Пробиотици?

• 614 479
  • 1 257
  •   2
Отговори
# 780
Такааа...Да попитам и тук, защото в темата за л-карнитин никой не ми отгожаря  Rolling Eyes Възможно ли е да ми се подува страшно корема от употреба на л-карнитин? И принципно, мислите ли, че ако взема да пия пробиотици биха ми помогнали?
Мерси!

# 781
Бих могла да ти препоръчам един друг пробиотик  и е на средна цена, който съм взимала И заради проблеми с изхождането. За пробиотик Pearls като попиташ в аптеката ще знаят какво да ти дадат.

Ноември претърпях операция и  храносмилателната система тотално ми се обърка, имам и хормонални проблеми. Исках да се оправя по естествен път, пробвах с круши, ушав от сини сливи, фурми, помогна ми малко, но не за постоянно. Понякога три дни задържам отровите. Този пробиотик дали ще регулира положението ми.

# 782
Такааа...Да попитам и тук, защото в темата за л-карнитин никой не ми отгожаря  Rolling Eyes Възможно ли е да ми се подува страшно корема от употреба на л-карнитин? И принципно, мислите ли, че ако взема да пия пробиотици биха ми помогнали?
Мерси!
Единствения Л-карнитин, който съм пила е в продукт за отслабване, където има и други екстри, включително и храносмилателни ензими. Не съм усещала никакъв дискомфорт.

# 783
Ами, не знам дали е от него, но много се връзва като време просто, а не ми се иска да го спирам, защото от друга страна ми влияе много добре в комбинация с тренировките. Да взема някакъв пробиотик ли??? newsm78

# 784
АнаМария, пробиотиците могат да помогнат, ако имаш някакви смущения в храносмилането и оттам се появява подуване. Не е лошо да започнеш да взимаш някакви, няма да ти навредят. Ако решиш, мога да ти препоръчам нещо.

# 785
АнаМария, пробиотиците могат да помогнат, ако имаш някакви смущения в храносмилането и оттам се появява подуване. Не е лошо да започнеш да взимаш някакви, няма да ти навредят. Ако решиш, мога да ти препоръчам нещо.

Не съм убедена, че е проблем с храносмилането - храносмилам си  Joy Не ям чак толкова много, а видимо се подувам все едно съм глътнала балон. Бях споменала в някоя от темите, че спрях млечните, защото те принципно водят до такова подуване (спортувам и се интересувам от такива неща), но не помогна. Сега съм ги намалила до минимум (че много обичам).

# 786
От храните - зърнени (глутен )и бобови могат да предизвикат такова подуване.

# 787
Да, глутенът никак не е полезен попринцип.

# 788
Много неща не са полезни, но не може да се лишим от всичко. Живота ще стане сив и скучен Simple Smile
Нали за това има добавки и  продукти, да ни помагат когато не се чувстваме добре. Пак ще питам за съвет за пробиотик, който да облекчава.

# 789
От храните - зърнени (глутен )и бобови могат да предизвикат такова подуване.

Да, абсолютно вярно е ! Аз страдах от нетолерантност към млечни продукти (краве мляко) и глутен. Бях си правил комплекта кожни тестове за нетолерантност. Седем години по-късно кръвните тестове за нетолерантност към краве мляко, глутен и телешко месо ми бяха отрицателни. Въпреки всичко внимавам и до ден днешен прясно мляко не консумирам. Ям кисело мляко и кашкавал и проблеми с тях никога не съм имал. Също и от овчи млечни продукти нямам проблеми, а още повече и продукти от козе мляко.

# 790
Понеже не ям месо, няма как да изключа и бобовите. Млечните са ми на минимум...
Как мога да разбера дали имам нетолерантност към краве нещата и глутена?

# 791
Правиш си кръвен тест за алергия в някоя лаборатория. В по-горния пост исках да наблегна на това, че според мене е глупаво да се избягват ВСИЧКИ млечни продукти. Например с хубав кашкавал никога не съм имал проблеми.

# 792
Понеже не ям месо, няма как да изключа и бобовите. Млечните са ми на минимум...
Как мога да разбера дали имам нетолерантност към краве нещата и глутена?

Вземи си Pearls пробиотик, можеш да го започнеш, а през това време и да си направиш изследванията към какви продукти имаш непоносимост.

# 793
Мерси, но продължавам с въпросите Simple Smile
yavor, Тези кръвни изследвания много ли са скъпи? И веднъж като ги пуснеш за всички храни ли са или примерно пускаш само за кравешкия белтък? И ако е ок, после за нещо друго? Съжалявам, сигурно са ми тъпи въпросите  newsm78
Kalina, това Pearls от по-назад в темата ли е?
Другото е, че в един друг форум ми казаха, че имало значение къде е проблемът - в тънките или дебелите черва  smile3511 Много сложно стана бе!  Rolling Eyes

# 794
  • София
Пробиотиците ще се окажат доста полезни май. Навлизат в доста сфери, гледам че и  козметиката на Lavilin е на основата на пробиотици. Факт е че помагат.

Общи условия

Активация на акаунт