Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 643
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!
Тея Дк много са поскъпнали,преди си искаха по 50 лв,ама инфлация 6те кажат  Mr. Green По принцип ми е все едно,ама като се замислим за какво да им пълним гу6ите,а за торта и аз съм с две ръце.Само не разбрах за подаръците,има ли зна4ение колко лв 6те е .

# 31
  • sf
аз доколкото разбрах- ако има ДК всеки си купува какъвто подарък иска на детето, а дядото го подарява.
А ако няма ДК, няма да купуваме подаръци.
Обаче все някога ще трябва да решим какво ще бъде  Joy

# 32
  • Варна
Добро утро!
Тоя Дядо Коледа и него май го е треснала св. криза.То верно, че при тях ден година храни, ама са се уляли. Whistling
За подаръците да си кажа и аз.Децата почти сме ги оправили- за Преско маратонки с колелца, а за Нелия съм решила един кухненски комплект да остави мойте намира или камион, който се бута с крачета.Където види дете с такова нещо и го избутва и се насяда тя. За нас мисля да прескочим  Rolling EyesНай-голям проблем са ми подаръците на баби и лели, щото сега като ме метнат- какво , как и хич не знам какво да измисля .Палатките тип къщички от мушама са много хубави и лесно разглобяеми-препоръчвам ги. Peace
За хората нямам думи  SickПреди се вързвах , ама сега ги режа наред като кисели краставици.Аман от разбирачи и добри майки  Confused
И още нещо- Дунди  и ние не сме били МПР, а сме и даже преди вас родени.
Албена имаш и моята подкрепа. HugПожелавам много светлина в семейството ти оттук насетне и да сте много задружни  bouquet

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 10:10 от BOOTY

# 33
  • София,
Добро утро!
 Joy Аз също не се впечатлявам от хорските приказки, важното е че хората които ме обичат, обичат децата и семейството ми са до мен!
А и във връзка с това искам да пожелая на всички много любов и истинско разбирателство в семейството, днес е хубав празник - НА Християнското семейство, бъдете здрави и се обичайте.  Hug
Днес ще снимат баткото в училище за Коледни календари. Ние всяка година правим по един за всички - баби, лели, и всички са много доволни. САмо че ми се щеше да заведа и Вероника да ги снимат двамата заедно, но явно няма да стане, че госпожата не можа да каже точно по кое време ще снимат техния клас, класовете са 7, а започват от 8,30. Да ама аз не мога да зависна там с Вероника от толкоз рано и не се знае до кога newsm78. ЩЕ мисля друг вариант. А и не се сетих по рано да питаме за координатите на човека дето ги снима и да ги отведем например късно надвечер да ги снима. МОже да ги заведа във нашето фото и да ги снимам и после да сменя снимките, или пък да снимам само нея и да добавим и нейната снимка.
Снощи и ние с таткото коментирахме подаръците  в къщи, голям смях падна. Аз бях изключително добре подготвена. За ВЕроника му предложих ето това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/5182  МИмозке, какво ще кажеш - много е яко нали Hug Само че отговорът на таткото беше, че той пък искал ето това http://renaultbg.com/index.php?option=com_content&view=artic … =58&Itemid=67 Joy Joy В крайна сметка постигнахме споразумение за нещо подобно за Вероника http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1428 и за баткото открих точно каквото иска - РОбот Трансформър на Костенурките нинджа Mr. Green
Ама в крайна сметка ще видим на кой какво ще е.
За тези къщички ли говорите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212094&pid=9001729, много се забавляват с тях децата. САмо че нашата е в провинцията, че тук изобщо няма място и за нея. Имаме я от 5 години сигурно вече, и баткото си криеше в нея всички съкровища. ДАже беше много подредено в къщи, защото всички играчки си стояха вътре в нея  Mr. Green
Аз докато направя ЦЪк, ЦЪк Mr. Green и много отговори публикувахте Sick

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 12:50 от Dundurela

# 34
  • Варна
Я ги цъкни пак наново, че нещо не се виждат  Laughing

# 35
  • София
само цоп и от мен, че коки нещо се сополиви Rolling Eyes

# 36
  • sf
ох, нещо ми стана чоглаво. Ей ся четох едни прогнози за земетръс в СФ към 7-9 по Рихтер. Звучи ми кошмарно, не че вярвам много , но направо се замислям дали да не спретна едно сакче за всеки случай. То всичко е Божа работа, но само се моля ако става нещо, да е когато сме си четиримата заедно,че неизвестността за другите би ме побъркала.
Много се разчерних нещо .

Аз подаръци на баби, лели и т.н. не подарвям, те зъщо .  Rolling Eyes

# 37
  • Варна
Имах предвид те да подаряват на децата.Искат от мен идеи , а аз нещо съм изчерпана.

# 38
  • София
Привет и от мен!
Честит ден на християнската младеж и семейство!

Албена, съжалявам за тежката загуба и се възхищавам за смелостта. Hug

Аз не че ще идвам на партито, но си помислите - в повечето случаи децата на тази възраст реват и нищо не разбират от белобрадия старец./ казвам го с най- добри чувства/

Подаръците не съм ги измислила. Децата ми не ме подсещат какво искат. Големия го питам- каквото му оставел ДК /кола голяма, ако можело/. Лошото е че с тази ревност подаръците май трябва да са едни и същи, иначе празника пак ще е придружен с рев и тръшкане. Crazy

Dundurela, и аз цък, цък за някоя идейка, ама... Wink

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 20:06 от uva_uva

# 39
  • sf
Имах предвид те да подаряват на децата.Искат от мен идеи , а аз нещо съм изчерпана.
аз имах впредвид,че освен свеки никой друг не подарява нищо на децата ми , освен ако не съм ги поканила на гости. Абе и ние имаме едни родниди. Собствения ми баща дори не честити Рд-то на Кико. И то щото не бяхме в Сф, сякаш живеем в миналия век и няма комуникации.Ама не ми се говори,че само се ядосвам.

Мъжо каза,че тва ссъс земетресението са глупости и да спра да чета жълти вестници  Mr. Green

# 40
Браво на ентусиазмът на Деян smile3501  Мисля, че ще е много забавно, само костюм трябва да намерим Laughing
Леле, Вики, къде ги чете тези прогнози?

# 41
ЧЕСТИТ ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО! ОБИЧАЙТЕ СЕ!

Абе, хора, вие около вас сладкарници нямате ли или мъжете ви ви държат на диета  Mr. Green
Не смятам, че от дядо Коледа ще реват малките. Сега като обикаляме по разни магазини с декорации за Коледа, моя син първо на макетите с дядото се лепва. Колкото по-голям, толкова повече кеф му доставя. Миналата година (беше на 6 месеца тогава) дори го гушка дядото и пак нямаше проблеми. Според мен си е до дете това с реването. Брат ми като дете постоянно ревеше от дядо Мраз. Единствената снимка, на която не е облян в сълзи е една, на която съм го хванала за ръка. И така поне до 7 годишен  Mr. Green
За мъжете, дето не желаят да поемат грижа за отглеждането на децата - това е супер тъпо като отношение. Все пак двама сте ги създавали тези деца. Но пък и да се коментира това, промяна няма да има.
Яна, пожелавам ти и снаха ти един ден да се влюби в Надина и Никола.
Дунди, (за снимките) що не викаш, бе човек  Wink.
Още един куп неща щях да пиша, обаче много дълго стана. После пак!

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 12:04 от Renie78

# 42
  • sf
Уф, свеки ми даде някъв жълт вестник, там имаше огромна статия. Но тия предсказания били на някакъв доцент-сеизмолог, който и преди познавал разни неща. За туй така ме развълнуваха неприятно. Все ме глождни нещо.

Пуснах анкета за тоя ДК,че най-накрая да се вземе решение, че нали ще трябва и да се заяви.
За диети не ща и да чувам  Joy
а за календарите- аз отказах и в яслата, и в училище. Мисля аз да си ги снимам и да си направя снимки в някое фото, а от книжарницата да си купя шарени календари. На нас ни искат 8лв за стенен календар, което ми се видя множко  Thinking
сега отивам да боцкам малко, докато мъжо и Роки са на плуване.  Mr. Green

# 43
  • София,
Ох  Twisted Evil аз уж всичко добре направих и Цък, ЦЪк какво стана,  Mr. Green на предварителния преглед всичко ми отваряше, идеята ми беше да не стоят онез дълги линкова ама като не мога да ги направя ша стоят Mr. Green. Извинете ме, отивам да ги оправям. Hug

П.П. СЕга мисля, че оправих нещата Hug
ВИки идеята за календарите ти не е лоша, ама и аз късно се сетих за нея. Сутринта таткото вече ги е платил. При нас са по 5 лв.
А при нас сега се започва едно звънене по телефоните какво да се купи на децата за празниците, едно мислене и незнам си какво и накрая всеки казва купете вие после ще ви дадем парите. Аз даже така и предпочитам, че миналата година бяха наксупили на Вероника едни дрехи, дето и бяха огромни, а сега някои пък не и стават. А и тук в големите магазини има по голям избор на по качествени стоки, в провинцията в малките села и градчета само боклуци продават.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 12:59 от Dundurela

# 44
  • София
вики и аз имам супер гадно чувство между другото и смятам да сложа някои неща в една чанта.... изпитвам адски ужас от земетресения и въпреки че сме на чвия етаж се паникьосах страхотно. ицо ми каза че негов колега е гледал по ТВ за някакъв сеизмолог който предсказал че ще има на 27 ноември силно земетресение, дали не става дума за същия за който си чела? кошмар....

за календарите- аз исках да направим но снимките бяха вчера а коки от вчера си го задържах в нас че има сополки жълто зеленки и чакам резултатите от миркробиологията чак в понеделник Rolling Eyes иначе големия струваше 6,50 а малките по 1,90 ама големия беше грозен Confused

Общи условия

Активация на акаунт