че те са ми в повече все още!
бюст- 93см
талия- 76см
ханш- 99см

За година и 5 месеца съм свалила 29кг с различни диети (предимно със "зелевата супа") и малко спорт. Сега играя всеки ден Синди (от седмица) и съм много доволна. Боря се със целулита, като се увивам във фолио докато "скачам", мажа се с антицелулитни кремове, чат-пат се изтривам и с утайка от кафе. Резултата е поразителен, когато започнах да отслабвам такъв целулит ми се появи, че ми идваше да умра, при положение че винаги съм имала супер гладки крака! Сега мога да се похваля, че целулит почти нямам, само дето съм мако пищничка. Целта ми е да намаля обиколките и да съм стегната като преди да забременея...
Смятам да започна НВД.

# 31
  • Linz
Престрашавали сме се вече в една друга тема, но сега мерките са различни. Grinning
173 см, 58 кг.
б 93, т. 70, х. 92
цел: 55 кг и по-тънка талия.
Всъщност искам като се погледна никъде да няма сланинки, ама тогава трябва да стана 48 кила. Не ми казвайте, че съм луда, знам си! Crazy
С изключение на този ред- б 93, т. 70, х. 92... всичко важи и за мен.
Само че моите килограми са по-кофти разпределени (скивах те на снимката Wink, няма от какво да се оплакваш Naughty).

# 32
  • In transit
175 см/ 65 кг. (отслабнах а на кг. не сътм мръднала! Sad )
б 95/ т 70/ х 98

Отслабнах с фитнес по 3 пъти на седмица + 2000мг. Л-карнитин на ден, намалих яденето и почти спрях тестените и сладки работи. Избягвам пържено, панирано. Пих от Регулавит-2 2 седмици последно, мазах се с Леокрема , първоначално  20 масажа антицелулитни (с бебешко масло Джонсън - ухае невероятно! ), после поддържащи серии по 10 (че на мъжо му писна вече )

Остават ми още 2 см от гадния корем да махна, но вече влизам във всички стари дрехи, даже някои са ми малко широчки Wink

# 33
  • out of space
168/60  Cry Embarassed

идиалните ми кила са 57, ама само се newsm78

# 34
Аз съм 172 см и 60 кг.
Цел 55 кг. и стягане на корем.

Това все едно аз съм го писала! Wink

# 35
  • Sofia
175 см/ 65 кг. (отслабнах а на кг. не сътм мръднала! Sad )
б 95/ т 70/ х 98

Отслабнах с фитнес по 3 пъти на седмица + 2000мг. Л-карнитин на ден, намалих яденето и почти спрях тестените и сладки работи. Избягвам пържено, панирано. Пих от Регулавит-2 2 седмици последно, мазах се с Леокрема , първоначално  20 масажа антицелулитни (с бебешко масло Джонсън - ухае невероятно! ), после поддържащи серии по 10 (че на мъжо му писна вече )

Остават ми още 2 см от гадния корем да махна, но вече влизам във всички стари дрехи, даже някои са ми малко широчки Wink

Нека уточня нещо,мускулите тежат повече от мазнините.Можеш да имаш супер фигура и същите килограми,само от мускули.Аз бях така.След като родих дъщеря ми се заех сериозно със фитнес и гимнастика,Бях слаба,но тежах около 53-54 килограма и не мърдах от тези килограми.И имах крака като камък.Плосък корем и стегнат бюст,не че сега е отпуснат.

# 36
Ръст 154, тегло 47 кг. До скоро бях 50 и не можех да мръдна от тях. За диети и упражнения не ми достига воля, казано накратко- мързи ме! Напоследък неволно ограничих яденето- през деня просто нямам апетит и забравям да ям. В резултат си заминаха 3 кила за около 2 седмици. Заветната цел е 44 кг, в краен случай 45. Също така намаляне обиколката на талията, стягане на корема и бедрата, премахване на целулита (съвсем малко е, ама не му е мястото там)! Засега не правя нищо по въпроса, освен да се вайкам... Sad Sad Sad

# 37
И аз ще се разпиша тогава.
височина-171 см.
тегло/когато не съм бременна/-50 кг.
сега тежа 72 кг.

Досега не ми се е налагало да пазя диети и да спазвам някакви режими за да запазя външния си вид и добрата фигура. Сега обаче имам цел и тя е да си махна появилите се преди няколко дни четири пет малки червени стрии по дупето. Това е. Силно се надявам да успея.

# 38
Нека уточня нещо,мускулите тежат повече от мазнините.Можеш да имаш супер фигура и същите килограми,само от мускули.Аз бях така.След като родих дъщеря ми се заех сериозно със фитнес и гимнастика,Бях слаба,но тежах около 53-54 килограма и не мърдах от тези килограми.И имах крака като камък.Плосък корем и стегнат бюст,не че сега е отпуснат.
Мда, това за мускулите наистина е вярно.  Peace
А по темата- Аз съм 170, идеалните ми кг са 55- на толкова и забременях. През лятото съм 53- 54 и пак се чувствам добре, но не и ако съм по- малко. В момента съм 61- 62 ама да видим докъде ще я докарам до края на бременността Rolling Eyes. Иначе и аз съм от ядящите, не ми се е налагало да пазя диети досега, по- скоро малко разтоварване от време на време, ако искам да сваля 1- 2 кг и фитнесче- за стягане.
Но ако след раждането имам килца за сваляне ще се напъна да отслабвам с диета, няма как.  Confused

# 39
Хайде гледам, че и други бременни мами се вписаха, дай да се престраша и аз Grinning
Ръст 175
Преди първото раждане - 52
След него - 62, ама хич не се харесвах Cry След малко проблемчета, съвсем неусетно станах на 50 и изглеждах като от концлагер, защото доста спортувам, а както вече се спомена - мусколите тежат повече.
Преди да забременея сега бях към 53-54 (след коледното освинване). В момента съм 63-64. Да видим колко ще стана до края, но се надявам после да смъкна пак до към 53-55 Grinning

# 40
Най-накрая се тутнах да се регистрирам.. та това съм аз в момента:

175/68

1) старт май месец от 78..
2) миналата година старт март месец от 90.. и ги докарах с триста зора до 65 по това време Wink .. ама сега съм решила да спра с това мърдане наред-назад..

цел: 60... макар че.. абе ще видим Simple Smile

само дето не свалям след бременност, а преди.. че ме е страх да си помисля какво ме чака Wink .. иначе работим по въпроса  Wink

# 41
ръст 164
тегло 52
цел 48-49
Забременях 49 кг., а влязох да раждам 74 кг.
До 60 кг. сами се свалиха. След това се намесих и аз Blush.
Основно свалих с "Японско чудо" в допълнение от тае-бо + коремни преси яко.
Навивам се  тези дни за още една диетка за да разкарам и другите 3 килограма....

# 42
Пфуууу, ами да си казвам и аз щом трябва!
[color=][/color]
Ръст    167см
Тегло    64кг-  Поправка вече съм 60кг   Flutter!

Цел       54кг или някъде там  Crazy!

Била съм и 49 не изглеждах много добре! Забременях на 60кг , влязох да раждам 77кг!

Основна цел махане на сланинест търбух  SickВсе още не е махнат ,но напредвам Hug!

Ходя на масаж и съм на ограничен хранителен режим! По- точно старая се   Mr. Green!

Последна редакция: пн, 08 авг 2005, 17:13 от star

# 43
  • София
Хм...ми айде, то какво ли не сме си казвали вече, та мерките ли ще ни уплашат Laughing
Моя милост - 163 см., 50 кила, бюст 90 см, талия 68 Embarassed, дупе 89 см., бедро 50 см.Метод на отслабване - просто здравословно хранене, плюс мацотене с разни кремчета.Сегашна цел - стягане.Метод - НЯМА EmbarassedСпортувах, сега само мързелувам и се почесвам newsm78Слаба съм, ама съм дроб Embarassed Embarassed Embarassed

# 44
Ръст - 160 см. поправям се, вчера ме мериха 155 см. съм  Rolling Eyes
Тегло - 45 кг.

Гр. обиколка  - 85 см.
Талия - 65 см.
Ханш - 90 см.

5 килограма по-слаба съм от преди да забремения. Не съм спазвала диети, ям всичко. Отслабнах с Бисерчо.

Последна редакция: ср, 30 ное 2005, 15:10 от Bisi

Общи условия

Активация на акаунт