ЛЮЛИНчета чакат маскарада,за да видят своята награда

• 14 023
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро!
Тонето направи кафето, / кога спиш, кога стана, кога и кафе направи?/, елказелка се помайва, айде от мен сервитьорчетата  Wink -

# 46
  • София
За разлика от вас,аз си имам семейни задължения Crossing Arms,ама айде от мен да мине

# 47
  • София
Забрави да раздадеш лупите  smile3534.

# 48
# 49
  • София
 newsm65

# 50
  • София
Добро утро моимчета HugЛека и успешна седмица на всички. Мерси за кафето и готините сервитьорчета LaughingБифанке защо ме забрави сутринта бе душко newsm78Всички ме гледаха много странно, стоейки с количка пред градината рано-рано.

# 51
Добро утро. Благодаря за кафенцето и компанията, че тази сутрин Йони ми разля кафето, пълна чаша и ме мързи да правя друго.
blagovesta , в читалище " Кирил и Методий" на бул. Европа има дърв. работилница, както и в двора на 90-то у-ще. Но, надали работят днес.
Благодаря, вчера нищо не свършихме и сега мъжът ми ходи. В тази в 3-та част отказаха да отрежат 3 дъски материал, така ще седят, но не им се занимава с дребни неща. Сега ходи към 90 у-ще да видим, дано там да свършат работа.
vladiniki втората ти дъщеричка е 2 дни по- голяма от Йони. Той вече си избира подаръци за рожден ден, Коледа, Нова година, после и имен ден. Така е с многото празници на куп.

# 52
Добро утро и от мен!
Мерси за кафенцето и сервитьорчетата към него! Laughing
Ние вчера направихме чудесна разходка в снега, като Ния се повози за първи път на шейна. Беше й доста интересно. Само дето преди я бях научила като обяснява за дядо Коледа, че шейната се тегли от еленчета, а сега като я питаш кой тегли шейната на дядо Коледа отговаря "тати". Е няма да му е леко по предстоящите празници на мъж ми при това положение.  Embarassed Ето малко снимки за желаещите: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311170
Лека и успешна седмица на всички!

# 53
  • София
Я вижте сега какво съм ви приготвила Blush

# 54
  • София
Мони, извинявай   bouquet. Днес поради студ, мъжа ми не работи и закара детето на градина. Аз като чух офертата, че не ми се налага да излизам на студа, съвсем те забравих. Съжалявам   Blush. Но утре ще съм на линия. Дай един телефон на лични, ако утре не ходя до градината да ти звънна.

# 55
  • София
Ехо, здравейте и мерси за кафетата и мъжлетата Wink
KOKA, аз съм в 5ти и също съм бъдеща мама - термина ми е март 2009 Simple Smile Може скоро да бутаме заедно количките Wink
Хубав ден на всички!

# 56
  • София
Ели добре се отсрамваш добрееее Laughing Раде споко ще ти пратя телефон Peace Сега като видях снимките на Ния се сетих да ви покажа каква шейна съм харесала на малкия, че си няма Embarassed Вижте я и ако някой има подобна да каже мнение http://www.sportdepot.bg/products/ski/sheini/sheini/2221-detska-sheina
И упорито му търся грейка, но само гащеризон, защото има 4-5 якета и не мисля да купувам ново, но не мога да му намеря в района. Ако някой знае къде има да свирка. И друго да питам - знаете ли къде се продават от тези свещички за РД като бенгалски огън където са. Сещате ли се не знам как се казват.

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 13:14 от мама МОНИ

# 57
  • София
Мони,шейната е много хубава виждах я и в магазина им вчера но за вас си мисля,че може да е малко малка не знам  Rolling Eyes Райън като седна краката му леко излизат отпред извън шейната! Rolling Eyes ,а е към 83 см! Ходи до там и си виж на място!  Hug
За тези свещички.........: На пазара има как да ти обясня къде обачее...... ако идваш от към търговския,подминаваш кафе Селект и пицария Джепето и в ляко от същата страна започват павилиончета ...... на първата или втората редичка има цветарски и до него точно има магазин на такива неща парти! LaughingСамо да ти дам съвет:Не взимай от тези които са светни защото вонят ужасно  Sick вземи си обикновенните бели! Hug
Надявам се да съм била полезна!

Скоро ви е рожденния ден както и на нашия тати!  Party

# 58
  • София
Тони мерси HugМай горе-долу се ориентирах за свещичката, т.е. май се сетих за цветарското павилионче и щом е до него ще го намеря. Утре ще ходя да търся и ще взема бяла Grinning
А за шейната хич и пък не се сетих, че може да е малка. Добре че ми каза ще я мери Митко направо. А иначе помня аз за вашия татко още от миналата година Laughing

# 59
  • София
Хайде на следобедното кафе
Дано има слънчице през цялата седмица Praynig Лека и успешна седмица на всички работещи Peace
На всички с името Катя да им е живо и здраво името!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт