ЛЮЛИНчета чакат маскарада,за да видят своята награда

• 14 018
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро. Желая ви хубав ден.

# 31
  • София
Добро утро, слънцето изгря  Grinning.

# 32
пожелайте ми лек път  Blushчааак до вторник Hug
и да не плачете за мен,ей Crazy Joy
елказелка е упълномощена да ви прави кафета с изненади и да ви тормози виртуално Joy

# 33
  • София
Лек път, Деси и приятно изкарване.

# 34
Здравейте, аз имам един въпрос към вас. Да знаете дърво делна в Люлин да има.  Предварително ви благодаря, но до една седмица трябва да се настаняваме в другият апартамент, а доста работа има.

# 35
  • гр.София, далече, далече на Запад
Днес за разнообразие по едно капучинце  Mr. Green

Да ви е сладко!
Навън е като зимна приказка, а и това слънчице направо ми замириса на Коледа Laughing
Деси, лек и безавариен път на теб.Ние снощи се прибрахме.По магистрала Тракия беше ад.
blagovesta, дърводелска работилница съм виждала при библиотеката в 3 част.Пада се точно зад училището.Дано да съм ти била полезна.
От нас хубав и слънчев неделен ден!

# 36
  • София
Деси, къде хукна в този сняг-лед  newsm78
И все пак лек път newsm01
Кока не знам за пети, ние сме си в трети  bouquet

# 37
Здравейте и честит първи сняг!
Но обяд бяхме с Калоян на снега и беше прекрасно!
Видях че с старата тема някой питаше в кой Люлин съм- в пети има ли и други от нашия
Приятна вечер на всички newsm51 newsm51
Ние сме в пети и още две мами има. В началото на темата след родините дни са вписани и по райони. Може да се видим някога на разходка. Ние сме точно до денонощия, бившият Атлантик.
zitta благодаря, мъжът ми ще ходи да проверява и търси, дано да намери някой който да работи в неделя, ако ли не утре сутринта.

# 38
  • София
Деси,лек път! Ще ни липсваш! Hug

Благовеста,аз също се сещам само за тази работилница точно под 33 то у-ще!

# 39
  • София
blagovesta , в читалище " Кирил и Методий" на бул. Европа има дърв. работилница, както и в двора на 90-то у-ще. Но, надали работят днес.

# 40
bifana, благодаря за поканата!

# 41
  • София
Видях, че си нова, и още явно не си се ориентирала във форума, та затова. Тук пишем, майките от Люлин  Hug

# 42
Здравейте,момичета!
Два дена не влизах във форума и сега три часа чета Laughing
Мойте две маймунки ,вчера така се навърдаляха в снега,че сега се бориме със сополите!Да се надяваме да си останат само сополи.....
Иначе след вчерашния хубав снеговалеж,днеска всичко е в лед #Cussing out На повечето места не е почистено и ходенето да магазина може да ти се види огромно предизвикателство!
За протокола (след завръщането на Деси):Никита-03.04.2002г.,Владислава-18.12.2004г.,термин на 17.04.2009г.

zitta музикалното капучино е превъзходно newsm10

# 43
  • София
Момичета, видя се, че елказелка няма да ни понесе кафе с компания  #2gunfire.
За това, аз ви пожелавам лека нощ-

# 44
Добро утро, момичета.
Лека и приятна седмица ви желая.
Сипвам и по кафенце.

А младеж за компания ще чакаме от елказелкаБифана вчера я отсрами, ама днес си и е ред.

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 07:52 от Тонето

Общи условия

Активация на акаунт