Снегът навън вали ли вали, а май-чето снежинките брои!

• 10 078
  • 218
  •   1
Отговори
# 195
майче,дай рецепта за коледни сладки.аз днес правих за сефте корабийки,но не се получиха.купих си фигурги,а нямам рецепта за тесто,ако някой има да дава  Wink
направих сиренки с пьлнозьрнесто брашно и много лесна и вкусна торта,даже я снимах,може да кача някоя снимка.

карчита,ти сама с децата ли пьтува,сьс самолет?
аз сьщо ще пьтувам януари до ит с една друга майска мама и двете с чаветата  Rolling Eyes само като си помисля какво ни чака и трьпки ме побиват  Whistling

# 196
silvi@ заповядай сладки изкушения  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346860.885    Peace
Да аз патувах сама с децата бях адски притеснена дори съжалих че си облякох дебело яке и блуза с дълъг ръкав толкова се притеснявах че умирах от жега в крайна сметка се оказа че няма от какво да се притеснявам всичко мина нормално децата и ревяха и се смяха и спаха детска работа ,носих си свещички хомеопатични за повръщане че на Галина и става лошо при пътуване и още докато излети самолета и  пребледня  стана и лошо сложих и свещичката и заспа .Вие до къде ще пътувате
marina96 благодаря че питаш за нас децата много се радват на баща си  Party сладка картинка са все са отгоре му  Grinning
За тези терористи нямам думи но много хитри са станали  #2gunfire ужас ina_ana добре е все пак че не е казал дъщеря ви .. дано не се повтаря

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 01:05 от kar4ita

# 197
благодаря,карчита Hug утре ще я чета,че вече едва гледам  Tired
ние до италия ще пьтуваме,на ира ще й е трето пьтуване,дано мине леко.този пьт сме с нова компания и се моля,да не висим с децата по летищата  Rolling Eyes

тортата от днес.
сьщата, но с други плодове.

# 198
аз пък днес правих карамелови пастички http://kar4ita.multiply.com/photos/album/43#20
silvi@  тортата изглежда супер  Peace

# 199
Eй, опасни сте с тези сладки изкушения HugАз май се вихря повече с основните ястия. Crazy
И ние снощи украсихме елхата, нямахме търпение с мъжо и само се въртим 2-3 дни около торбите с украсата BlushДовечера продължаваме да кичим къщата и елхата на двора.
Карчита, радвам се, че сте пристигнали благополучно! Hug
Кате, и  на Васо по-често наполседък му купуваме книжки отколкото играчки,защото повече им се радва и се прави, че чете копирайки от нас Laughing. Другия начин да седне на едно място и то за дълго е "рисувайки" зайчета,мечки...понякога държи химикала с лявата ръка, но не насилвам да е с дясната Naughty Laughing

# 200
регвам се само за да кажа, че слон, дето плюе пеперуди, имало в джъмбо. аз там не съм говиждала - поръчахме го през интернет. казаха ми,ч е цената била около 30тина лева. + това, в джъмбо имало и платно за рисуване  Peace

# 201
иха супер за слона, сега като се затичаме всички ....  Mr. Green

ние купихме шейна на иван и вече се ползва активно върху килима и ламината. до вчера имаше кой да го дърпа, ама днес съм само аз на разположение ... та таз шейна хубави подготвителни контракции ми носи  Mr. Green
да ви кажа, няма да ви чета и хваля вкусотиите, че и без друго само за ядене мисля ... и не само мисля ... докато не ми премине вълчия апетит, че малко и да се огранича трябва  Whistling.

# 202
Хей, да ни оставите едно слонче и за нас  261uu

Данче, споко, аз не съм трудна, но вълчия глад и при мен го има, а като видях и сладките изкушениа на силви и карчита- направо newsm22

Бабка си отиде преди малко и сега влизам пак в ритъм, няма начин Rolling Eyes
Тия дни Мила проговори много думички, незнам дали е влияние от баба й, казва мече, чешли-ш-то е х, бани- и-то е я, ебче- с хл отпред и още няколко. Вие записвате ли си думичките с реда и начина на изговаряне? newsm78

# 203
Ние пък се изгорихме Cryна село на камината. Сега има голям мехур на дясната ръчичка и е превързана. Мажа с дефламол и слагам готов компрес. Ако някой знае нещо по ефикасно да казва - приемам съвети всякакви. Милото плака цял час и се гушка в мен и аз плаках с нея де

# 204
kati_95, да го види лекар.

Вие записвате ли си думичките с реда и начина на изговаряне? newsm78

Ъх, не, никога не ми е хрумвало Laughing

# 205
kati_95-много неприятно,добре е да го види лекар и той да назначи лечение.Дано бързо оздравее,че изгореното много боли.

Думички и аз не записвам,надявам се след време да ги помня.На баткото речника още понякога го използваме и се забавляваме.

Поздравления за silvi@ и kar4ita!Аз все не намирам време дори да сготвя,а вие какви неща сте направили.

# 206
kati_95 консултирай се с лекар, но за изгорено по-добро от дефламола няма за мен. Лятото мъжа ми си изгори крака на мотор и дефламола ускори процеса и много бързо заздравя.
Дано й мине бързо и не я боли много  Hug

А за записването и на мен сега ми хрумна, но все си мисля, че се забравя....та май ще почвам newsm78

# 207
kati_95 - "рецептата на готвача" - свинска мас и невен!

# 208
да, това с невена и аз съм го чувала. едно време така са се церили. преди 10тина години наша позната се възстанови така след зверска катастрофа с изгаряния. за мен дефламолът обаче е по-добрият вариант, ма аз съм супер гнуслива. по тая причина не мажех нито себе си, нито децата със зехтин едно веме - много ме беше гнус  Rolling Eyes

# 209
Дребсъна днес не ме оставя един ред да драсна! Само ми ходи по компа, включва, изключва, затваря капака...
Днес ми доставиха дървените дреболийки, които ви се хвалех, че съм поръчала. Като ви казах, че са ИО ЖШШФ

Общи условия

Активация на акаунт