ЛЮЛИНчета чакат маскарада,за да видят своята награда

• 13 920
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро и от мен!Деси,на политическа вълна минаваме,а Wink
deedee83,честито  bouquet,аз ходех при Бедринова в 12п-ка,общо взето за следене на бременността,добре се справя,и с двете деца бях при нея,най-хубавото беше,че ми даваше болнични още от самото начало,та от втория месец спирах да ходя на работа Peace
Даааа,чувала съм за там,една позната там ходеше и беше доволна,но мисля,че там се плаща newsm78
ама че неграмотно го написах Blush,още не съм си пила второто кафе

# 121
още не съм си пила второто кафе
е сипи де Wink

# 122
  • София
ето го кафето,а ето ги и момчетата Wink
опс,забравих да ги увелича Blush,като казвам,че днес нещо не ми е ден.....

# 123
тц,втория много малък!Аз да не съм педофил Crossing Arms

# 124
  • София
 hahaha,че ти нали си много голяма Whistling,нещо май се базикаш,а Thinking
Ето ти един улегнал вече Laughing

# 125
май,май Laughingдобре,че си схватлива Wink
мерси Hug
нека видиш на мен какво ми е  Twisted Evil

# 126
  • София
 Joy Joy
Карнавала наближава,а аз още не съм измисла как ще се маскирам Confused,освен с пиене Sunglasses

# 127
а трябва ли изобщо newsm78не е ли само за децата

# 128
  • София
За детския ще съм само с домино,може би.Аз говоря за другия,дето е за майките Wink,ти няма ли да дойдеш на него?

# 129
 Sadне,а много ми се иска

# 130
 Добро утро и добре дошли на новите мами   bouquet
 Ние с Йони тази сутрин заведохме Маринка на ясли и така се намокрихме, на Йони крачетата му бяха вир вода. Като се прибрахме нямаше топла вода и само се изсушихме и навлякохме.
 За карнавала мисля само децата ще са маскирани, поне миналата година беше така и който нямаше даваха от там и сега мисля е пак само за децата маскирането, Бифана да каже де.
 За гинеколог и двете бременности ходих в 14 поликлиника при Д-р Русева, далеко е но е много добра и само при нея си ходя.

# 131
ДееДее83, честито! Както и преди го обсъждахме май няма особено добър гинеколог в Люлин, така че може би ще ти е по-удобно до работата. Мен ме следяха по ЗК в 26-та поликлиника, Клисурси мисля, че се казваше доктора, но много се чакаше, апаратът им е пълна скръб, то и само веднъж ме гледа, аз си ходех повечето пъти на частно, та не знам...
Добре дошли на другите нови мами - на бъдещите Зелено човече и Диди Божинова пожелавам лека и безпроблемна бременност.
Галя 2007, добре дошла, като гледам датите в подписа ти, наистина си майка-героиня с две деца с толкова малка разлика. Малкият ти сладур пък виждам, че е роден на моята рожденна дата - 12.09. Hug Ти като си от толкова години в Люлин, в кое училище си учила, може да сме били съученички, макар че май не сме наборки, аз съм малко по-голяма - набор 74 съм.
Деси, много сладък малкия Деян.  Hug
За народни танци със сигурност има в 96-то училище в ІV микрорайон, но не съм сигурна за дните сряда и петък ли беше. newsm78 Иначе е 4 лв. таксата за един път.
За среща - аз съм за. Предлагам ако искате в някое детско клубче, там ще ги оставим да си дивеят на воля малките, а ние да си пийнем по кафенце на спокойствие.
За коледния маскарад - и аз си мислех, че трябва да са маскирани само децата. Иначе за мен въобще не съм мислила. То най-лесно като баба Яга - само една метла ми трябва.  Joy
Благовеста, дано да оздравявате и може да му намажеш крачетата на Йони с нещо сгряващо и после топли чорапки, щом са били мокри.
Лек ден на всички! Мерси за кафенцата и мъжете към тях. Последните откъде ги копвате, та и аз да почерпя някой ден? Embarassed

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 10:32 от MianaNia

# 132
MianaNia ,сладурана Heart Eyes
пишеш в гугъл:мъж,мъжле,момче,сладур,секси.........най-лесно е така

# 133
  • София
Споко,само децата трябва да са маскирани,ама на мен от вътре ми идва,та затова може едно домино да сложа Wink.Иначе говоря за другия-общофорумния Peace,Деси,като ти се иска,идвай,какъв ти е проблема

# 134
самичка съм,затова няма да ходя,а не ми се ходи сама Sad

Общи условия

Активация на акаунт