Още мъничко остана - скоро ЯНУАРСКА мама ще гушка радост най-голяма!

• 15 172
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
и аз още съм си в леглото,лошото е че взех да огладнявам hahaha

# 271
Добро утро и от мен бърборки,много сте активни тая сутрин.Стискам палци на Копривка и на Сончето всичко да е наред и да се оправят бързо и да не са сериозни нещата.Направо ви завиждам, че комповета са ви в леглата моя няма как да е ,защото го ползваме аз и свекърва ми.
Да  се похваля по тоя повод беше направила закуска тази сутрин и много се зарадвах.желая ви лек и ползотворен ден.

# 272
Добро утро!!! Аз предвидливо се наядох преди да седна пред компютъра  Grinning Бебока не спира да шава, но на мен това адски ми харесва. Само го напипвам като се подпре някъде. Днес ще се опитам да организирам Драгалевска среща (оказа се, че сме 3 мамчета в квартала).  Joy  Ще бутаме количките по дупките.
murvet77 , фритюрника е супер. Съвсем друг вкус имат картофките. Още не съм пробвала да сготвя друго в него, като го направя ще се похваля.

# 273
Ей Цвети и как успя да го отгледаш тоз голям бебок:о) Супер, ще си е отгледано бебече  bouquet Аз на мойта само и говоря и се моля да се роди поне 2500, а не като майка си 2100 - хехех, но ще я видим дали ще ме послуша:о)
Лорини и аз съм на линия за тормоз цял ден  Joy Joy Joy Мен пък взе много да ми писва този мързел, така ми се иска да подредя и изчистя едно хубаво...и прозорците ми са за миене, но  ще ме изхвърли милото през балкона ако се захвана с тази дейност! Онзи ден как ми се спря...правя си кръгчета из холя , имам нужда от движение, даже за малко коремни преси си мечтая   hahaha  
Да ви се оплача, вчера май забелязах първата стрия...една малка синкава линийка на корема (в близост до белега от апандисита)...много ми стана мъчно, мислех, че ще се размина без стрии...
 Praynig дано всичко е наред с Доня Коприва!  Praynig
Доника, данчето писа преди 2 дни Simple Smile, ти си я пропуснала! Вчера я чух и каза,че е добре!
Отивам да доизчета темата за грижите за бебето и после малко в готварски, че така ми се готви :о)
Дано Вайълет се включи скоро, че с това немърдане на бебо ме притесни...

и аз още съм си в леглото,лошото е че взех да огладнявам hahaha

Аз вече добре си хапнах  hahaha , уж не ям като за двама ама този течен шоколад ! Вчера мъжът ми ми прави препечена филийка и като отвори кутията възкликна "ауу този шоколад застрашително намалява" :о)

# 274
Барборанче, страхотен аватар  Heart Eyes
Моля ви някой да звънне на Копривка да провери как са нещата никаква не пише, дано да е, защото се излежава  Peace

# 275
Мацки,

След извършеното преброяване установих, че на Софийската среща в неделя от 12 ч. в Пицария Уест на ул. Бузлуджа 61 ще дойдат следните мами:

Катериче, Бръм, Алекс, Ланг, Кокосчето, Бърборанчето, Лорини, Лили, Бели Ружи и аз.

С други думи - 10 тумбака  Mr. Green
Лили, теб те писах присъстваща, надявам се, че ще си добре  Peace 
Бели Ружи, ти по-отдавна беше писала, че ще идваш, та затова те пльоснах и теб при присъстващите Wink

Така, ако съм изтървала някого - казвайте, че да мога да запазя местата..

А - исках да кажа - Соня, успокой се, мила... Щом ще се налага секцио - какво да направиш - пък нали така ще е по-добре за бебето... И аз много се шашкам от секциото, въпреки че знам от малка, че така ще раждам.. А сега и като изникна възможността за нормално раждане... пак се шашкам... Абе, няма страшно, всичко ще бъде екстра! А за наддаването какво ти каза док?  За тези 300гр.. Айде, спокич  Hug

# 276
murvet77 , фритюрника е супер. Съвсем друг вкус имат картофките. Още не съм пробвала да сготвя друго в него, като го направя ще се похваля.
Алекс, а наистина ли само с льжичка мазнина се пържи...Ние в нас сме си забранили да пържим картофи, много мазно...а пък аз така обичам! Нещо не ми се дават 400 лв за фритюрник, ама ако се пържи само с лъжичка олио..ще се замисля...

# 277
Цветиии суперско,че свеки се е вразумила Party да си почиваш много и ще се видим на 8.12
Мюрвет в този апартамент,в който сме сега дивана е отвратително твърд и ръблив,та ще потрая докато се преместим в новото жилище,ако не съм родила до тогава Joy hahaha И моя комп е в леглото и чак ме е срам,че всеки ден към 13-14 ч се сещам да стана и да си сваля пижамата и да оправя леглото Rolling Eyes Олимпийски мързел,само пренасям чинии и чаши в леглото и ТВ-то за фон Mr. Green
Киша и аз преди малко поогладнях и сега нощното ми шкафче е пълно с разни цвръцки за мезене hahaha
loirini и на мен няма кой да ми сготви,ама аз се разминавам с принцески и мандаринки  chef
sisi_8227 друго си е да те поглезят. Whistling

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  ooooh! егати!

# 278
аз ставам да се изкъпя,оправя леглото и да хапна Heart Eyes.след половин час съм на линия и до тогава да кажете как е Копривката,че така не е гот Crossing Arms

# 279
Адаш дали вече не е късно и аз да се присъединя към вас,в неделя? Проблема е че не съм сигурна дали ще мога да дайда защото с тия ремонти вече незнам.Дани глезенето не беше за мен ,а за дъщеря и, а аз минах между капките.Надявам се да мога да дойда и много ще се радвам да се видим и запознаем всички.

# 280
Здравейте, мами!
Ама много сте активни, аз вчера не можах да се включа, а вие сте изписали толкова много...
Да се похваля - моя бебок е вече 3 кг. и всичко е ок!
А сега се връщам назад да ви изчета.  bouquet

# 281
barboran4e , да наистина стават с една лъжичка мазнина и за това казвам, че вкуса е друг. Няма вкус на мазнина, а само на картоф. На мен много ми харесват.
Smiling_Sisi , а на лекцията кои ще сме? Всъщност всеки сам да си каже...  Grinning

# 282
  • София
Добро утро, сладурчета,

Копривке, Сонче - дръжте се милички - всичко ще бъде наред, само спокойствие трябва и положителни мисли - стискам палци Praynig
Мини, ттази истори в  магазина, изобщо не ме учудва, мен скоро в транспорта една баба ме бутна по рамото и ме помоли да стана, за да седне тя #2gunfireДа са живи и здрави и да се радват на внучета и дечица, може и това да им трябва на такива хора #Crazy

Целувки от мен и  Peace

# 283
Мюрвет  моля те кажи им на момичетата да не се шашкат за тези килограми на бебета...нали ти беше казала, че няколко дни преди раждането са ти казали едно, пък се е родило друго...

момичета кг на бебета се мери по размера на главата и не винаги е точно...защо е необходимо да се тормозите излишно...

barboran4e мила ти си за бой...все нещо те гложди...недей така...още малко и това безценно съкровище ще ти е в ръцете... и както каза Киша тога ще се чудим какво да правим като се закашля...

# 284
Monick  и мен скоро една жена ме побутна възмотено, за да стана, че имало право детенце...Аз по принцип на бременни и майки с деца винаги ставам...ама сега с този голям корем предпочитам да си седна, за да няма произшествия!
Май Лорини и Доника имат телефона на Доня Коприва...пишете и...
sisi_8227, идвай в неделя! лекцията ще е полезна, а срещичката след това забавна!
Сиси май е по-добре да запазиш повече места, че миналият път ни бяха малко  newsm78...
А Лорини не съм за бой, мен просто не ме свърта на едно място и ми е тежко! Иначе искам бебка да е по-голяма, за да не седя много в болница...А за раждането вече съм сигурна, че всичко ще е наред...дори от епидурална упойка почти се отказах (имам някакво вътрешно предчувствие, че всичко ще мине леко), а за гледането на бебчетата знам, че ще се справим! Нашите баби и майки са се справили, а ние сега сме доста по-свободни и определено по-информирани!

Общи условия

Активация на акаунт