Ася, на играчката за развиването на фината моторика и аз и хвърлих око, ама само за нея не ми се прави поръчка, май ще се навия и на магнитната кутийка
. ще се ходи, обаче, че там има хартии за картички. оня сайт на хай нещо не го вдявам - не разбирам нищичко от там, така че ръка да види, око да одобри. тоя път, обаче, реших да взема само 30 кинта в себе си, ще оставя всички карти и така ще се запътя към джъмбо. писна ми да потребвам по тоя глупав начин

Диването му с диване, не само, че успя да ми пусне поста, ми не ме остави да си го редактирам. Днес беше голяма ваденка, но пък ми е много добро детето. Само идва при мен, целува ме, гали ме...
Прави незначителни белички.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9183077 Иначе магнитите са много красиви, играчката за елха(влакчето) също. Слонът е пъзел на пластове, като се подреждат 5 слона от най-малък към най-голям. Него го пазя за подарък и няма да го разопаковам. Другото се води лабиринт за фината моторика. Ми четирите неща с доставката излязоха 32лв. Признавам си, очаквах поне малко по-голям пакет!