Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните и обсъждани теми във форума?
Кои са някои от основните събития, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните и обсъждани теми във форума?
-
Кои са някои от основните събития, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от общите интереси на участниците във форума?
-
Необходим ли е паспорт за българи, пътуващи до Кипър?
....пък има и мъж ми кръщелниче в Г-я пък и на него и още таквиз много дето не мож да ги заобиколиш ..................Пък на мойте зверчета исках да им взема нещо по обемисто таз година обаче къде да скрия цяла маса за пинг понг .....
....айде на малкия съм решила нещо електронно има едни игри с фото клетки подобни на плей стайшън обаче са по други тук им викаме WI....незнам в БГ как се наричат
...и днес трябва да ходя в магазина да се караме ....лошото е че изхвърлих кутията и незнам дали ще могат да ми я сменят

, само на внуче. Нема племеници , нема кръщелници. 

А дано я сменЪт и литне.
и като започна едно бутане,дърпане...Приказката за Дядо и ряп а пасти да яде....Оказа,се,че акумулатора е паднал,та давахме ток с кабели...Абе дъъъълга и широоооока беше.В 03:00ч. по живо по здраво си бях У креватО най- накрая
хи-хи-хи-......

)
.Обезателно ще се обадя да се запознаем и с нея.
казваше:-Подаръци.Но сега стана по конкретна-кола,кукла и дора(подаръци). 
,която пee и танцува като луда.