Снегът навън вали ли вали, а май-чето снежинките брои!

• 10 079
  • 218
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, майски мами на сладки детенца, набързо минавам да ви почерпя виртуално, рано сутринта ми се роди племенник Simple Smile След три девойки, вече си имаме дългоочаквания продължител на фамилията, жив и здрав да е на мама и татко Simple Smile

# 61
  bouquetза големия мъж!

# 62
чета много отгоре отгоре, че нямам време... та да питам

САМО АЗ И РЕНИ ЛИ ОСТАВАМЕ ЗА СРЕЩАТА ?

# 63

И ние отпадаме от срещата - нашият тати няма да успее да ме замести, а аз не искам да мъкна Боян в задръстванията  Embarassed

# 64
Bodil,да ви е жив и здрав МЪЖА!Красив,умен и силен да расте за гордост на цялата рода! smile3504
Tini 7 Мале,дано нищо да му няма на детенцето! Praynig
Хай,ама вие с Лори направо сте невероятни! HugЗавиждам благородно на етусиазма ти!

# 65
Абе вие какво сте перкулясали с тия подаръце бе? Материалистки такива! Crossing Arms Аз барабаните ги избрах но още не съм поръчала. Затова пък си слушаме от петък  / кога падна първия сняг тук/, коледни песни и се зареждаме. Другата седмица се очертава йони да тръгне на ясла, но първо прегледи и ще съм с него.Искат докато се адаптира ден,два, три...и чак тогаз ще съм свободна да си ходя на курса по немски. Аз вече нямам търпение щото пощуря детето, всичко му омръзна  тука,все на стълбите иска да седи а там е стууууд.

bouquet за новото мъжле  baby_neutral bowuu.Да не го развалите толкоз женюр , ей... Crazy

# 66
хай - чудесна работа! а от къде, моля, се купува такава апликация  newsm78

специална декупажна хартия или салфетки, аз лично се обзаведох от магазин слънчоглед
http://www.slanchogled.com
има демо филмче как се работи (техника) и дървени неща за боядисване и творене
уж за Лора ги взех, но и двете се забавлявахме  Mr. Green сега работим по кутиите за ключове, оцветяваме, лепим - котенцата са ин първия опит, сега слагаме контури, лакове и т.н.
за бабите - ръчно изработени неща. картичките също са с така + апликации и релефни бои

за срещата отпадам- имам родителска среща, а и празнуваме 120 година на Софийския университет, честито на всички които се чувстват свързани с тази институция !

# 67
хай, страхотни неща творите с Лора, браво   bouquet А как успявате да ги опазите от малчо или и той участва активно Simple Smile
И честит празник, ние с мъжа ми също сме завършили СУ и вчера като гледах репортажа така далечно ми се стори времето.

въх, че хубави подаръци, много хубаво настроение внасяте ей  Hug някой препоръка за шейна да даде  newsm78

тини, дано няма нищо сериозно на детенцето Praynig

кате  Hug радва се, че наминаваш.

# 68
  • България
А и аз съм възпитаник на СУ - Юридическия, випуск 1996-2001г., та затова Честит празник!!!
Ние замислихме към Никулден да се домъкнем в София и да напазарим подаръци, няма да поръчвам по интернет - щото око да види - ръка да пипне. Та единият ни подарък, като вече може би се повтарям ще е акумулаторна кола - мъжът ми каза да е джип - щото нащия разбойник ако е нещо по ефирно - ще му види сметката веднага, та затова нещо яко (джип, трактор, фадрома - ако има де  Joy)

Тини - бързо вземете навреме мерки за детенцето, щото като чуя такива неща и настъхвам.
 Хай и аз съм от впечатлените от вашите творения с Лори! Браво!
бодил - честито племениче! Живи и здрави!

Айде, че и аз съм на "тръстиката" - уж съм разтворила едни папки пред мен,ама лекичко им хвърлям поглед, ту си початвам, ту си поглеждам форомчето, абе нещо май днес не съм много работлива, ама трябва да се стегна, че времето бързо минава и .... #2gunfire

# 69
Сладурани, може ли да помоля за отчет. Колко часа средно спят децата ви на денонощие?
Василен спи различно, но долу-горе се събират 11 часа, а на мен ми се струва, че са малко newsm78

# 70
 Здравче все след тебе пиша  Laughing Mr. Green За въпроса ти:Явор следобед спи средно по два часа(понякога по малко ,понякога повече),нощем средно от 22.30 до 8.30(пак варира плюс,минус час,два.Абе май стават към 12 часа на денонощие Peace
  Данче ето няколко предложения за шейни
  http://www.sportdepot.bg/products/ski/sheini/sheini/2221-detska-sheina
http://www.moni.bg/products.php?id=11&name_b=Шейни
  Бодил честит нов член на семейството  bouquetда е жив и здрав малкия мъж!!

# 71
Иван спи на обяд по 3 часа и нощем 10-11

Бодил, честит ти племенник, да расте здрав и послушен юнак   bouquet

Наталия
, таз първата ми изглежда добре, май ще отидем да я видим Simple Smile

# 72
Хай много интересно звучи  и изглежда и май ще съм от зарибилите се Laughing
и Честит Празник   bouquet, и аз съм от СУпичките....

Бодил, честит племенник   bouquet да радва родата, а тя да го слуша Naughty

Тини, дано не се окаже нещо сериозно Hug. Абе сещам се от време на време за мама 21, надявам се да са добре и просто да не намира време да влезе.

Мила спи през дена около 2 часа , а вечер от 9-9.30 до 8.30-9ч, май са повече от 12 часа newsm78

# 73
ще се обадя на рени да си променим място и час на срещата, че не са ми удобни: някой да не се обърка да дойде пък сега Wink

# 74
Андрей спи 10-11 часа нощем, през деня 3 часа. Понякога спи по 2 пъти на ден х 2 часа. Около 14 часа сън на денонощие.... Искам  и аз толкова да спя  Confused

Общи условия

Активация на акаунт