ЛЮЛИНчета чакат маскарада,за да видят своята награда

• 13 646
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.София, далече, далече на Запад
До като се доредя и станало след обяд Mr. Green
Ето по нещо топло  Hug

Много ми се иска допълнението към капучинцето да е онзи хубавец от новата реклама на Хуго Бос.Ако някой го открие, направо да го пуска Mr. Green
и този не е за изхвърляне Mr. Green
Така, да си признае веднага кой задържа снощи водопроводчика Laughing та не се отби през нас Mr. Green
Момичета да се похваля, днес най после се записах бебок на детска кухня.Леличката там ме нахока едно хубаво че то 25 бурканчета си трябвало, ей такива щуротии Laughing От четвъртък сме и ние в кюпа. eat
Деска, добре си ни дошла.Липсваше бе маце Hug Виждам, не си излязла от форма Wink
Бифинка и аз не мога да помогна за пола, но все някоя мама ще се отзове.Лятото бяха доста актуални тези модели та все някой ще извади от гардероба Laughing Виж, ако ти трябва нещо широко, развлечено и не приличащо на нищо - насреща съм Mr. Green
Зелено човече, добре дошла! welcome
Хайде до после и момичета днес е вторник г-н Скофилд какво ли прави Laughing

# 91
  • София
Didi Bojinova, здравей, мила, радвам се да те видя и тука!  Hug Ето, че бъдещите майчици от Люлин май растем Wink
Като говорим за г-н Скофилд, скромна следобедна почерпка и от мен:

# 92
  • София
Познайте какво ми се случи преди малко.Отивам да взимам Камен от яслата и се оказва,че от утре няма да работят,защото започвали ремонт Shocked,лелята ми каза,че нали не ходите на работа,задръжте си го вкъщи една-две седмици #2gunfire,защото иначе трябва да бъде в сборна група.И аз,кво да направя,казах добре.И така,свърши моята почивка #Cussing out,сега,като водя сутрин Оги на училище,трябва и Камен да водя с мен.На обед като го взимам,пак така.Ужас,ужас #Cussing outТака ми беше добре сутрин като ги разхвърлям и си седна на спокойствие...а сега пак по цял ден да се занимавам с малкия CloseДайте ми някое момче да ми повдигне настроението,че съм бясна #2gunfire Joy

# 93
търся апрески,но размер 22-23,а все намирам №27 CloseСвиркайте ако сте виждали по пазара

# 94

айде Ели не се ядосвай.Този е само за  теб Flutter

# 95
  • София
Абе,хубаво момчето,ама много малко.Аз да не съм педофилка Crossing Arms Joy Joy нещо по-така.....съобразено с годините ми Blush Joy
Ама наистина съм бясна,толкова добре ми беше до днес......... Cry

# 96
малко снимки от нас Blush
един ескимос
баща и син се пързалят в двора Joy

мразя снега,мразя шейната Laughing
природа

# 97
ккакво ще кажете да си чукнем една срещичка някой ден на пазара? ThinkingАма по-нататък,че трябва да се пострижа и боядисам(да не ви изплаша Laughing)
снимките ги смалих,пък те не се виждат Embarassedмързи ме да ги оправям

ето ма муцка ма...стига рева,се ти не угодих Crossing Arms

# 98
  • София
 hahahaмного е готин,детето де,таткото не се вижда hahaha
Ок,този става,нали знаеш,аз съм си такава,иначе съм много добра Blush
А за срещата на пазара,аз живея в първи,пазара ми е далече Crossing Arms
Няма ли да се видим с повечето на детския карнавал?Аз още го мисля как да стане.Дали ще отида в 16:00 с Камен и после да си тръгна,или да отида в 18:00 с Оги.Така или иначе и двамата ще ходят,но по различно време,та се чудя,аз с кой да отида newsm78

# 99
  • София
Виж, Деси как ти е пратила фермерчето, щото знае, че си краварка  hahaha.

# 100
  • София
Краварка,ама нека ми е зле с този smile3534а ти,като си толкова изтънчена,стой си сама Whistling

# 101
май са ви в повече...чашките newsm78
Никакъв алкохол преди пиене! Naughty
Марш и двете да се биете Naughtyмога да съм ви и рефер даже Grinning

# 102
  • София
 hahaha hahaha hahaha,не става,кака отиде на танци Flutter,аз отивам до банята и после ги мятам тия двамата в леглото,да си гледам Сървайвър Crossing Arms,не ме търсете преди 22:00,ако не ме домързи,ще вляза да погледна момчето за лека нощ Rolling Eyes

# 103
  • София
Благодаря за топлото посрещане  Hug

И за отзивчивостта - най-сетне някаква информация - от няколко дни се ровя и не мога да открия нещо конкретно. Другата седмица ще избираме пустия лекар, стискайте палци!

# 104
  • София
Didi , ние сме в 26-та при Славчева и сме много доволни Hug
Зелено човече за д-р Мишева както са ти казали съм   Peace Peace бях я пропуснала , пък тя ми беше сестра в 56-то като учех Whistling и майка на момчето което харесвах от първи клас та до края ама нали съм срамежлива.. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт