ЛЮЛИНчета чакат маскарада,за да видят своята награда

• 13 632
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря пак, пиша си в един файл препоръките  Whistling

# 106
  • София
Деси добре дошла Hug
За апрески днес и аз търсих в Силвър центъра на КК има тези номера, които ти трябват, в Сиси 99 чакат малки, а в ъгловия със Спайдърмен на витрината май беше има също 22 номер. А аз търся 23-24 и няма, но КК ще получат утре. Цени - КК 32,90; Сиси-22; Спайдърмен-20 лв. В Сисито и КК са хубави като най-дебели са тези на КК. Дано съм ти била полезна.
За педиатър в 26 п-ка препоръчвам нашата - Румяна Илиева. Страхотен лекар и човек. Млада с две малки деца. Малкият като беше болен дажа тя ми се обаждаше по телефона да ме пита как е, което лично на мен досега не ми се беше случвало.

# 107
  • София
Привет  bouquet
случайно ви открих Hug
прИЕмАТЕ лИ ЕДНА НОВА лЮлИНКА, живяла тук откак се е родила, т.е 33г. Laughing
живея във 2-ри,с двама юнаци-Кати-на 2г2м и Яни-1г.2м
Радвам се че има тема и за нас, ще ви посещавам надявам се редовно, ако ме оставят разбойниците Hug  bouquet

# 108
galia2007 Hugдобре си дошла естествено

# 109
  • София
Добре дошла   bouquet
Лека Нощ на ранно лягащите  hahaha

# 110
  • София
Оп забравих да се заметна  newsm62

# 111
Добре дошла на новата мама Галя
dgudge , шъ мъ комплексираш с тези снимки, по- добре давайте мъже.

# 112
  • София
Галя,добре дошли! При нас е веселко! Hug Crazy

Лека на всички!

# 113
  • София
Оп забравих да се заметна  newsm62

hahaha hahaha Joy Joy Joy

Кака ти, се върна от танци. Но...много тежък декември се очертава  Thinking...
Абе, като гледам, май съм кака на всички  ooooh!.

# 114
  • гр.София, далече, далече на Запад
Мама Галя, добре дошла!
Групичката на втора част нарастваме Mr. Green
Хубава и спокойна нощ от нас!

ПС! Бифинка веднага да си признае на какви танци ходи, че да и изпратим и музикантче Wink

# 115
  • София
Навремето танцувах 15 год, професионално народни танци. Сега ходя и танцувам хора за поддържане на формата. Специалист корепетитор не ми трябва. Джони ще свърши работа... Crazy.

# 116
Добро утро, момичета!

bifana, къде ходиш на танци, в Люлин ли, аз малко съм тренирала народни танци, но с голямо удоволствие ги танцувам? Казаха ми, че в някое от училищата имало вечер в Люлин 4.

# 117
Добро утро!
Момичета имам въпрос, споделете как избрахте лекар който да ви следи бременността? Аз от скоро съм в квартала (както вече писах  Simple Smile) и ми казахте че неможете да ми препоръчате гинеколог, но сутринте видях две чертички на теста  EFP и сега съм пред дилемата къде да отида за да го потвърди и някой доктор (а предишния ми е много далече)
Благодаря предварително  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 118
deedee83   bouquet честити чертички мила Hug
За лекар тук в Люлин е трудно.Хвалят една клиника в Л6 зад фантастико

# 119
`Деси`, благодаря! Ами тука близо до работата ми има един медицински център "Асцендент", четох из форума че препоръчват д-р Георгиев, който работи там, така че ще се насоча натам май. Питах само информативно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт