Снегът навън вали ли вали, а май-чето снежинките брои!

• 10 083
  • 218
  •   1
Отговори
# 180
  • В море от любов
Честит праздник и от нас!!!
 bdbaloni baloni bdbaloni

# 181
честит имен ден,на андрю!
да расте здрав,умен и красив. джул,   bouquet

# 182
Силвия, мерси:)
ivaaa, намали го тоя аватар  Laughing

# 183
  • В море от любов
Силвия, мерси:)
ivaaa, намали го тоя аватар  Laughing
Правех си експерименти, дали ще го качи, а то взе че стана Joy

# 184
Хайде и мойте родители са жертва на телефонни терористи #2gunfireЗвъннали на дом.тел и мъж плачейки казал: Мамо,мамо направих катастрофа!
Тя питала ,ама кой син.Таз гад казал:По-малкия!
А ние сме 2 сестри!!!! Mr. Green
И въпреки това майка се разтреперала...Много добре играели!

# 185
Ина,артисти са при мен случаят,беше,че съм ударила дете и то починало! Mr. Green
Честит иман ден,на Андрей,живо и здраво да е името му!  bouquet

# 186
Да са живи и здрави всички носещи хубавото име Андрей,Андреа!
Вие сварихте ли си нещо дето да набъбва/жито,боб,леща,ориз и т.н/да е пълна къщата.  bowuu
Птица,майка ми каза, че са като Дипломирани артисти. Mr. Green

# 187
Ще си намерят майсторите,вече много им стана! Peace
Аз сварих боб за салата но снощи,но тя ми е по принцип все пълна къщата! Laughing

# 188
Аз без да знам, днес сготвих ориз!  Mr. Green Много готско.

# 189
Ч.И.Д на Андрей! Hug
Ч.Р.Д на СветлаК!  bouquet
marta7   Peace Hug

# 190
  • България
Честит имен ден на малкия Андрей! Много здравичък да е и да слуша мама!
Че с това слушане - голям проблем - днес поне десет пъти ударих шамарче на Коко - навит е за бели ви казвам - то не бе да пуска постоянно духалката, голямо бърникане на прахосмукачката, а като за капак - с лопаткътъ си за пясък ми изрови едан голяма саксия - като пресипа цялата пръст от саксията в количката си за пазаруване, която е като решетка отдолу и познайте - цялата къща бе в пръст ... направо избеснях ... и все в такъв стил бели....Сега гледа като замръзнал Хари Потър - за пръв път се заглежда така по филм - досега не епроявявал интерес нито към детскко нито към друго по ТВ, освен рекламите разбира се ... Но поне слуша...
Целувки на всички непослушковци!

# 191
az готвих спагети  Wink

имах супер ленив уикенд. мислех да се стегна и да овършея сума ти задачи, но вместо това вчера откарах 4 часа по магазините, а днес с удоволствие се въртях в кухнята. омразните задачи /като гладене на 15-тина ризи и 10-тина панталона/ оставих за друг път.
телефонни тереристи не са ме сполетявали изобщо. не знам как бих реагирала. все ми се ще да си мисля, че съм хладнокръвна и че злобно и силно ще им тегля една цветна майна, но пък кой знае, може и да психясам. при всички случаи ми се ще това 'удоволствие' да не ме сполетява.
аз отивам да спя, че едва гледам. заради бездействието ще да е  Mr. Green

ЧИД на андрей. да е здрав и /не/послушен  Peace
...
а, забравихд а кажа, че днес купхме елха. по традиция украсяваме къщата на 1ви декември, но пипа подхвана едно неудържимо мрънкане и още днес окичихме каквото там има за закачане. страхувах се от безмозъчен камен, но се оказа, че детето вдяна, че не трябва да дърпа елхата. опита един път, почти я свали, ние му се скарахме, и от тогава докато дойде време за сън, камбата само минаваше край нея, сочеше я и пискаше. няправи няколко слонски опита да я погали и в резултат няколко топки окапаха. все едно де - исках да кажа, че щом палав камен не прави много бели, значи коледната украса и светлини биха се понесли добре от повечето деца. много красиво стана у дома. едно такова ми е коледно, коледно. ще се правят коледни сладки и меденски май-май  Wink

# 192
  • Варна
Честит имен ден на Андрей!  bouquet
Честит рожден ден на Светлето!  bouquet
Аз пак съм в болничен заради Преслав, който е с ангина. Та ще си откарам у дома до петък. Днес си взехме и Габи и ме чакат 4 много забавни дни с двамата вкъщи. Crazy
Поне успях да наваксам с форума. Mr. Green
Габи е много кротко дете, но понякога и тя прави щуротии. Като например да разлее цяла бутилка с кетчуп по земята в кухнята на баба си. Или оцет, или натурален сок, или кофата с боклук... Crazy Луда е по книжките, по цял ден ги разнася и показва картинките. Не е много по приказките-бау, ау (от мяу),дай, да и заповядай, което звучи като дддааааййй и е придружено с много театрално подаване на нещото. Муймунджелъци знае много, баба и по цял ден се занимава с нея. Много обича да гледа Animal Planet, но трябва за дължително някой да седи при нея и да коментира какво дават. Иначе започва да сочи и да ъ-ка все по-силно, докато не и обърнем внимание. Crazy Може да седи с часове и да си събира някакви неща, после пак да ги разпилява, пак да ги събира, да ги разнася и т.н. Въобще не мога да се оплача. Айде, стига, улях се. Embarassed Пък и мъжо ме препира да сяда на компа. Утре ще се изказвам по актуалните теми.
Лека Hug

# 193
Честит имен ден на Андрей  Hug
Светле чрд на патерици
Аз подреждам багажа и се опитвам да отспя от трудното пътуване но нещо не се получава  Mr. Green
Кате отдавна не си се разписвала  Hug

# 194
Честит рожден ден на Светла!Да си здрава,много обичана и щастлива!

Честито и на именниците!

kar4ita-пропуснала съм,че ще пътувате.Добре е,че сте пристигнали и всичко е нормално.С какво пътувахте,как са децата?

Общи условия

Активация на акаунт