Снегът навън вали ли вали, а май-чето снежинките брои!

• 10 085
  • 218
  •   1
Отговори
# 90
бе тоя малик на живо не е толкова хубав. и е малко дребен за вкуса ми. ясно е, че никой не може да стъпи намалкия пръст на филков  Heart Eyes Mr. Green
да не вземеш да постнеш негова снимка  Mr. Green
тез екзотични танцьори и на мен ми допадат само на снимка или на тв, друго си е бг мъжа, някак по-реален изглежда Simple Smile

да дам и аз едно предложение за подарък. иван има такова - http://www.amazon.de/Ravensburger-04604-Ministeps-Aqua-Doodle/dp/B0002HR67Q , но е още малък и не рисува много с него. но виж за по-големи дечица, които обичат да рисуват може и да е интересно.

# 91
Данче,това е страхотно,а не разбрах отмива ли се после?
Кати–95 ме подсети да питам има ли други дечица като нас още да са на АМ вечер? newsm78

# 92
да Доротея пие Нестле Джуниър 1+  Peace

# 93
  • София
Сами се отказа от АМ на 7м.

# 94
 Явор също още пие-Нестле Джуниър  Peace

# 95
Ина, фулмастера се пълни с вода и като се рисува на платното е син цвета, като изсъхне се скрива и пак си остава чисто платното. А ако рисува където и да е другаде, стени, мокет и пр. пуска водичка, т.е. неможе да нацапа.

Иван е на Фризо3, май скоро ще се откаже, предпочита си киселото мляко. Но докато не почне да вечеря и нещо друго ще давам Ам.

# 96
  • Пловдив
Самуил пие сутрин Фризо 3. И няма намерение да се отказва. Като стане и ходи в кухнята да си го търси. Ама и кисело мляко си яде.

# 97
мдааа - другата седмица ще търся слона и това платно из виена май-май. тия 2те са ми фаворити като за петра  bowuu
камбата си пада по строители, така че строител пореден ще награбя  Peace

# 98
  • България
И Коко пие вечер преди заспиване Фризо 3. Кисело мляко почти не ядем, само с принцеси и такова, ако е плодово. Също така Коко си вечеря в 19.00 часа със големите на масата, и той човек, де....

# 99
Аз да ви кажа този слон с пеперудите  (само че в случая беше риба, от чиято устa се надига тръбата от плат и през нея идват пеперудите) го купувах скоро от един магазин тук - от типа на ТСМ магазините за едни роднински деца - за 14 лева - съвсем сериозно. Еуфорията, която ги обвзе, когато го пуснахме - беше изпълваща душата Simple Smile Така че с двете ръце го препоръчвам Wink
АМ пие и Магдалена - Аптамил 3 всяка вечер. Кисело мляко само с лъжицата яде - през шише и дума да не става... А иначе продължава да се налива с вода и в яслата ходела с шишето, ако се опитат да й го вземат изпадала в ужас, а ако и налеят в него друго освен вода - също  Rolling Eyes Всичко друго през сламка пие или с чаша, с която все по-успешно се справя.
Лека вечер

# 100
TheBeean ,айде казвай къде е магазина,че бих си поиграла с такава играчка и аз! Embarassed

# 101
Ивана,пие по кофичка и половина мляко за цял дено от 10 месечна възраст.

# 102
Счупи ни се пералнята!  Crossing Arms Хем от доста време я чакам, даже имаше един период, в който нямах търпение това да се случи, а сега взех, че се ядосах!  ooooh!  Crazy Луда женка съм  и аз, а ма хайде! В събота ще е пазарен ден.  Mr. Green Препоръките ви са добре дошли!  Hug

Мила не я знам, какво количество мляко изпива! Дори не знам, по колко пъти на денонощието се кърмим.  Blush Не пие почти никакви други течности, та предполагам, че около литър си изпива, защото си мокри пампите добре и няма признаци на обезводняване.  Mr. Green

маик, нали ти казваше за магазин за дървени играчки? Къде му е адреса, че ми се ще преди да поръчам през нета, да поразгледам и на място.

Ей, Ниночка, нищо не казваш, видяхте ли се с Ренката поне? Ти да не се разсърди?

# 103
  • Перник
Честит племенник на Бодил! Да е жив и здрав!

Майче, ти ме разби с това ядене  Shocked Да е жив и здрав Камен и все добре да си похапва!

Калоян спи по ок. 12 часа на денонощие. Вечер заспива към 23 часа, ако заспи по-рано е събитие. Сутрин по-рано от 8:30 не става. След обяд спи по час-час и половина. Ако го чакам да стане, за да ходим някъде, може и 3 часа да откара  Twisted Evil
Днес цял ден не е пил вода. За сметка на това обаче е ял почти само мандарини. И чай пи.
И мен ме вълнува въпроса как ще опазим елхата. Надявам се като се убоде 1-2 пъти да се откаже да я пипа. А може пък изобщо да не иска да я пипа...мечтиии  Wink

# 104
2 са:
- единият е на христо ботев като вървиш към 5те кьошета вдясно - почти до кръстовището; магазин ТСМ; големите играчки са в кашнони - много ме малко и няма място. е, някои са отворени  Peace
- 2рият е на руски паметник - на опълченска, по наклона надолу, на самата спирка на тролеите, магазин ТСМ - качваш се по няколко стълбички нагоре; отвън пише 'в царството на дървените играчки'. разнообразието кат че ли е по-голямо  newsm78
цените и в 2та магазина са като в сайта, да не кажа, че някои са и малко по-евтинки. във втория има сглобени мостри и ако помолиш, мисля, че ще ти сглобят нещото на място. конкретно за кухнята - филков врътка винтове в несвяст около 45 минути - много се накефи, защото обича да дърводелства, но за някой гъзорък мъж би било трудно да се справи  Peace

добрютро  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт