Снегът навън вали ли вали, а май-чето снежинките брои!

• 10 073
  • 218
  •   1
Отговори
# 30
Запис в новата тема Simple Smile
В тон със заглавието да кажа, че Иван не се изкефи на снега, странен му е и май го е страх. Но ще свикне, зимата тепърва предстои. Та ми хрумна още един подарък - шейна ... ако някой е харесал или пък има, може да сподели Simple Smile От нашия блок започват едни поляни, които ще са много подходящи за ползване зимно време.

карчита, благодаря за линка, ще прегледам да имам идея Wink

А за срещата, ниночка, няма да мога, защото злати се прибира 6.30 в най-добрия случай Sad А и пътуването хич не ми понася, та гледам да ограничавам поне до 9ти месец. Моя термин е 3ти януари, на Януш май беше началото на февруари Simple Smile

Хайде хубава нощ  Heart Eyes

# 31
такъв кон си имаме от времето на петра. подарък е и не съм го заглеждала кво производство е. но като познавам човека, от който идва, ще да е нещо скъпо май  Thinking както и да е - ушите на коня са с леки такилни сензори и при натискане конят почва ту да пръхти, ту да цвили, ту да трополи като че е в галоп. едно време пипа беше във възторг /беше подарък за 1вия й РД/, а камен също му се радва, но много отдавна му се насити. не знам какво става с моите деца - явно са преситени - 2 пързалки, 2 кухни, 1 крокодил-люлка за 2-ма, кон и магаре за яздене, къща за кукли, сума ти плюшки звънкащи и дрънкащи - какво ли няма из къщи - а те днес се сбиха за една капачка от форма от пластелин  Tired за коледа тоя път ще наблегна на простите и не-обемни неща. аз май писах и преди, но силно вярвам, че обикновения метален тенекиен пумпал, музикална метална латерна, калейдоскопът, хармониката и все такива прости неща, са символ на детството. тая година ще е това. обаче вече няма да допускам грешката да купувам ан всеки различно - от всико това х 2 - да спрат вече да се бият и карат, че яко ми писна. само ен знам за ДГ и яслата какво да им вземам - трябва да е много премерен подарък - хме да е обемен и голям, за да е доволно детето, хем да не е скъп, за да не прави лошо впечатление, хем да не е евтинджос поради същата причина, хем да е интересен за детето. много ми е трудно на мен да измисля каквото и да е. акъли някой акодаде, много ще ме зарадва. за сега си мисля за строител за камен, че той все едни кули до тавана строи и дървен касов апарат за пипа, но още не съм решила.
надявам се децата да оценят някой ден колко време и услиля полагаме, за да ги зарадваме  Wink

пп - а тая забра каква е? чисто образователно питам - не че ще купя  Wink

за обувките, апреските и ботушите щях да пиша, обаче яко се изморих. ако събера сили, утре ще ги наснимам и ще пусна. не сакой знае какво, но пък и цените са суперски. а като е ясно, че аз 2 сезона едни обувки не нося /децата пък съвсем с това непрекъснто нарастващо краче/, то сделките направо се оказаха далаверски  Peace
лягам, че ще падна както блея в екрана  Tired

# 32
зебрата тук и зебрата в германия

и това слонче порьчах, ето го и него в бг.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 22:47 от silvi@

# 33
  • В море от любов
Ние си я поръчахме от един австрийски сайт, но как беше........., ще се сетя, ама.....
Май, че беше 59 евро, нещо такова

# 34
  Nature Snowman Честит първи сняг  Nature Snowman 

при нас все още няма  Confused  днес беше мнооого слънчево   Nature Partly Sunny 
за подаръците - аз съм се ориентирала към дървените играчки

http://shop.pumpelina.eu/product_info.php?cPath=149_151&products_id=1420 

http://shop.pumpelina.eu/product_info.php?cPath=149_151&products_id=1094   

http://shop.pumpelina.eu/product_info.php?products_id=1425   

http://shop.pumpelina.eu/product_info.php?cPath=145_146&products_id=897   

http://shop.pumpelina.eu/product_info.php?cPath=149_151&products_id=1425 

# 35
  • България
да се запиша и аз в новата тема
Мая и днес не спа. Shocked Беше будна от малко след 9, до малко след 22 часа - жизнена енергична, как и влияе този софийски въздух само  Simple Smile

# 36
ира заспа преди 15 мин.,без биберон.хвьрли поредната през терасата и аз не й дадох друга.ревейки обясняваше как я е хвьрлила на ау-ау  Mr. Green още не е готова да я отказва,а и аз точно сега нямам нерви.ще пробвам като сменим за малко,януари ще ходим на ит,може тогава да пробвам,ако не лятото живот и здраве  Mr. Green

лека!

# 37
Добро утро!И ние често я хвърляме БИБИ на коките/кокошките/. Rolling EyesАма имам чуството,че не му е дошо времето да я хвърлим. Hug

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 09:35 от ina_ana

# 38
Цитат на: Наталия link=topic=350233.msg93106*/чб07#msg9310607 date=1227458940
Майчета моля да ми помогнете -от къде да изтегня тия бебета Айнщайн Embarassed
http://DMCA-removal-from-Google/

Мила не беше много приятно впечатлена от снега. Дори нямаше нищо против да се приберем.    

трябва да имаш програма ntorent  или bitkomet за да сваляш от замунда  Peace

# 39
Добро утро Grinning
Като гледам линковете с играчките и не само ме хвана яд на поредния ЪпсурТ в нашата родина. Толкова ни е голямо майчинството, че всичко е по-скъпо отколкото е навън Shocked. Не, че ще си лиша детето от нещо, но все пак не е редно да се надуват толкова цените #Cussing out

# 40
  • В море от любов
За жалост е така, но това май го правят само тук ooooh!
Говорих с една собственичка на детски магазини, пипитах я деликатно каква надценка слагат на играчките, а тя съвсем спокойно ми отговори: ''Че аз ако не сложа 100% печалба, за какво работя?'' Shocked, как щяла тя да си покрива вноските по кредити и наеми и т.н., а ние се чудим защо става така- ето защо Peace
Цената на която идват стоките от чужбина е сносна, но тука лакомията е голяма. Crossing Arms

# 41
според мен в чужбина залагат на количестовто затова е така много рядко ще видите малък магазин за играчки или дрехи и тук така ще стане ще останат само големите хипермаркети  Peace но все пак мое мнение че българския търговец иска бързо да забогатее и си мисли че с високите цени ще стане

# 42
То добре цените да са високи ама все пак да има и качество.То понякога купуваш хем скъпо,хем и качеството е лошо.Да не говорим например,че синът ми щеше да се задави с част от играчка за деца на1-2год.От тези ,в които през дупки с различна форма да се пъхат парчета.Е едното беше толкова съобразено по големина,че той го събра точно в устата и като се заклещи гледай чудо.Той се дави аз драскам и го измъкнах,а как се уплаших. #Crazy

# 43
  • България
По - скъпо е щото българите сме едни тарикати ..... Whistling Whistling #2gunfire

Ето малко снимки, че не съм Ви показвала Коко отдавна: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311059

# 44
ъъъъ, аз да кажа, че камбата утре е на ваксина и май няма да се явим на срещата. язък, че ви врънках за шарено място, подходящо за деца  Rolling Eyes

тоя слон с пеерудите ми харесва. ще чакам филков довечера да превежда какво пише. а доставката до бг колко е?

Общи условия

Активация на акаунт