Reiana, аз предлагам ние да си организираме такъв конкурс
Виждам, че конкуренцията ще е голяма. Поне ще се посмеем с нашите бебшки снимки Aquariel и аз мисля, че може да е от гроздето. Невена както беше само на кърма, така акаше по 3-4 пъти на ден в продължение на близо месец. И понеже нямаше други симптоми, не сме я лекували "агресивно", т.е. давах й капки Биогайа, два-три дни по малко смекта и беше разбира се само на кърма. Затова и сега наскоро чак почнах захранването. Сега ака по 2 пъти на ден и пак е по-редичко, но пък и няма как да е друго след като не яде твърда храна.
а за алергиите - голямата ми дъщеря беше с алергия, кърмех я до 1 годинка, но беше захранена на 3 месеца по старата школа и оттам и проблемите. И затова сега може да звуча като есктремистка против ранното захранване. За сверка - синът ми е захранен след 6-ти месец и няма алергични проблеми. Можеи до дете да е, а може и не. ...

или има такива ентусиасти?
Хич не я долюбвам тази зима въпреки че съм зимно бебе. Понасям я само да я гледам от прозореца, виж идеята на hiksita ми допада с винцето пред каминката
А за Невенка отдавна се каня да ти пиша, че ти е одрала кожата

и ми е кеф, нищо че снежко се стопява мноого бързо. Ей и въздуха е по-друг - мирише ми на чисто, абе к'во съм се разлигавила... млъъъквааам 
А Синатра мноого го тача, жалко че пак не може да ми се зареди да послушам и аз 
Ама пък аз си казвам, че за сметка на това са взели най-хубавото и от нас двамата
Май тези болести яко се развърлуваха - къде от зъбки, къде от вируси и настинки. Моля те, дръж ни в течение
!!!