Снегът навън вали ли вали, а май-чето снежинките брои!

• 10 082
  • 218
  •   1
Отговори
# 75
камен - 9 през ноща + 1.5-2 часа по обед. и на мен малко ми се види, но детето е енергично, диво и в никакъв случай не недоспало   Mr. Green

# 76
и като сме заговорили за успешни покупки, ето това също има' страхотен успех: http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=4266
тая играчка, но от друг производител и с калинки вместо с жирафи, е взела първа награда на световния панаир на играчките миналата година /струва ми се миналата беше Thinking/. ключето е отдолу, навива се и започва да свирка музика, а жирафите се въртят и танцуват отгоре. нещо магнино ще да има в нея. и двамата супер й се кефят, но те по принцип обичат свиркащи и дрънкащи неща.

Това наистина е нещо много хубаво - взех го от сувенирния магазин на Пратера (Виена) за Дани, когато тя беше на 10 месеца. Самата аз бях потресена още тогава как и приковаваше вниманието  Shocked Чудна е играчката  Peace. Нейната е с пчелички, но там имаше избор между 10-15 модификации. Не съм се интересувала за играчката, реших че си е нещо национално за австрийците. Цената ако не ме лъже паметта беше в порядъка на 5-10 евро. Но наистина не помня, а и както казах е взета от сувенирен магазин, където си е скъпо навсякъде по света.

Дани спи 10-12 часа през ноща и по 2 часа на обяд

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 16:26 от temp

# 77
аз съм ходила на пратера в Виена беше страхотно  Peace

# 78
Алек спи от 10.00-12-12.30 часа после НЕ спи Confused и към 19.30-20 едвам издържа.Спи до 6.30-7.00.Ама има дни, в които не спи и 1 минута през деня Mr. Green
Ох,Виена...пък да знаете в Алпите каква приказка е сега.....!

# 79
ще ви кажа другата седмица, като се върна  Wink

аз имах много щурав ден. чак не може да се обясни. само на кратко - у дома има много известен /като че ли  newsm78/ танцьор на салса http://salsavage.com/ или хореограф се казва, май  newsm78 човекът обикаля света и дава частни уроци на тоя-оня. по един странен начин тоя човек се озова в нас и ще ни гостува до четвъртък. сега замина 'на работа' - в някакъв клуб има салса вечер и той има уроци там. така ще е и утре и после отива в букурещ, където също имал насрочени уроци  Wink бе луди хора по света колкото си искаш - явно всякакви ги има дето се чудят къде да си дават парите.
ха, нещо смешно - човекът се опита да ме завлече на салса, за да ме учел. представяте ли си - мен, дето не понясям човек на разстояние, по-малко от метър и 50 от мен, да ме учел на салса фигури  hahaha отказах разбира се. имам по-важан работа за вършене. да спя, например  bowuu

# 80
Майче, ма той много хубав бе! Филков ще моеже ли да спи, докато ви е на гости?  Wink
А ти как се омъжи, като не търпиш човек на разстояние по-малко то 1.5м?!!! Mr. Green

Аз днес съм много доволна, купихме на Мила ботушки с каракул, вероятно ще рябва да вземем и апрески по-натам, но засега това е ок. Взех си и разни козметички и съм много доволна, а и прекарах един чудесен ден с мама и кака. Видях си и племенницата и съм много доволна. Само дето поразбишкахме съня на Мила, но утре ще си влезе в ритъм.
Иначе Мила спи от 8.3-9 до към 8-8.30, напоследък заспива към 11.3 до 13.3-14, но не винаги, по-често спи през деня не повече от час и половина.

Бодил, да ти е жив и здрав племенника и много много да си го обичате!   bouquet
А на мен таз шейна ми харесва. Мая, ако вземете тази ще чакам да чуя отзиви, че сега видях, че си има и коланче за детето!

# 81
  • Бургас
Момичета благодаря за загрижеността  Hug
Утре ще разбера какво е казал др.доктор в Бургас и ако е успяла да се свърже с д-р Оги от Пирогов (докторът ми стана много симпатичен заради готовността си да дава съвети и в нета - все пак е проф.д-р.. завеждаж отделение, че да видим накрая)
Моята маймунка спи през деня между 1,5 - 2 часа и вечер от 9 - 9:30 до към 5 или 6 или 7 часа. забравих да кажа че от време на време се събужда към 3 часа , мрънка (или реве) докато не я взема в леглото при нас  - това около половин един час  - и след това  може да спи и до 9 часа. Този вариант ми е най-"изморителен". След такава вечер съм като пребита на работа, ама то сигурно и при вас е така де  Sick
Да са ни живи и здрави дечицата - другото ще се нареди някак
Майче, не ти липсват емоции - салсата е един многоооо горещ танц, а и танцьорът е един път . . .  newsm53

# 82
  • България
Ей ама и на мен ми хареса танцьора  Heart Eyes.... и аз бих врътнала една салса.... оле...
 да обаче аз в съзвучие с това днес ходих да играя хора. В нашия "затънтен" град понеже няма много възможности за спортване и развелечения - един приятен човек се е сетил да организира такова мероприятие - вторник и четвъртък - хора на моята възрас и по - големи, "неуки" в народните ритми и доста добри се събрахме и си тропнахме яко. Бях вир вода след един час тропане - ама много готино било бе, аз така съм се замързелувала, че да не ви разправям - утре сигурно неяма да мога да стана ама, ... в четвъртък пак - по добро е от фитнес и аеробика - взети заедно. нали се сещате Коко какъв е танцьор - на майка си ще да прилича по това....

А иначе - за отчета Коко вечер заспива към 22.30 до 07.30 принудително събуждане и на обяд си ги спи пълни три часа от 14.00 до 17.00 - пак принудително събуждане. т. е към 12 часа на денонощие.

# 83
Много горещи страсти и ритми в темичката,а? dancing
За протокола:лягане към 22,ставане 8,8.30,следобеден сън от 13.30 до към 16 часа.

# 84
  • На морето!
Писах, писах и нз какво натиснах, но вс се изтри. Та в общи линии идеята ми беше, че не мога да ви догоня напоследък и сега бързам да се разпиша.
Гледам подаръци обсъждате, аз също съм на тази вълна и чакам да си открадна идеи, че то освен за Коледа имам и 3 детски именни дни в същия период.
Разгледах снимките, мн са сладки всички дечица и едно коте има мн сладко, на което съчувствам  Laughing . Аз имам голям мерак за кученце, но моето дете е като момчешкия вариант на Елмайра и ще му вземе тока  Mr. Green
Приказка, покажи малко снимки , сигурно е много красиво, повече сняг, украсени фамилни къщички... размечтах се.
Някой сложил ли си е вече  елхичка, да каже как я опазва ако да, че ми е голяма мистерия.

# 85
  • София
Вечер си ляга около 10.30-11.00. Нощно време реве минимум един път - това съпроводено с вземане на ръце, за да спи кака му. Сутрин става обикновенно около 8.00-8.30. Ако много се е тръшкал през ноща може да откара и до 10  Mr. Green, за разлика от майка се дето става и отива на работа  Tired. През деня спи по два-три часа в общия случай без дори да се завърти - въртенето и мръкането е нощна процедура  Mr. Green

# 86
бе тоя малик на живо не е толкова хубав. и е малко дребен за вкуса ми. ясно е, че никой не може да стъпи намалкия пръст на филков  Heart Eyes Mr. Green кат съм се женила, съм си отваряла очите  Mr. Green

елха ще купуваме тоя уикенд. у нас традицията е да украсяваме къща/елха/фасада на 1ви декември. обикновено пускат елхите към 12-13-ти декември, но разбрах, че в брикоажа вече имало живи и с корен х 40 кинта. е, тоя уикенд е за това, а в понеделник започва голямото кипрене на къщата  Peace

за статистиката - камен е 81 см висок и 11 кила тежък. вчера го акнаха и с последния пентаксим до ученическата му възраст. не рева.
в яслата докладват, че бил ужасно лаком и им било супер трудно да опазят чиниите на по-бавните и не-ящни деца от неговите набези. снощи ни скри шапката, като изяде 2 пълни чинии с манджа + 1 филия хляб + пакет заьо баьо + 3 бисквити + половин литър сок  Shocked естествено, с тияколичества, с--е като за световно  Mr. Green

# 87
Майче,жив здрав да ти е Камен,все така да се храни.

Елхат в нас ще се кичи преди Коледа,макар,че Йони може и да я направи по рано. Peace
Но пък все пак децата на това се радват.
Аз ви чета ама нямам нищо за писане,за сега сме без болести,Ивана от днес е на ясла.
Дано не ни сполети някой друг вирус,че ми писнааааа........ Mr. Green

# 88
Брей,много се заиграхте....салса..дъра-бъра.Вижте Майчето...Филков и е на сърцето и това си е! Hug
Шегичка,много сте ми сладки,даже! Peace
Развеселихте ме!
Причтн ден на вс. и повече горещи страсти!

# 89
Здравейте и от нас! Аз не пиша редовно но затова пък чета всичко. И аз съм на тема подаръци ама не съм на ясно още на какво да се спра. Мислим да отскочим до Гърция та ако някой е ходил скоро ако може да ме опъти къде си заслужава да понапазарувам. Снимки и аз гледам редовно - мноооого сладки майчета. И аз за протокола - Гери спи вечер от 10 -10.30 до 7.30 и следобд от 1 до към 3 -4 различно. И тя като Камбата е голяма лакомия. Вечер като сервираме тя е неотлъчно на масата и яде от всички чинии и като за капак си изпива 260 гр. кисело мляко с бисквитки. Твжи 13.500 и е 84 см. Много бели прави и доста инат проявява - но...да са живи и здрави. Hug

Общи условия

Активация на акаунт