Снегът навън вали ли вали, а май-чето снежинките брои!

• 10 073
  • 218
  •   1
Отговори
# 210
ох и аз съм много гнуслива, и със зехтин не съм мазала, въпреки че и педиатърката и много други ми казаха че е най-доброто, но за свинската мас се навих (който е забравил Диман беше с изгаряне), а какъв зор видях докато се сдобия с нея... пътува 550км
Ася, на играчката за развиването на фината моторика и аз и хвърлих око, ама само за нея не ми се прави поръчка, май ще се навия и на магнитната кутийка

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 20:03 от van4

# 211
Дойде масата,страхотна е!А и също риза с блуза да сме офиц.на Коледа!Най -хубавото, е че намерих и слона с пеперудите  в Джъмбо.Направо съм щастлива! Hug

# 212
слоньт сьщия ли е като в сайта и точно колко пари е?

и аз чакам тези дни да пристигне зебрата,слона и дрешки.хубавото на този сайт е,че ти ги доставят до вратата,а не като от редута-мькна детето по пощи и висим по опашки  Tired Crossing Arms

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 20:25 от silvi@

# 213
Сега прочетох ,че и Майчето е писала.Абсолютно същия СЛОН намира се при пъзелите т.е най-дясно на 1 етаж на магазина!Струва 39,90 или 39.99 Joy да не влизам при Алек,че спи! smile3520Купихме ксилофон,кегли,и врати за футбол...коледни чорапи и ужасно много др. ppp

# 214
асе, чудя се аз какви дреболии си поръчала, чудих се, чудих се, реших, че съм изтрещяла и съм забравила, щото аз чинно отварям всеки линк, снимка или клип /и навярно затук лапито е бацилясало/, рових се назад из темата да те видя, и накрая установих, че линка, който си дала, не ми се беше отворил. и сега не се отвори де. а какви дреболии си поръчала, моля, попитала рошавата гарга дет си вре клюна навсякъде  Mr. Green

инак - аз джъмбо-то затуй не го харесвам - влизам за 1-2 неща, а купувам 20 и оставям още 100 кинта за глупости. а щандът с намаленията винаги ми глътва поне 30 лева - то намалени ластичеа, то моливчета, последно куклен театър и нещ за новородено  ooooh!. ще се ходи, обаче, че там има хартии за картички. оня сайт на хай нещо не го вдявам - не разбирам нищичко от там, така че ръка да види, око да одобри. тоя път, обаче, реших да взема само 30 кинта в себе си, ще оставя всички карти и така ще се запътя към джъмбо. писна ми да потребвам по тоя глупав начин   Rolling Eyes

а за редутската маса малко ме е яд. аз нали вдигнах ръце и реших да се сърдя, та отсвирих поръчката. кзах на сестрата на филков да вземе някаква и подозирам, че това, което е избрала, не ще да е върхът. то тук няма и толкоз джиджени модели, де  Rolling Eyes

а, и да кажа, че ние вече окачихме дядо ти мраз на прозореца - катери се по сълбата. децата се кефят супер много. и чорапи окачихме за първа година. тая сутрин намериха по една коледна чаша - на него синя, на нея червена, а следобед, кат се върнаха от училище, откриха х близалка. решила съм всеки ден да мушкам по нещичко. по мое време нямаше такива шукарийки. не че е бг традиция, но децата така се радват, че съм готова да преглътна българщината за 1 месец в годината  Wink

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 21:31 от маик

# 215
  • Перник
Момичета, много благодаря за хубавите пожелания! Със закъснение да "почерпя"

Едва сега успях да изчета всичко, че 2 дни празнувах  ooooh!

За белите - "биля" е новата любима дума на Калоян. А баба му вика "щурчо", което от неговата устица звучи като "чтучо"  Mr. Green

Още щях да пиша, но дивака опустошава къщата.

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 21:44 от SvetlaK

# 216
`вьзможни са аварии и самолетни катастрофи`-казали астролозите,това чух сега по нова тв.става вьпрос за предстоящата година,а аз хич нямам нужда от такива предсказания...мамка му,адски ме е страх от самолети.

# 217
Сега да пробвам да се изкажа!  Crazy Диването му с диване, не само, че успя да ми пусне поста, ми не ме остави да си го редактирам. Днес беше голяма ваденка, но пък ми е много добро детето. Само идва при мен, целува ме, гали ме... Heart Eyes Прави незначителни белички.

Та за дребните работи, като съм казвала, че са дребни, изобщо не съм знаела, колко БУКВАЛНО права съм била! Rolling Eyes Снимах ги до телефона си, че да добиете представа. Не са най-добрите снимки, но ме мързи за повече. newsm43 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9183077 Иначе магнитите са много красиви, играчката за елха(влакчето) също. Слонът е пъзел на пластове, като се подреждат 5 слона от най-малък към най-голям. Него го пазя за подарък и няма да го разопаковам. Другото се води лабиринт за фината моторика. Ми четирите неща с доставката излязоха 32лв. Признавам си, очаквах поне малко по-голям пакет!  Confused
Мила много се кефи на магнитите, сваля ги, слага ги, мести ги от хладилника на пералнята, успя няколко от тях да ги свре под нея, та залягах да ги вадя с една дървена лъжица. Е посме Мила като взе лъжицата, каква игра падна залегнала на пода и ръчкайки с нея под пералнята... Joy

С елхата не знам как ще се оправяме?! Преди няколко дни я вкарахме от балкона вътре, ми дребсън само ходи да си боцка пръстчето и врещи от удоволствие. Днес като сложихме прословутото влакче - сто пъти го свали и ме кара да го слагам. Май ще трябва да добавяме по играчка на ден, белким до Коледа сме я украсили!

Кати  Hug

Силви, хич, а ма ХИЧ не ги слушай тия!!! Аз направо се чудя, защо изобщо ги допускат до медиите?!!!  ooooh!

Тоя път се разписах подобаващо!  Mr. Green Ще взема да пусна и една тема, че ще ни заключат.

# 218

Общи условия

Активация на акаунт