Vanyivan радвам се, че Бобко е по-добре. Друго си е като ти каже лекар, че няма нищо страшно

а за конкурса Направих албумче в "aprilcheta2008" - "Кой на кого прилича". Който има желание може да качва снимки и да не забравите да ги надпишете! Аз смятам да участвам с три снимки - моя, на Невена и на голямата ми дъщеря.
Преди години имаше такъв конкурс в сп."9 месеца", сега не знам дали продължава
Емма вярно е, че децата са малки, но няма нищо лошо от малки да си правят сметката, че не може всичко , което пожелаят, да им се купува. Съгласна съм с Milenni, че доводът "нямаме парички да го купим" е по-силен от "не ти го купувам, за да не се разглезиш", или "не ти го купувам, защото имаш много такива играчки" и т.н. Разбира се, не бива да се злоупотребява и да им се насаждат комплекси, понекога е трудно да се улучи баланса. Но както казва Милени, ще порастне Самуил, пак ще говорим
.но нали са си овнета така ще е

Жоро вика ......."Или и двамата са от мен или не си сменяла любовника през последните 4 г. "
) съответно Жоро му е отказал да му я купи и той с червени очички (не се разплака ама мус е искаше ) излезе от магазина на излизане в колата пита "Мамо ако ми помогнеш да напиша на дядо коледа той ще ми донесе ли нинджи? ей сърцето мис е скъса да ти опустеят и нинджите а в нас има 2 камиона нинджи ама пусто тея нямаме ...

и като започна да ми се моли ама не да се лигави и да вика да истерясва ами съвсем тихичко "моля те мамо моля те " с едни големи кафяви очи .........е познайте купих му го а Мирката почерпи после с по-една кола ,че нямах вече пари