/. ключето е отдолу, навива се и започва да свирка музика, а жирафите се въртят и танцуват отгоре. нещо магнино ще да има в нея. и двамата супер й се кефят, но те по принцип обичат свиркащи и дрънкащи неща.
. Нейната е с пчелички, но там имаше избор между 10-15 модификации. Не съм се интересувала за играчката, реших че си е нещо национално за австрийците. Цената ако не ме лъже паметта беше в порядъка на 5-10 евро. Но наистина не помня, а и както казах е взета от сувенирен магазин, където си е скъпо навсякъде по света.
/ танцьор на салса http://salsavage.com/ или хореограф се казва, май
човекът обикаля света и дава частни уроци на тоя-оня. по един странен начин тоя човек се озова в нас и ще ни гостува до четвъртък. сега замина 'на работа' - в някакъв клуб има салса вечер и той има уроци там. така ще е и утре и после отива в букурещ, където също имал насрочени уроци
бе луди хора по света колкото си искаш - явно всякакви ги има дето се чудят къде да си дават парите.
отказах разбира се. имам по-важан работа за вършене. да спя, например

.... и аз бих врътнала една салса.... оле...
. През деня спи по два-три часа в общия случай без дори да се завърти - въртенето и мръкането е нощна процедура

Препоръчани теми