Снегът навън вали ли вали, а май-чето снежинките брои!

• 10 073
  • 218
  •   1
Отговори
# 45
След разгледаните албуми на Джули при първа възможност отиваме на камен бряг да се любувам на гледките. Crazy
И тихичко да се похваля преди 3 седмици хвърлихме бибата на едно малко"бебе-куче" и въведох що-годе човешки режим на спане и хранене.Сега Васката разправя навсякъде как сме го хвърлили LaughingРева 2 нощи ,но издържах. Задраскани са две постигнати цели. От списъка остават:
3.Да прояде непасирани манджи, а не само луканка Mr. Green
4.Ползване на гърне или стойка за WC(май ще получим за коледа такава, каквата Ниночка беше показала)
5.Да пропие от чаша или сламка или нещо различно от биба.
6.Да му избият останалите 12 зъба ooooh!
7.Да спя цяла нощ.
8.Да си чисти сам стаята Mr. Green
и тогава почваме да правим пак бебе Joy
    24 ноември е денят на Света Великомъченица Екатерина. У нас празника се свързва с това, че тя е покровителка на майките. Жените приготвят пресни питки и намазани с мед ги раздават на близки хора -за предпазване от болести, за здраве и благополучие. Направихте ли питките?Simple Smile))Честит празник!

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 13:52 от smiled_

# 46
 Смайлд  Joy докато почне сам да си оправя стаята сигурно има бая да почакате Mr. Green
  Страхотни подаръци избирате,аз за съжаление немога да си позволя много скъпи неща.Но след като миналата седмица показахте масичката от Ларедут решихме с една приятелка да поръчаме и вече почти две седмици поръчката неможе да се приеме Confused и междувременно й вдигнаха цената на 30.09 евро така че се отказах.Намерих компромисен вариант http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=2020 но още не съм решила.В този сайт има доста неща на сносни цени Peace поръчвала съм и друг път от него доставката е безплатна.
  Супермама Коко е много сладък и каква антика имате само Mr. Green hahaha

# 47
Нат,масата е супер. И аз ще  взема тази,но по друга причина."Око да види-ръка да пипне" Blush StopОт бабите и дядовците мислим работилница с всякакви инструменти и маса с пейка.
 А за чистенето и оправянето- отсега мете двора с баба и бута прахосмукачката с мен.Напролет почвам да го обучавам(нали там ми е силата Joy)

# 48
тоя слон с пеерудите ми харесва. ще чакам филков довечера да превежда какво пише. а доставката до бг колко е?
16 евро е доставката,ако решиш да порьчваш пиши ми,имам код за 10 евро отстьпка.
а слона е супер.хвьрля пеперуди 10 мин.,после пак ги слагаш и наново  Wink

# 49
Смайлед - разби ме с този списък   Joy
А бебето се планува за да не ви стане прекалено скучно ли?  Joy

# 50
Здравейте Майчета!

Супермама, много хубави снимки, голям сладур е Коко.
Днес имаше хубаво слънце навън и си направихме дълга разходка с Митето.
Страхотни играчки поръчвате, ще взема и аз да разгледам сайтовете та да избера нещо за Митето, още нямам идея какво да му вземем.  newsm78

# 51
  • Варна
Ехо, как сте, мами! Simple Smile
Не мога да стигна до форума в последно време. Едва успях да ви изчета.
Ние сме добре. Дечурлигата са хремави нещо, особено Габи. Но за сега нищо по-сериозно, пу-пу. Praynig
Гледам тук партита, подаръци, празнично настроение. И аз нямам търпение вече да идват празниците. Най-вече, че ще почивам 13 дни и ще си гушкам децата по цял ден. За това не се вясвам напоследък. Гледам свободното си време изцяло на тях да го посвещавам. За подаръци не съм мислила особено. Сестра ми работи в магазин за детски играчки, тя заплюва, аз одобрявам. Чакам офертите от нея, че и с намления се уреждам. Wink Иначе наистина работят с печалба 100%.  Shocked  #Cussing out
Ми толкова от мен.
На болничките-бързо оздравяване. Hug
На бременните мамчета-успех и да се пазите. Naughty
Ще гледам по-често да се разписвам, ама все не смогвам нещо. Rolling Eyes

# 52
  • Бургас
Ехо. Да се разпишем и ние. На последък успявам само да ви изчета.
Страхотни подаръци сте  избрали. Аз не мога още да избера . Колебая се между къщичка за кукли и кухня за нейните размери (не 39х12х..). Само дето  не мога да видя това което искам. Ако някой е стрщал нещо подобно, моля дайте инфо.
Разгледах последните снимки на малчуганите - страхотни са ни децата. Аз мислех че само моята расте толкоа бързо  Joy
Момичета много съм притеснена за детенцето на една моя приятелка. На вратлето му се е появила някаква подутина колкото бадем с леко червеникав цвят и вече втора седмица не минава. Тя го води  на онколог, който каз че е киста , но щяла да се "адсорбира". Да а ма не - вече втора седмица. Днес го води на хирург и според него трябва да се махне и то възможно най бързо, но понеже при тях не минавало по ЗК я праща в Пирогов. Аз потърсих инфо за детски хирурзи в Бургас и намерих добри отзиви само за двама. При единия ходи днес - не се ангажира, утре ще ходи при другия. Молбата ми е, ако знаете добър детски хирург в Пирогов, моля ви дайте някакво инфо - име,( телефон), че никак не ми харесва как вървят нещата тук. Първо чакаме две седмици само да мине, след това изведнъж много бързаме да не стане кръвоизлив. Извинявам се за неприятното отклонение, но съм много притснена
Хубава седмица и много усмивки
  bouquet

# 53
за Пирогов имам отзиви но за коремна хирургия - като оперираха малкия, д-р Георгиев ама при е вас е различно, дано се оправи детенце  Peace

резултатите от нашата пред коледна работилничка, с Лора мното се забавлявахме, ама само докато малкия спеше, щото иначе става страшно
http://picasaweb.google.bg/smileva/LlVJVD#

# 54
  • Бургас
xai , джуджетата на дядо Коледа са се справили чудесно  Peace

# 55
  • Перник
Xai, страхотни картички!  Heart Eyes

Слонът изглежда много готин, мисля, че би ми осигурил 10 мин. спокойствие по няколко пъти  Wink

Ние днес бяхме навън само 5 мин.  Sad духаше много гаден вятър.

# 56
Добро утро.
Аз днес не знам дали ще сколасам да дойда на срещата, че след малко ще тръгнем по магазините да търся обувки на Мила, може и за мен и искам и да поразгледам насам, натам. После ще се замъкна към Борово. Та се очертава дълъг ден и не вярвам да се организирам и за вечерта.

Тини, най добре да питате самите хирурзи, кой доктор ще ви препоръчат. Малко или много те си се знаят. Другото, което ми хрумва, е да пуснеш тема в здравния, там може и да получиш повече инфо. Дано бързо се оправи детенце!

Хай, страхотни картички!

# 57
тайни - за хирург /слава богу/ нищо не мога да кажа. дано намерите  Peace и да, в здравиния има всякаква информация. слава богу, че и там не ми се налага да чета често-често  Rolling Eyes

за къщичка за кукли - мисля, че е рано още. преди месец подарихме на петра за 3я й рд, но тя изобщо не се заиграва с нея. малак е още. камен, обаче, бавно и методично я троши - обзавеждането е доста фино и лесно дава фира. така че прибрахме къщата за по-пораснал момент, в който петра вече ще може да играе сюжетни игр, а камен няма да троши толкова. кухнята също подновихме преди месец. имаше пластмасова, от която изобщо не бях доволна - много лека беше и кат се фърлеше камбата отгоре, всичко политаше и падаше. сегашната е суперска. ето линкове и на двете:
къща - http://rudieood.com/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=44
кухня - http://rudieood.com/catalog/index.php?cPath=35 -  нашата е бялата. има 3 чекмеджета - на картинката не се вжда;
към кухнята подарихме и тия неща, които пожънаха голям успех и при двамата. препоръчвам  Peace:
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=4271
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=4269
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=4270
и като сме заговорили за успешни покупки, ето това също има' страхотен успех: http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=4266
тая играчка, но от друг производител и с калинки вместо с жирафи, е взела първа награда на световния панаир на играчките миналата година /струва ми се миналата беше Thinking/. ключето е отдолу, навива се и започва да свирка музика, а жирафите се въртят и танцуват отгоре. нещо магнино ще да има в нея. и двамата супер й се кефят, но те по принцип обичат свиркащи и дрънкащи неща.
толкоз за тая сутрин  Wink
...
хай - чудесна работа! а от къде, моля, се купува такава апликация  newsm78

# 58
  • Бургас
Здравейте момичета.
Благодаря за съветите. Снощи доста се порових в нета. Това което разбрах е че има една детска хирургия и тя е в Пирогов. Намерих координатите на завеждащ отделението - проф.д-р Огнян Бранков. Вече ги дадох на приятелката ми. Да пуснах тема в здравния. Между д-р  Бранков чете редовно и дава съвети - като д-р Оги.
Майче (майк) хиляди  благодарности за линка. Права си за къщичката може би е рано, ноооо кухнята е върха и с другите "такъми" - направо супер. Много съм доволна  Hug тенкс
Денят е хубав - приятна разходка .
Аз за съжаление съм на "тръстиката"
Поздрави от слънчев Бургас  bouquet

# 59
  • Пловдив
И ние имаме кухнята като на майчето, само че шаренкия вариант. Вижда ми се даже на аватара. Но вече е без врата и чекмеджета.  Simple Smile Разрушителя помита всичко по пътя си. А Мария много си я обича.

Общи условия

Активация на акаунт