Пробиотици?

• 622 809
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 660
fata_morgana, пробиотиците на Аквасорс ги пробвах преди доста години - още в началото на фирмата у нас.
От тях получих такова разстройство, че стигнах до болница.
До ден днешен не мога да си обясня защо?

# 661
Аз съм много доволна от Лактофлор!

# 662
  • варна
Аз съм много доволна от Лактофлор!
Peace

# 663
  • Пловдив
А друг освен него...?Май  той няма много бактерии Rolling Eyes

# 664
grown, исках да те питам за този пробиотик, дали е на същата фирма за която спомена и дали си го пробвала? Виждам, че може да се закупи от този сайт
http://www.matatama.com/vitamini-i-dobavki/Probiotik---LB-Probiotic#

Мистик, доста пробиотици са споменавани из темата, избери си нещо. За мен Лактофлора е гола вода.

# 665
  • Пловдив
Да,и аз така съм чела,та затова...Не ми се ще от сайтовете да поръчвам и ще потърся назад Peace

# 666
fata_morgana, пробиотиците на Аквасорс ги пробвах преди доста години - още в началото на фирмата у нас.

Случвало се е на някой да подействат леко разхлабващо, но чак такова зверско разстройство никой не е споделял. Имам също и приятелки, които са се оплаквали от запек, но винаги е било защото са пропускали да изчакат необходимото време преди хранене.
Ти помниш ли какво точно пи и по каква схема?

# 667
  • Sofia
с дъщеря ми си взимаме от тези http://www.daflorn.com/,аз взимам хепанорм,а тя-колон,доволни сме

# 668

Случвало се е на някой да подействат леко разхлабващо, но чак такова зверско разстройство никой не е споделял. Имам също и приятелки, които са се оплаквали от запек, но винаги е било защото са пропускали да изчакат необходимото време преди хранене.
Ти помниш ли какво точно пи и по каква схема?

Целия пакет "Първи стъпки" (или лесно начало - вече не помня как се казваше), както е описано там. Там са лактобацили, отделно бифидубактерии и отделно ензими - пиеха се по схема.
Още в началото го получих, при все, че съм вегетарианка и бях минала известен режим на пречистване на червата.
Не го обяснявам с "лечебна криза", защото си беше влошаване. И, ако не се беше намесил познат лекар-хомеопат, сигурно щях да стигна до болница на системи.

# 669
Тези, които са доволни от Лактофлор, май са доволни от бонбончета?
Че там няма нищо!
Пробиотик се държи в хладилник и се пренася при специални условия. Иначе "бубите" загиват, много са чувствителни.
Вече писах назад в темата, че всичко, което не ми го извадят от хладилника и в аптеката, се оказва наистина неработещо.

# 670
"Лесно начало"е, да  Peace
Това, което си писала за хладилника важи за старото поколение пробиотици. Новите се съхраняват в естествена пребиотична среда, която ги запазва живи без да се налага да се държат в хладилник (такава среда са водораслите например). Има и някакви български, които рекламират като синбиотик, но не им помня името.

# 671
grown, два пъти ти задавам един и същи въпрос и не получавам отговор?  Peace

# 672
"Лесно начало"е, да  Peace
Това, което си писала за хладилника важи за старото поколение пробиотици. Новите се съхраняват в естествена пребиотична среда, която ги запазва живи без да се налага да се държат в хладилник (такава среда са водораслите например). Има и някакви български, които рекламират като синбиотик, но не им помня името.

Точно така. Аз ги пия от доста време и специално питах в аптеката за това.
Там ми казаха, че след отваряне е препоръчително да се държат на хладно, но не е задължително.

# 673
grown, исках да те питам за този пробиотик, дали е на същата фирма за която спомена и дали си го пробвала? Виждам, че може да се закупи от този сайт
http://www.matatama.com/vitamini-i-dobavki/Probiotik---LB-Probiotic#

Да, по картинката прилича на него. Не знам дали и как може да се закупи от сайта.

# 674
СИНбиотик = ПРОбиотик +ПРЕбиотик

И все пак, вътре има пробиотик, т.е. живи култури, които са твърде чувствителни към топлината - започват да се развиват и... да умират.
Вие си преценете дали трябва да се държат на топло, студено или как, че да не се развият извън червата ви.

Общи условия

Активация на акаунт