КГБ = Клуб на Готините Баби - 49

• 18 159
  • 428
  •   1
Отговори
# 360
  • София
 Тайне успокоявай я мама. Май човек умира от това което не е очаквал Wink.Не се притеснявай. Hug
Ние с Вели обиколихме квартала,много киша и хлъзгавои всяка локва бе наша,но зачерви бузки. Вози се и на тролея за 1 спирка.
 Зиче паси здравец и си мисли весели работи,кво ЕГН,кви 5 лева Hug
 Фурийче нека любовното настроение е винаги с теб. Peace
Мими на мен много ми харесва тази песен.
 Марси,Жабче,Мелче,Гъбка,Жаки,Танче Heart Eyes

# 361
                     Зиче,и аз съм като теб.Като чета мойто кръвно като твойто  Laughing Само дето за сега /дано не се повтаря/ два пъти съм лежала от главоболие от това кръвно 140/92  Sick Добре,че ме подсети за здравеца.Като се сетя за теб все това ще ми е пред очите нали и ти си му съименничка. Laughing
                     Тайне,успокоявай майка ти,че е опасно на тази възраст да е в такъв стрес.
                     Фури,ти от свадбата явно си на крилете на любовта.Кротко мила да не преумориш Фенчо,че да ти дава акъл Жабчето как се слагат вендузи. Joy Joy Joy

# 362
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
                     Фури,ти от свадбата явно си на крилете на любовта.Кротко мила да не преумориш Фенчо,че да ти дава акъл Жабчето как се слагат вендузи. Joy Joy Joy

Нека , нека го преумори.  hahaha
Може да ходя за лек на Фенчо.  Joy Joy Joy

Ужас , изведнъж такъв ураганен вятър се извихря навън.  ooooh!
Полуде и времето вече.  Laughing

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 12:54 от babka_jabka

# 363
  • в малка спретната къщурка
JoyДидиа,аз съм първа записана при Жабчето.Ако трябва гърне ще му тури,не вендузи hahaha hahaha hahahaЖабче,ако ти се идва насам,казвай ще насиля още повече  Joy
Марси,от както не съм на работа,то голям мързел,голямо отлагане на задачи. Simple SmileНо пък нали аз я върша пак.

# 364
Фурийка , не насилвай Фенчо , че не съм с бръмката , а с кракомобила.  Joy Joy Joy Joy

# 365
Абе, по-кротко с мъжете, де! Те не са за един ден! Какви стръвници сте станали напоследък! hahaha hahaha hahaha
Фурийка и аз така - мързел, ама от време на време ме хваща мерак да шетам, та взема да се развихря и я свърша! Тя нали си е моя - чака! Laughing И ми е хубаво така! Hug

# 366
  • София

РЕЦЕПТА ЗА ЛЮБОВ
2 х усмихнати очи
2 х добре оформени крака
2 х Обичащи ръце
2 х Твърди бутилки за мляко
2 х Ореха
1 х Обвита с кожа купа за миксиране
1 х твърд банан

УКАЗАНИЯ
1 . Погледнете в усмихнатите очи.
2 . Разделете добре оформените крака с обичащи ръце
3 . Изстискайте и масажирайте бутилките за мляко много внимателно докато обвитата с кожа купа за бъркане е добре намокрена, проверявайте редовно с пръст.
4 . Внимателно добавете твърдия банан към чашата за миксиране, като го вкарвате и вадите докато се разпени. ( За най-добри резултати, продължете да мачкате бутилките от мляко ).
5 . Когато температурата се повиши, потопете банана дълбоко в купата и покрийте с орехите, оставете го да се накисне ( за предпочитане не за цяла нощ).
6 . Кейкът е готов когато бананът омекне. Ако бананът не омеква, повторете стъпки 3-5 или сменете купичката за бъркане.

ЗАБЕЛЕЖКА:
1 . Ако сте в чужда кухня, измийте приборите внимателно преди и след употреба.
2 . Не облизвайте купата за бъркане след употреба.
3 . Ако кейкът се надигне, напуснете града.

# 367
Kaто мечки стръвници сме , Марси.  Joy
Като се опитват да ни стрелят , бегаме на зиг-заг.  Joy Joy Joy

Шпунц , рецептата е супер. Само да има кой да нахраниш с нея.  Joy Joy Joy Joy
Ти изпробва ли на вкус как е?  Joy hahaha Joy

Ей , полудехме тая седмица. Бетер разгонени кучки сме.  hahaha

# 368
Марси,не са за един ден мъжете,ама като си го търсят hahaha hahaha hahaha
Ама и ние в темата пощръкляваме май Joy Joy Joy

Жабче,осигурявам двупосочен билет за транспорт по избор Joy Joy Joy

Шпунц, smile3532винаги на точното място и с точната рецепта. Joy Joy Joy
След 17 часа ще я опитам още.Унимавайте JoyСега варя в момента мляко с ориз-любимото му,после другата рецепта.Малеййййй да не вземе да забегне от утре hahaha hahaha hahaha

Е,как да устоиш после smile3511

Принтирах си я рецептата и да ми е под ръка,при другите рецепти най отпред hahaha

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 13:41 от FURIQ_65

# 369
  • София

Шпунц , рецептата е супер. Само да има кой да нахраниш с нея.  Joy Joy Joy Joy

Ей , полудехме тая седмица. Бетер разгонени кучки сме.  hahaha

Напълно нормални жени сме си и май сме случили на мъже. А вече повечето от нас няма и от какво да се плашат...
 Мъж се не жали,знам от старите  баби.....,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,защото колкото повече,толкова повече. Grinning

# 370
Ние сме случили на мъже , ма мъжете дали са случили се пита.  hahaha
Жени хулиганки и мръсници в кревата.  Joy Joy

# 371
                       Ами,Жабче,май са случили и те с нас! "Жени хулиганки и мръсници в кревата" - според мен това е мечтата на всеки мъж,само дето някой не си казва. Mr. Green А друг си търси навън купата за миксиране. Joy Joy Joy
                       Сетих се за свекървите в темата  Joy Joy Joy ако ви прочетат снахите......кВо ли ще да бъде.С щерките мисля,че по-лесно ще се разберем. Laughing
                       Фури,ние си го жалим Фенчо , а ти си решила с кекса от 17 часа.Ще мземе да преяде човека,че после на коледен пост....та чак следващата година. Laughing

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 14:39 от Didia

# 372
Дидиа,няма да мисля,че виж съм се отказала Joy,после каквото ще да става. hahaha

Жабче,че са случили-случили са.Б(Стоим си в къщи и си чакаме бананите hahaha

# 373
Дидиа,няма да мисля,че виж съм се отказала Joy,после каквото ще да става. hahaha

E да де , стоим и си чешаме пръстите по клавиатурите.  Joy Joy Joy
Кой има кво да си чЕка , си чака , а кой нЕма гледа към дедко Коледа.  Joy
Е , може и по зле де. Да развеем фусти нанекъде - дето очите ни видят.  hahaha

# 374
  • София

Кой има кво да си чЕка , си чака , а кой нЕма гледа към дедко Коледа.  Joy
Е , може и по зле де. Да развеем фусти нанекъде - дето очите ни видят.  hahaha

Жабче на теб испанските банани са ти в кърпа вързани ,рано или късно пак ще са  при тебе.
 А фустите не знам как да ги развея,ама и кой бяга от хубавото... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт