Кипърска царска туршия....(17)

• 22 781
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • Larnaca, Cyprus
Бабке Жабке и аз така само на децата ама не само на мойте ....... Mr. Green
имам кръщелниче пък и на сестричката му пък и на брата на мъжа ми децата два на брой .... Heart Eyes....пък има и мъж ми кръщелниче в Г-я пък и на него и още таквиз много дето не мож да ги заобиколиш ..................Пък на мойте зверчета исках да им взема нещо по обемисто таз година обаче къде да скрия цяла маса за пинг понг ..... newsm78....айде на малкия съм решила нещо електронно има едни игри с фото клетки подобни на плей стайшън обаче са по други тук им викаме WI....незнам в БГ как се наричат
Мастерче нещо много си кратка днес я по подробно .... Crossing Arms

Пък аз да ви се оплача отиваме в събота в един магазин и купувам на малкия мухата цеца обаче дет лети и със дистанционно .......прибираме се в къщи зареждаме батериите .....зареждаме мухата и включваме за да излети.....да да ама не #Cussing out...и днес трябва да ходя в магазина да се караме ....лошото е че изхвърлих кутията и незнам дали ще могат да ми я сменят newsm78

# 181
  • София
Добро утро!

Ей ме Блондичке "изгрях"....
Благодарности за прекрасната закусчица и поздравчето!
Друго си е с нова печка, а? Mr. Green

Павлинка, с леко закъснение но и аз да пожелая на мъжО ти
всичко най-хубаво, здраве и късмет и много скоро да сте отново заедно!

Жабче , много интересно това за Андреев ден.
Не знаех че е празник и точно се бях заканила да чистя,
обаче като ти прочетох инфото си викам ...А, днес не може и
Тръгнахме на разходка!

Vinagi, извинявай ако навлизам в
много лична територия, но аз нещо не разбрах
къде е сестричката на Инес?
Вярвам, че сте имали чуден празник въпреки всичко!

Мастерче
, как беше мъглата при вас днес?
Аз за малко да объркам пътя..... hahaha

Кати, кви` са тез мухи летящи..... #Crazy Crazy
А, иначе за подаръци аз мисля тази година да взема на Алекс
Лего. До сега не съм й купувала, а доста интересно казват че им е
на дечицата, а и не само.
То Кати и това не лош вариант- хем интересно хем не отнема много
пространство.

Дани, как мина гостито?

Желая ви прекрасна седмица, изпълнена с много усмивки
и топлина! До скоро! 
bouquet

# 182
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Муци , радвам се че си починала вчера , а не си Фанала парцала.  Hug
Празника си е празник.  Laughing

Кати , ма ти за цялото кралско войнство подаръци ще взимаш.  Crazy
Ааааа не  Naughty , само на внуче. Нема племеници , нема кръщелници.  Thinking
Обикновено като ни изненадат , минава номера с парички.  Peace
Много се смях с тая муха.  Joy А дано я сменЪт и литне.  Mr. Green

# 183
Мастерче нещо много си кратка днес я по подробно .... Crossing Arms

Кво казА,че не те видЕх?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Подробности значи искаш....Мдаааа,да видим тогава... newsm78

В събота имахме концерт с учениците в едно ресторантче.Ама тоя път не пяха със синбеци,ами ние има свирихме на живо аранжиментите.Бяхме...2 китари,бас,и Калин Вельов на перкусии(ударни инструменти).Много готин купон се получи.
После си хапнахме и пийнахме в ресторантчето,потанцувахме си и се разотидохме.
Да,ама на едни приятели(дето бяха на концерта) колата не пожела да запали  ooooh! и като започна едно бутане,дърпане...Приказката за Дядо и ряп а пасти да яде....Оказа,се,че акумулатора е паднал,та давахме ток с кабели...Абе дъъъълга и широоооока беше.В 03:00ч. по живо по здраво си бях У креватО най- накрая Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
Ма важното е,че запали най-накрая тая пуста кола  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

После..... вчера понеже ме мързеше фраснах един боб в грънеца(във фурната) да си се готви сам.Малеееее каква вкусотия стана.....МНОГО вкусно беше....Врътнах и една содена питка и елате да ме видите....(тука съм сигурна,че Муцето ще умре от смях,щот пак за манджи говоря).Муцеее,не ми се смей......много  Blush хи-хи-хи-......
Та така.....

И днес пак съм на работа и съм направо"Горе на черешата"  hahaha hahaha hahaha hahaha

Мастерче[/b], как беше мъглата при вас днес?
Аз за малко да объркам пътя..... hahaha

Оф....мани,мани.Сутринта освен мъглата беше и хлъзгаво ooooh! ooooh! ooooh!....Карах много внимателно,че да не стане някоя беля....Всички прозорци ми бяха замръзнали.Барабар с вратите...Докат се размръзне бая зор видях....Май ще трябва да си купя някакъв спрей против замръзване,че много гадно.....

# 184
Здравейте,
Отдавна не съм писала,но съм се отдала на.......себе си Simple Smile
Чета книги,гледам кой от кой по-хубави филми и веднъж в седмицата излизам на приятна вечеря с вино с една приятелка,с която можем да си говорим за всичко.Идваха ми и гостенки скъпи,пазаруване на коледни подаръци....и така.Все хубави неща,но с малката малко не остава време.
 Освен това съм и модератор в един "философски" форум  Rolling Eyes  и имах и там малко ангажименти.
С една дума съм щастлива.Обичам да съм сама,защото ми е забавно със себе си  Simple Smile
Е,разбира се хубавото е,че знам че това не е за постоянно и много се радвам и вълнувам от приситигането на моя човек в България.Идва след две седмици.
 Кипър определено ми липсва по-малко от колкото си мислех,но това е защото се наслаждавам максимално на студеното време,уюта вкъщи и приятелите.
 Ще ви хвърлям по едно око,че направо ви изпуснах  Joy
Весел ден и до скоро!

# 185
  • София
....(тука съм сигурна,че Муцето ще умре от смях,щот пак за манджи говоря).Муцеее,не ми се смей......много  Blush хи-хи-хи-......
И как позна.....rotfImbo rotfImao #Silly
Содена питка никога не съм можела да правя,
а иначе бобче в грънче обичам...мммм...

Цвета, съвсем ти изпуснах следите... мислих, че си пак Кипър... Embarassed

# 186
Хайде на закуската!!! Специално за всички, които не се притесняват как ще изглеждат на коледните партита във вталените си рокли.

И понеже аз не съм от тях - не, благодаря, ще се въздържа!

Цвете, онзи ден на скайпа - извинявай, но бързах и не можах да разбера кога се прибирате насам. Но, когато и да е, ще се радвам пак да се видим. Малката сигурно вече е станала голяма. Как е със здравето, българският климат по-добре ли й подейства? Пиши по-често.
Аз се подготвям  за годишнината от сватбата ни в събота. Гледам, мъж ми се върти около компютъра и по специално в сайтовете за резервации. Оставила съм цялата организация в ръцете му (факт, който леко ме плаши.) Но да се надяваме на най-доброто. Тръпна да видя какво ще измисли, като го гледам как се поти от притеснение...
Павлинче, къде си, скъпа? Дълбоко потопена в книгите, предполагам?

# 187
Добро утро момичета, ПДД и приятелки "бабки",

Слагам закуската....

и кафето...

Доли, Муци и TheNMaster, благодаря и на вас за милите думи и пожелания...

Доли, надявам се следващите месеци да се "изтърколят" бързо и нашето семейство да е отново заедно... Ние и сега сме заедно духом, но физически сме разделени. Има дни в които говорим 1-2 часа по скайп, а после още няколко пъти и по телефона... Но трябва да призная, че тази раздяла ни помага да осъзнаем колко важни сме един за друг, да се видим от друг ъгъл и в друга светлина...
А това, че ще се запознаем и в реалният живот, е нещо в което вярвам и силно се надявам. Вече си представям как се разхождаме по магазини и кафета, а момчетата заедно с децата са седнали на бира например... (децата са с тях не за друго, а да можем ние да пазаруваме на воля...  newsm53 )

Аз с интерес очаквам вашите идеи за коледни подаръци на децата, защото тази годита съм затруднена...
Детенце смята, че е най- добре да иска от дядо Коледа хай-тек продукти... Като започна с едни идеи за собствен преносим компютър или камера, или...
Аз му казах, че това са много скъпи неща и той горкият дядо, как ще може да изпълни такива желания, но детенце ми отговори:
"Знам мамо, аз нали затова ги искам от дядо Коледа, а не от вас..."
Това е положението. През тези 10 години аз бях човекът, който винаги е твърдял, че дядо Коледа съществува и сега Александър е убеден в това... Но какво по- хубаво от това да видиш греещите детски очички изваждащи подаръците под елхата...
Много ми е приятно да ви пиша, но и днес съм на работа, най- вероятно за последно... От офиса само ви чета, защото се чувствам неловко да пиша от там, но пък ако имам време, отново ще се включа... Всъщност ще се включа ако имам интернет, защото снощи като се прибрах бях неприятно изненадана от липсата му. Веднага започнах да звъня на доставчикът ни, но оправиха връзката едва към 21 часа.

И така, пожелавам ви прекрасен ден, с приятни емоции и добри хора около вас...

Хей Доли, писали сме едновремено...  Simple Smile

# 188
Здравейте момичета,първо да се извиня,че толкоз време не съм ви писала,но ме тресе една треска,че мойто малко момиче идва в неделя и все местя,чистя,подреждам,пазарувам,то с тези двама мъже вкъщи,не че много си личи ама така се вълнувам...,че ще експлоадирам..не съм я виждала 2 месеца и толкова се е променила,незнам сега дали ще иска да стои при мен или само майка ще търси...Светле,обаждай се,вече и аз ще съм с бебе и ще можем да ходим на разходки,адашче и ти..затова дето ти обещах в събота се надявам да разбера..
Весел ден на всички...

# 189
Герче много се радвам за теб,че най-после ще сте с малката перличка smile3522.Обезателно ще се обадя да се запознаем и с нея.
За подаръците-моята като я питаме какво искаш да ти донесе дядо Коледа  santa2казваше:-Подаръци.Но сега стана по конкретна-кола,кукла и дора(подаръци).  madnoel
И в Ларнака отвори Easy Learning Center и има много хубави и качествени неща.Иначе идеи лесно се намират само джоба да ти е пълен.
Кати кво стана с мухата,на нас ни подариха една крава Animal Cow,която пee и танцува като луда. newsm68 newsm44
Лек ден на всички и изпълнен с много приятни емоции. newsm51

# 190
Олелеллелеее ,майко,говорят за ПДД в `Искрено и лично`/не споменаха име,но за човека,който си е намерил работа чрез тази Евр.организация.... И споменаха точно за човека от Кипър  Crazy ,ще търсят връзка с него-Как?Кога?Постигнал ли е това ,което очаква?........

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 10:24 от Жужи

# 191
Писах,писах.... и всичко изчезна. #Cussing out

# 192
Та да си дойдем на думата..
Благодаря ви за пожеланията, милички! Поздравления приемам до Коледа. И подаръци, разбира се Laughing
Муци, не се притеснявай да питаш. Нашата кака е на 20 години и е студентка в УНСС София. Затова толкова ни липсва...Имат много специална връзка двете.
Утре имаме тържество в детската градина. Изпратиха ни писмо-покана и там пише, че е желателно да бъдат облечени в катарски национални носии. Веднага си представих черните дрехи, които носят жените тук. Побеснях #Cussing out. Няма да си облека детето в такива дрехи! Като поуспокоих топката обаче и проверих в нета за какво става въпрос, даже се зарадвах  Laughing. Ами те едни такива цветни, красиви, със златни нашивки. Приказни.
http://www.arab2.com/arab-traditional-dress/qatar.html
И днес ходих до пазара (подобен на капалъ чаршъ в истанбул). Намерих и съм много доволна, че имаше и в цвят фуксиа . Цената  беше 40 евро, но стигнахме на 20 и я купих Laughing. Надявам се утре да сме най-хубавите !

# 193
vinagi , я разкажи повече подробности, стана ми интересно. Имах късмет да обиколя много страни, но никога не съм била в мюсюлманска, като се замисля. Как се чувстваш там, в какви условия живееш?

# 194
Добър вечер и от мен!
Минавам набързо само че днес цял ден интернета се губи:(
Незнам дори дали ще успея да публикувам нещо... Прави ми впечатление обаче че доста хора липсват...ехоооооооооо къде сте newsm78 Дано причина за отсъствието са само хубави емоциии...  Селестин,стискаме палци да бъдеш мноооооооого приятно изненадана от твоят съпруг Hug
Лека вечер и нощ на всички че мойто мъж иска да гледаме филмче Popcorn

Общи условия

Активация на акаунт