ЛЮЛИНчета чакат маскарада,за да видят своята награда

• 14 038
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Деси, мила, честитоооооооооооооооооооооооооооооооо!!!!  newsm44 Ах, как се зарадвах и развълнувах само.... Виж, явно сме ти на късмет, докопахме се до темата ви (ние, бъдещите майчета, които май изведнъж много почнахме да се множим) и почнахме да ви "заразяваме" една по една. Коя е следващата?  newsm78  Дани, не се крий, мила!  Hug Кой е наред, казвайте си, сами, че да не почваме подред...  Joy
Поздрав за Деси с пожелание за лека бременност!

ПП. Деси, моля те, добави, че съм от Люлин 5, ако може. Мерси!  Heart Eyes
Димяни, стискам палци!  Praynig

# 211
  • София
Деси, мила, честитоооооооооооооооооооооооооооооооо!!!!  newsm44 Ах, как се зарадвах и развълнувах само.... Виж, явно сме ти на късмет, докопахме се до темата ви (ние, бъдещите майчета, които май изведнъж много почнахме да се множим) и почнахме да ви "заразяваме" една по една. Коя е следващата?  newsm78  Дани, не се крий, мила!  Hug Кой е наред, казвайте си, сами, че да не почваме подред...  Joy
Поздрав за Деси с пожелание за лека бременност!

ПП. Деси, моля те, добави, че съм от Люлин 5, ако може. Мерси!  Heart Eyes
Димяни, стискам палци!  Praynig

# 212
  • София
Деси, ако може - ЧЕСТИТОООООО Hug  bouquet
Че има мами , които искат първо доктора да потвърди , то и аз бях така  Embarassed
Относно болките , не се измъквай  Naughtyстомах не боли при цикъл newsm78 , а ниско коремчето smile3534
Роска,  къде изчезна бе душко Party решихте ри дали ще дойдете на маскарада  smile3521

Оп да се включа към кафето Embarassed

# 213
  • София
Деси,чакам да кажеш как е реагирал Тати Heart Eyes ех,.... размечтах се като се сетих как казах на нашия тати преди 2 г Whistling Heart Eyes

# 214
той още спи.Към 5ч. ще стане за работа и като звънне алармата,вместо  тела ще му дам теста
при първото бебе нямах гадене и други неразположения и затова ми е странно

# 215
Деси, страхотна новина! Честито и стискам палци всичко да е наред. Болки в началото е доста срещано, аз имах почти непрекъснато, от разтягането, наместването на матката, така че пожелавам на финала едно здраво и хубаво бебче! Не се притеснявай толкова и за лекарствата. По принцип за повечето се презастраховат лекарите, не че е установено, че  наистина е вредно, пък и сега има толкова техники и възможности за диагностициране и лечение, че съм сигурна, че няма да имаш проблеми! А за липсата на такива симптоми при първата ти бременност, не се притеснявай - всяка си е различна, това много познати са го споделили.
Честито и за РД на брата на мама Правда! Да е жив и здрав!
Мама Мони, силно се надявам при Митко всичко да премине бързо и да не се разболява сериозно! Hug Praynig
И аз ще стискам палци за операцията на Елинка! Оказа се, като я видях на снимките в темата, че онзи ден я засякохме в градинката - прекрасно дете, дано всичко да е ок.  Praynig Hug
Елка-Зелка - много апетитни скалички  Party
Галя2007, разминали сме се - аз съм учила в 33 от І до ІV клас, а в 90-то - след това. А за 35 ОДЗ имам две съседки, чиито деца са там и са доволни. Посочила съм и него при кандидатстването, но за съжаление го включих по-късно и сме доста назад - не вярвам да ни вземат там. Confused
Мами, по повод кулинарните умения, сега има един конкурс на Бондюел за рецепти и една мама от мартенските 2007г. е сред фаворитите - сега е почти наравно по точки с друг участник. Мария / mini 79/ e много готина, духовита и "майка -героиня" - има дъщеричка колкото моята и чака второ момиченце през януари/. Та ако желаете подкрепете я в гласуването за нейната рецепта - от мен много благодарности и  ще има виртуала почерпка. Simple Smile Ето тук е гласуването, до утре -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=350717.0

# 216
  • София
Деси, честито, страхотна новина. Леко бременеене и усмихнато момиченце на финала   bouquet.

Правде, мож ли аз да натупам брат ти  Rolling Eyes?

# 217
 MianaNia  ще я подкрепим разбира се
Бифанчето нещо ми липсва.Да свирка това платежно нареждане да го пазя ли или това ще е `куверт`-а

# 218
едновременно сме публикували Crazy

# 219
  • София

Роска,  къде изчезна бе душко Party решихте ри дали ще дойдете на маскарада  smile3521

Как така съм изчезнала, бе? Аз тамън писах да не се криеш, че да "заразим" и теб! Пък и останалите, почваме подред Wink Иначе, за коледния маскарад, пишете ни догодина - тогава ще има кой да заведем (живот и здраве)! А, сега бебка през корема ли да гледа?  hahaha

# 220
Еха, Деси ЧЕСТИТО мила.  Hug
Леко бременеене ти желая и здраво и красива момиченце.
И аз се нареждам да чакам как е реагирал татккото на страхотната новина.
Хайде и аз да честитя празника на брата на Правда и да пожелая бързо оздравяване на всички болни дребосъци и майки.

# 221
  • София
Ставам аз от дрямка и кво да видя ooooh!,Деси си сложила картинка нова,първо мислех,че си пробвала нещо,а то...Браво на теб  bouquet ,за лекарствата не се притеснявай,аз пих "Табекс" първите два месеца,докато разбера,че съм бременна.Все чаках да ми дойде,защото много ме болеше корема и бях отслабнала.Да чукна на дърво-жив и здрав е Камен.Много,много лека бременност ти желая и на финала-момиче Hug

# 222
викам да поокрасим темата малко,празници идват

Елка ще се погрижи за останалото thumbsup

# 223
  • София
Веднага

# 224
  • София
Гласувах за mini 79  и какво да видя... Shocked само с три гласа е по назад , дано да спечели  Praynig Peace
Присъединявам се ....

Общи условия

Активация на акаунт