АПРИЛчето не се мотае, иска вече да играе!!!

• 13 347
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Ясмина,аз също от няколко дни показвам на всеки моята бебешка снимка и една на беба(даже май сме на еднаква възраст) и няколко човека въобще не разбраха,че на снимките са 2-ма човека! Приликата ни е просто поразителна! Има ли такъв конкурс верно?

Reiana, аз предлагам ние да си организираме такъв конкурс  Peace Виждам, че конкуренцията ще е голяма. Поне ще се посмеем с нашите бебшки снимки  Laughing

Aquariel и аз мисля, че може да е от гроздето. Невена както беше само на кърма, така акаше по 3-4 пъти на ден в продължение на близо месец. И понеже нямаше други симптоми, не сме я лекували "агресивно", т.е. давах й капки Биогайа, два-три дни по малко смекта и беше разбира се само на кърма. Затова и сега наскоро чак почнах захранването. Сега ака по 2 пъти на ден и пак е по-редичко, но пък и няма как да е друго след като не яде твърда храна.

а за алергиите - голямата ми дъщеря беше с алергия, кърмех я до 1 годинка, но беше захранена на 3 месеца по старата школа и оттам и проблемите. И затова сега може да звуча като есктремистка против ранното захранване. За сверка - синът ми е захранен след 6-ти месец и няма алергични проблеми. Можеи до дете да е, а може и не. ...

# 16
здравейте мамчета.искам да попитам мамите които захранват-каква закуска давате на бебоците.пробвах попара,ама не я иска-за обед си яде месно-зеленчук,следобеда-кремче,а вечер супа или каша.ама пуста закуска-не мога да я измисля-я помагайте. Joy Joy

# 17
Айде, какво да ви правя-летс плей мюзикккк Frank Sinatra-Let it snow 

Самуил хем е по-добре, хем моя мъж нещо се разсополиви вчера и има чувството, че ни очаква втора вълна, омръзна ми вече! Той вчера яде пюре-тиква с картофи, отначало много се цигани и почвам да му давам с пръст и чак след това вкарвам лъжицата, то бива бива гевезене, ама.....
 Мирка, Анатомията върви с пълна сила......

# 18
  • в илюзия
Емма Бравос за темата  bouquet  bouquet  bouquet

Ясмина идеята за конкурса е страхотна , Боряна изцяло прилича на баща си , както се казва "одрала му е кожата", все едно гледаш баща и на нейната възраст. Heart Eyes

# 19
Здравейте пак от мен.(това е чудо невиждано 2 поредни дни да пиша)

Сложих снимки на Дари в албума да я видите колко се е променила и разкрасила. Heart Eyes Blush

Рейна да Дарето е вече на 10 месеца. В тази връзка ето и едно заглавие за тема за  към 17 Януари 2009:

Първото АПРИЛче, вече е едногодишно човече.

В нас вече всички без Дари кашляме.Дано нея да я пропусне  Praynig

И Емма страхотна темичка   bouquet

# 20
Добро утро, то почти добър ден станало.

Емма, много хубава песничка   bouquet

Ей, ама къде сте всички. Съмнявам се да сте на разходки в този студ  Thinking или има такива ентусиасти?

Дороти, упс Tea - malka feia (още не мога да свикна), не си сама, с теб съм  Simple Smile Хич не я долюбвам тази зима въпреки че съм зимно бебе. Понасям я само да я гледам от прозореца, виж идеята на hiksita ми допада с винцето пред каминката  Peace

ася20, Оливия не пие ли мляко вече? А за закуската не мога да ти дам съвет, нали сме още на пюре и каша само, закуската още не сме я почнали. Ще разчитам и аз на съвети от другите мами тук.

Ясмина, страхотна идея за конкурса Peace Само ще трябва да изровим някоя снимка на татито да видим дали си приличат. Аз имам чувството, че като съвсем малка приличаше изцяло на баща си, но сега като че ли вече започва да заприличва и на мен. Ще видим дали ще имаме шансове да се борим в конкурса  newsm78 А за Невенка отдавна се каня да ти пиша, че ти е одрала кожата  Simple Smile

SLADKA MAMAPeace за заглавието. Ей сега отивам да видя снимката на нашето сладко първо априлче.

# 21
Здравейте пак от мен.(това е чудо невиждано 2 поредни дни да пиша)

Сложих снимки на Дари в албума да я видите колко се е променила и разкрасила. Heart Eyes Blush
 В тази връзка ето и едно заглавие за тема за  към 17 Януари 2009:

Първото АПРИЛче, вече е едногодишно човече.

И Емма страхотна темичка   bouquet
Страхотно заглавие ще е ! Аз съм ЗА  newsm10
Бибо, наричай ме,както ти е удобно   bouquet
Сисе,къде си ? newsm78

# 22
Привет с днешна дата!  Grinning
А днес пък е супер ден за разходки- едно такова слънчице е огряло   Nature Sun With Face и ми е кеф, нищо че снежко се стопява мноого бързо. Ей и въздуха е по-друг - мирише ми на чисто, абе к'во съм се разлигавила... млъъъквааам boo
Емма пак изпъкна с коледна картичка  HugА Синатра мноого го тача, жалко че пак не може  да ми се зареди да послушам и аз  Sad
Акварелче, писах ти на лични да не пълня темата  Peace
Сладка мама браво и от мен за заглавието! bouquet Хубаво е, чеи днес си сред нас.  Hug
Ясмина и аз така все се каня като Бибо да ти кажа, че Невенка страшно прилича на теб. А пък за конкурса идеята е супер, ама ние хич няма и да участваме - не е одрал кожата Стефан на никой от нас, че и Теди е същия...  Wink Ама пък аз си казвам, че за сметка на това са взели най-хубавото и от нас двамата  Laughing Laughing Laughing

# 23
При нас също децата не приличат конкретно на никой.

Колкото до зимата и аз не я долюбвам,много съм зиморничава.Единствено ми харесват красиви снежни гледки,червеното вино и огъня в камината.За последното,дано до другата зима го постигнем. Praynig

Дари също не фен на попарата,гади и се и я повръща

# 24

здравейте и от мен
Моето момечинце днес е с разтройство и температура.през ноща ака 3 пъти и сега пие оризова вода.слагах и свещички и и давах нурофен и панадол.сега няма температура имаче току що пак  напълни памперса- направо вода и имаше и някаква слуз вътре newsm78
това може ли да е от зъбите че те вече доста време я мъчат ама това ми идва в повече Tired

# 25
Ау Веси - много лошо това - обади ли се на лекар?!?
Не е от зъбите мисля аз...
Обади се на Доки и да даваш някакви прахчета или нещо незнам за тво разтройство, че ще се обезводни!!!

Момичета и аз съм от тея дето мразят зимата - ама наистина не мога да го трая тоя сезон - дай ми само хубаво временце и навън постоянна - сега ще си стоя кат' завряна да го е.....

# 26
Сладка мама, радвам се, че писа - една носталгия ме налегна по бременските дни, когато всичко бяхме щастливи и чакахме с трепет деня. Какъв фурор настана, когато Дари поведе парада  Simple Smile
Как се молехме за нея Hug

Веси, ужас  Cry Май тези болести яко се развърлуваха - къде от зъбки, къде от вируси и настинки. Моля те, дръж ни в течение  Hug

Боби се влошава, не е все още болен, т.е. няма темпретаура и през деня си играе, весел е, но през нощта не може да спи.Кашлицата се влоши според мен...Струва ми се по-силна, отколкото преди, когато ходихме за последно при доки - в четвъртък. Мислите ли, че трябва да се обадя и аз на Торакс да дойдат вкъщи или мога да изчакам до утре след като няма темп и през деня детето изглежда добре. Иначе Боби от вчера ака два пъти рядко, но не ака често. Снощи веднъж и днес сутринта отново.  Има повече от 12 часа между двете. Това растройство ли е? Направих му чай от шипка.Ще се побъркам вече....Неззнма дали и зъбките помагат за това състояние, обаче много настървено си чеше горните венци, очаквам съвсем скоро нова зъбчеста изненада.

А за капак, нашето тате днес е на лов...А снощи аз съм спала общо 5 часа с 3 часа прелъсване по средата.

Реянче, извинявай, че не съм ти отговорила, аз следя всички проблеми на децата във форума  в детайли, просто не знаех какво да напиша, освен като другите мами - "Обади се на доки"  Hug
А и имах гости тея дни и нямах време много много да чета и пиша...

Едва сега намерих време да отговоря на Никито1074 - аз съм скиорка Ники....Е малко при мен случаят е- Бягай борче, иде скиорче, но иначе от няколко сеона карам ски. Даже снощи си извадих ски панталона и за моя огромна изненада се оказа, че ми става все още  Mr. Green

# 27
  • Някъде на път....
Ехооо, и аз съм тук!  Hug

# 28
  • Русе
Хайде и аз в новата темичка  Sunglasses !!!

Емма големи благодарности за старанието   bouquet

СЛАДКА МАМА много се радвам за нашето първо априлче Дари,че всичко покрай нея е ОК  Heart Eyes .Пожелавам ви все по-хубаво да става .

На всички болни бебоци,мами и татковци пожелавам бързо оздравяване   bouquet

Аз си харесвам всички сезони.Всички си имат плюсове и минуси,но всеки сам за себе си е хубав.

# 29
  • София
ЛУРДЕС, видях, че си питала за запека...забелязала съм, че моя Косьо страхотно се запича от инстантните каши (аз ползвам на Хумана веднъж седмично). "Оправям" положението с плодово пюре между храненията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт