АПРИЛчето не се мотае, иска вече да играе!!!

• 13 346
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Милени, и Лидия не харесваше особено Аптамил, но сега твоят пост ме замисли дали да не дам на детето да пробва и друго мляко! Вече взе да го пие, но в началото хич не й допадаше. Между другото яде сутрин около 60 мл- до 100 мл , аз я кърмя към 5.00-5.30 Mr. Green, както и вечер я кърмя, не знам колко цока, защото всеки път после пие различно количество - ту 60 мл, ту 100 мл! Дали пие толкова малко заради вкуса на Аптамила, или просто толкова й се пие!!? newsm78 #Crazy

Криси, аз слагам АМ но не винаги! Просто се чудя дали има смисъл да се слага мляко навсякъде? newsm78

Алокация, аз имам такъв крем за лице и мажа Лидия от време на време. Но вече е много студено и карам свекито да я маже всеки ден! Embarassed Леле, прочетох това за нерва, дано да не е такъв проблема при тебе! #Crazy Иначе мене кръста ме боли, ама знам от какво е - Лидия се казва и заспива само на ръце! Laughing Laughing

Вавииван, да се оправяте вие! Praynig

Никито, ние на Бъдни вечер, живот и здраве, ще сме у свекърите най-вероятно, после на първия ден на Коледа у нашите и така ще се редуваме!
На тебе стиснати палци за ходенето на прегледи!  Peace Hug

Емма, много е сладък Сумо в чорапогащи! Heart Eyes Laughing Laughing Я, го как стои изправен, браво на детето Hug

# 61
Емма, я да ти отговоря за картофите соте  Heart Eyes  Вариш картофи, но много е важно да не ги превариш! Точно да са сварени и да си стоят целички, като ги режеш да не се трошат. Та след като ги свариш си ги нарязваш на кубчета и ги запържваш в масълце, като мнооого внимателно разбъркваш. Съвсем за малко - няколко минутки, докато се позапържат лекичко. Слагаш подправки - каквито обичаш - вегета, копър (понякога слагам пилешки бульон или подправката на маги "вълшебен вкус" - пиле). Абе, каквото ти душа иска. И посоляваш на вкус. Това е! Забелязала съм, че ако картофите се посолят преди или по време на пърженето, поемат много от мазнината и стават тежки на вкус. Затова ги посолявам накрая  Peace

За рибената супа не мога да ти отговоря - не обичам такава  Sick та затова и не я готвя. Въпреки че и това може да се случи скоро, че мъжа ми нещо ме подпитва за нея...

# 62
Уаууууууу ей го и Сумо (ама що пък все тъй му викаш на детито бе жена..., ще порасте пък ще видим дъл щи стиска  Mr. Green ) по чурЪрпугащник  - видяу гу Laughing
Емма за има-нямането на пари другите мами са те светнали пирфектно.  Wink Фразата е вълшебна, но само когато се използва умерено, а най-сигурната техника е да се избягват изкушенията в случаите на финансова несъстоятелност...  Peace
Относно въпросите ти си замълчавам тактически, т.к. съм скарана със заглавията на манджите Embarassed
Alokazia, досега не съм, но мисля занапред да мажа с лосиона за тяло на А-Дерма.  Peace
Никито у дома четиримцата ще сме си- поне засега е така. Миналата година се събрахме сто човека и то в последния момент- малко се поизприщих...  Sick
Вчера си внесох китките от терасата и Стефан веднага отрази тоя факт- едното цвете веднага  hahaha оплешивя.  Twisted Evil
Днес пак сме станали с лице към възглавницата, та чак не се траем... Сутринта "спа" 1 час с 4-5 събуждания, а сега два часа с четири събуждания. Имаме напредък нали?! И рев-рев...  Close Twisted Evil
Уж пък много щях да пиша, ама туй кат ми зейна и си глътнах граматиката.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 63
благодаря за отговорите Hug
и мен в готвенето никак ме няма така ,че няма да се изкажа Naughty
при нас приликата е с кака му .ето каката като бебе

ето и Ники бебе

# 64
Емма, я да ти отговоря за картофите соте  Heart Eyes  

Емма, само да добавя млечния сос към тия картофчета - кисело мляко с чесън и копър!!! Става супер! Crazy Crazy  Peace
  chef

# 65
леле Криси  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ама те са напълно еднакви само дето Ники е по-бузурест  Hug

аз супа от риба също мразя  Sick а въпросните картофи не съм ги и виждала даже  Embarassed
Емма можеш да пиеш витамин Ц  Peace
Лурдес  според мен пиете малко мляко не заради вкуса му а заради това ,че е кърмено бебе ......не случайно повечето кърмени бебета се будят по 109484367465р7 пъти ,защото сучат малко но на често не е като шишето с АМ всеки път примерно 190мл . Стефи ако изпие 190мл ще се пръсне  Joy

# 66
Лурдес  според мен пиете малко мляко не заради вкуса му а заради това ,че е кърмено бебе ......не случайно повечето кърмени бебета се будят по 109484367465р7 пъти ,защото сучат малко но на често не е като шишето с АМ всеки път примерно 190мл . Стефи ако изпие 190мл ще се пръсне  Joy

Пете, така е! Ама какво да я правя! #Crazy Не го долюбва това АМ! Освен да купя и аз този Милумил!? newsm78 С какво е по-различен от другите АМ? newsm78

# 67
Запис и от нас, Емма 10х  bouquet
Лурдес и ние така не пием много АМ, най-много 120, ама се е случвало 2-3 пъти. А тази сутрин като се събуди в 7,30 и направих и дори не го близна. Посука си малко и заспа.
Да се похваля, днес с огромен апетит си изяде манджата от детската кухня (за първи ден ни е). Явно и е вкусно. Забелязах на личицето и лишей кокото лещено зърно. Чудя се от какво ли е, не съм въвеждала нищо ново в менуто преди да се появи.
Емма, браво на Сами, как стои прав, и ние го умеем това. За картофите соте както ти е писала роска, но аз слагам и на дребно нарязан или смачкан чесън с копър след като ги запържа и стават ънбилийвъбъл!!! За парите разбирам и подкрепям, гледам да не обсъждаме финансови ? пред каката, че тя такова дейно участие взема, чак и викам счетоводителя на семейството. Grinning
Днес направихме много хубава разходка 2 часа. Кристи се наспа на въздух. И аз я мажа с крем на ХИП за студено време и вятър.
Аре това от нас за сега.

# 68
 ЛУРДЕС доколкото знам милумила е направен за злояди деца.има вкус на ванилия и затова се харесва повече Wink
cenitelkata  Peace-а това бебе каката сега е на единадесет години.колко бързо минава времето Grinning
isane и на нас ни излизат такива лишейчета и все не мога да хвана от какво.за сега съм спряла моркова ooooh!

# 69
  • София
Здравейте мами  Hug

Имам и аз една питанка - нали скоро ни изтичат платените 9 месеца, та се чудех дали е необходимо да се подават пак някакви документи, декларации и т.н. Днес пробвах да звъня в НОИ да питам, но естествено никой не вдигна  ooooh!

Точно вчера и на Велин му се появиха едни лишейчета по бузките и брадичката и едно на крачето. Мисля си дали не е от многото мандарини, които изядох тия дни  newsm78. А иначе съм се наканила да купувам крем за студено, а засега го мажа с едно хидратиращо кремче за лице на Мустела. Да не би пък щото е хидратиращо и да му вреди в студа вместо да помага  newsm78

Иначе Велин изцяло прилича на баща си като бебе и много бих искала да ви покажа приликата, но няма как да сканирам снимката на баща му....

# 70
Криси, твоите деца наистина много си приличат - като близнаци са  Hug

Ема, от мен рецепти не чакай...Много съм зле по тая част, а като реша все пак да сготвя нещо, си отварям и аз интернет  Grinning

Коалката, със сигурност се подава нова молба, но каква е, ще трябва ТРЗ-ето на фирмата в, в която работиш.

Лурдес, наистина за Милумил знам, че е по-вкусен,, защото мирише на Ванилия и май е по-сладък. Можеш да пробваш Лидийка, дано прояде. А иначе за количеството на АМ-а, Боби опровергав това , което казва Ценителката, защото той понякога яде на често по малко, както при кърмените бебчета. Ама то стана ясно, че всяко бебче си е различно  Hug

Никито1074, и ние ще ходим на ски тая година, живот и здраве. Мислехме някъде по чужбинско-миналата година наши приятели ходиха в Италия и останаха много доволни - цените са почти , както в БГ, а условията много по-добри от страна на писти и хотели и т.н., ама колкото повече времето наближава - все ми се струва, че Боби е много малък да го оставям на баба му все още и тази криза, не е ясно как ще ни се отрази на финансите  Cry За това май пак ще отидем на Пампорово - преди 2 години бяхме там и ни хареса. Има и по-леки пистички, като за мен и има по-ефтини места за спане и храна. Аз мисля да не се разделям от детето, а да го вземем с нас, но ще вземем и една баба , която да го гледа през деня, а може и през ноща де, но само да не се разделяме за толкова дълго. Вие с бебчо ли ще ходите? За съжаление Пампорово не е близо до Говедарци и няма да се засечем, много бих искала да направим едно спускане заедно да се запознаем Sad

Хайде, само 2 скиорки ли се извъдиха във форума - тук май всичко е по 2 - 2 балерини, 2 мами танцуват народни танци и така нататък....

П.П. извинявайте за дългия пост, обаче от една седмица не съм излизала почти от вкъщи и хора не съм видяла, та ме избива на словоизлияния във форума.

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 19:42 от Vanyivan

# 71
  • Стара Загора
Привет и от нас Simple Smile

Какво става тези дни, ама много болнички бебоци, и ние в това число. Първо в петък сутрин се събудихме с темп и повръщане, гърдите и гърлото чисти, педито се усъмни за ушенцето, че било зачервено едното каналче. Та капахме капки, за малко и аб да пием ама се разминахме. От вчера вече е добре, няма темп, ама сега пък се опъпчи нещо, май някаква алергия, сега ще й давам Фенистил. Утре ще ходим на преглед, че на всичкото отгоре ми се струва и че е нещо пресипнала  ooooh!
Поли, прилича повече на баща си. И ние вчера бяхме на гости на свеки и гледах снимки на баща й и леля й, има някои на които е едно към едно, ще пробвам да сложа и аз в албума.

Отивам да къпя и приспивам, лека и мека Heart Eyes
П.С. И бързо всички да оздравяват Naughty

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 22:15 от musito

# 72
Мусито, съжалявам, че и вие сте в нашия отбор - дано бъро се оправите  Hug

# 73
Здравейте момичета  Hug

Бързо болните да оздравяват, ох и Алекс е със задръстено носле, надявам се само с това да се разминем, че трябва да пътуваме в петък и то за цяла седмица  ooooh!

Емма, да ти кажа за Витамин Ц, не трябва да пиеш такова докато кърмиш. Вземи си витамини за кърмачки или бирена мая. Бирената мая е пълна с витамини и е много добре и за кърмата и за кърмачката Wink

Ванииван, ох сега прочетох че продължавате с болестите и много мъчно ми стана, хайде бързо да оздравявате  Hug

И всички бебоци да оздравяват и повече за болести да не се чува  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 74
  • In someone's dreams

Пете, така е! Ама какво да я правя! #Crazy Не го долюбва това АМ! Освен да купя и аз този Милумил!? newsm78 С какво е по-различен от другите АМ? newsm78

Лурдес, Милумила е с аромат на ванилия, а вкуса му наподобява тази "Първа каша на бебето" на Хип. Ако си давала такава ще се сетиш. Ние сменихме 3 вида млека, вкл. и Аптамил, докато попаднем на това. Вчера изпи 190 мл /половината от това количество е изцедена кърма/, а тази вечер 210 мл /също наполовина с кърма/.
cenitelkata, Хриси хич няма вид, че ще се пръсне, ама виж памперса му определено ще гръмне. Сутринта беше прогизнал почти до врата  Laughing
Vanyivan и аз съм от мамите скиорки. Не съм ли казала  newsm78. Как ми се ходи и на мен на Пампорово, карам там ски от 6 годишна. Ама скоро не сме ходили, май е време да поправим тази груба грешка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт