Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 639
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!
Да се запиша и аз в новата тема  Grinning
Добре дошла на sisolinda
Краси, детската е много свежа. Рафтчетата с итонг ли са правени или с гипскартон? Ако таткото е майстора ще го пазаря и вкъщи да ми направи  Mr. Green Браво за качественото изпълнение! Peace
Слънчо, още едни розови пантофки ще припкат около теб! Честито! Heart Eyes
Мамо Нинче, браво за сухото дупе! Как е Ники? Почна ли да се застоява пред огледалото и да заглежда момчетата?  Grinning
Калоян изкара една седмица вкъщи и пак е на градина. Беше се издул като хамстер. Правихме милион изследвания, но за щастие не беше нито паротит (заушки) нито мононуклеоза...бррр  #Crazy Всичко се оправи, но дребчо отслабна мнооого.  Confused Все по-забавен става. В последно време любимата му игра е да се прави на журналист. Взема ни интервю с микрофона"Добъъ ден! Какво мислиш по темата? Имате ли пуобиеми?", държи някоя книжка и обявява "Започва нешното пиедаване..."  hahaha Настройваме се коледно с песнички, ама нещо без сняг... как ще дойде шейната с подаръци не е ясно. Simple Smile

# 46
Ееее, след толкова бебчета-момченца в темата дойде ред на момиченцата  Heart Eyes
Моята кукличка е толкова усмихната - страхотно кротко и сладко детенце е, за разлика от сладкия. но ревлив Костаки!
Краси, поздрави за стаята - много е хубава!
Мама Нина - поздравления за малкия НЕпикльо  Laughing
Мама Ели, Калоян много взе да говори, браво на него (и на теб, че откри сама какво е трябвало да сториш за рожбата си)!
Последно, пътуваме в петък - чакаме след обед първата лична карта на Джули, и аз трябва да съм с нея, като непълнолетна...
Нямам вече търпение!

# 47
  • София
Привет и от нас Grinning!

Вече сме готови с елхата, още вчера я сложихме. Кали дейно се включи в украсяването, за разлика от миналата година. Гледам през прозореца, че има и други нетърпеливи като нас, украсили балкони и прозорци  Simple Smile

Честито розово щъркелче на Слънчо   Hug  bouquet  ...ще я чакаме госпоицата.

Мама Нина, това е ключа от бараката, т.е. станало е, когато му е дошло времето.Браво на Лъчко  Hug

Краси, много е хубавата стаята, само че не ми харесва пода, няма ли да е хладничко  Rolling Eyes

Черешка, нали идвахте в Токуда на изследвания. Какво казаха оттам?

Мама Ели, много е смешен твоят журналист, явно има заложби  Laughing

Олимпия, страхотно е, че на празниците ще сте при свеки, да приготвяте заедно празничните трапези  Grinning

Имам един въпрос, кои деца вече могат да казват Р? Кали много смешно я казва ,
 с английски акцент: - не ми ха/у/Ресва, кате/у/Рицата яде к/у/Раставици ....  Joy

# 48
Божидар още не го казва р-то, та големи смехории скушам понякога  Grinning

# 49
  • София, България
Хе хе, подхванали сте темата за "р"-то. И на нас ни е голям проблем. Най-често го замества с "и". Например: мотоИа, катеИчката ...

Но много смешно става, когато р-то е в края на думата. "Ааа, мамо, ето един мотоШ" (мотор).
 На Сървайвър пък казва : "Мамо, како гиедаш, ааа Съвайвев".
 Или пък лятото бяхме на сватба: "Дуди е шафеф"

Но освен "р" ни бяга и "л". Или пък цели думи - на "хубаво" казва "вугойо"  newsm78

Само още една смешка ще ви кажа. На "лъв" казва "уф". И един ден разправя: "Мамо, във гоята живеят баби Меците ... и кучетата ... и кончетата ... и кокошките и пиенцата ... и УФИТЕhahaha  Joy Умрях от смях  Joy

И да ви се оплача, че още сме болни. Пневмонията леко (поне на външен вид) я изкара, а тва чудо  newsm78 вторична инфекция ли е някаква, или нов вирус го пипна ... Два пъти го снимаха на рентгена за две седмици ... Не ми се иска пак, но ако няма друг начин. Мъж ми вика да го водим на скенер ... знае ли някой показват ли всичко тия скенери (по-безввредни ли са от рентена или ...  newsm78)
Трети ден държи температура, отпаднал е, трети вид антибиотик пие вече трета седмица ... Татито иска да го спираме от ясла за зимата ... А мен ме е страх, че ще загуби навиците от яслата .... Пък и не ми се иска да е на село и да го виждаме само през уикенда. Нито пък да наемаме жена да го гледа - аз и за тая си заплата няма много смисъл дет ходя на работа, пък ако ми падне наполовина - съвсем няма да има смисъл  Cry

# 50
Ох, Радос, много съжалявам, стискам палци бързо да се размине. Сигурно е тежко така да гледаш детенце, отпаднало и с Т, вече толкова дни. За скенера аз лично не съм запозната. Много прегръдки за малкия юнак  Hug
Момичета, благодаря ви за милите думи. Стаята още не е завършена има още неща за доизкусуряване, но и това ще стане, иначе на пода не е студено, защото е с подово. Татето ни е правил всичко, стените и етажерките и тавана, който забравих да снимам, там имаме звездно небе, всичко е от гипсокартон, пода плочките сам е лепил и подовото сам направи.  Flutter изобщо без коментар, лошото е, че много бавно се случват всички тия работи дето ги прави той.
Мони не може да казва "р"
Ние с каката отиваме на зъболекар, после пак ще се включа.

# 51
Привет   bouquet

Ивана р-то го казва, но ако в края на думата (доктор, багер и др.), но ако е по средата е нещо като й или л  Rolling Eyes

Радос, дано всичко скоро мине  Praynig

Да ви кажа и тази нощ сънувах, че е станала грешка и бебето не е момиче, а момче  #Crazy Вярно, че най-важното е да е живо и здраво, но много ни се щеше да е момченце  Confused

Hug

# 52
Привет!
Amaryllis, какво голямо момиче си имаш! Вече с лична карта. Вечерния час няма да я хваща. Я кажи по-големи ли са тревогите при по-големите деца или поговорката не е вярна за всички. Лек път и приянто прекарване в гръЧко! Simple Smile
Радос, дано бързо оздравеете! Явно си доволна от яслата, щом те е страх да не загуби детенце навици. Вчера Калоян си вдигна блузката и с нея си избърса устата  #Cussing out, а сутринта се поразплака, че ще ходи на градина и си избърса сълзите с чаршафа на леглото  Shocked У нас никой не прави така...
elix, при нас Р-то е само в края на някои думи и то гърлено(френско), като моето  Rolling Eyes И Мими го казваше така, но логопед и помогна да научи правилното изговаряне на Л и Р.
krasykm06, браво на вашия домашен майстор! Peace

# 53
Привет и от мен  Grinning
Мине се не мине време и взема та се разпиша  Laughing

радос, скенера е много по-олъчващ от рентгеновата снимка. А и не съм убедена, че детето ще стои неподвижно в тунела. Такива малки деца обикновенно се седират.

Митко е временно спрян от ясла, по ясни причини. Голямо боледуване. От октомври до сега, да чукам на дърво не се е разболявал. Даже кьорав сопол не е имал. Пу-пу.

И аз вече знам пола на бъдещото бебе. Никакво разнообразие - пак момче. Ужас, трима мъже в къщата, не знам колко ще ми е лесно  Mr. Green Така си мислех, че ще е момиче, не знам защо...и всички около мен допълнително ме настройваха "момата това, момата онова". Ноо, не ми е писано да купувам розови дрешки и кукли  Grinning Да е живо и здраво, пък на финала може да има изненади  Whistling

# 54
  • София, България
Дикси, момченце, честито. Никакво разнообразие, но поне пък знаеш как се гледа  Wink И нашта докторка каза, че скенерите също облъчват, в край на сметка си взехме детето от село. Татито пак го водил до болницата да го преглеждат (докато не ни изтече единия месец гаранционен срок  Confused ще ги побъркаме). Не щът да го гледат на рентген, не искат да го хоспитализират, увеличиха му дозата от антибиотика, той го повръща, температурата си е постоянна, не ще да яде почти нищо, тая вечер имаше и разстройство  ooooh! дано да се свърши вече тая болест, че цял месец вече я влачиме  Tired

# 55
И аз вече знам пола на бъдещото бебе. Никакво разнообразие - пак момче. Ужас, трима мъже в къщата, не знам колко ще ми е лесно  Mr. Green Така си мислех, че ще е момиче, не знам защо...и всички около мен допълнително ме настройваха "момата това, момата онова". Ноо, не ми е писано да купувам розови дрешки и кукли  Grinning Да е живо и здраво, пък на финала може да има изненади  Whistling

......пък после-имало равновесие в природата  #Cussing out Не може ли някак да се разменим  Mr. Green

# 56
privet,mameta   bouquet
Doide pak moq red da se razpisha.
Kak sa bremennite mameta,rastat li koremchetata? Heart Eyes
,Mamo Eli,nashata kaka ne samo se zastoqva pred ogledaloto,ami si opravq i vejdite veche(po-chesto otkolkoto e neobhodimo),mnogo e porasnala,po-visoka i po-edra e ot men veche :roll:zatrupva me s vaprosi ot roda na:
"zashto imam tolkova papki"
"kak moga da otslabna"
"dobre li mi sa vejdite"
I mnogo stranno,ot skoro mi zadava vaprosa"mamo,ti obish li me oshte".ne moga da si obqsnq kakvo q kara da misli,che ne q obicham.tova,che otdelqm poveche vreme na Luchko,i tq izostava na zaden plan ili... newsm78
Po otnosheniq na drehi i obuvki,,,nemojem da se razberem,az i haresvam edni,tq tochno obratnoto nqkakvi drugi modeli...dano barzo otminava puberiteta,zashtoto :whistle:kak e pri vas s mimi?
Vchera donesoha na luchko edin ogromen tigar(plushen),i toi e mnogo shtastliv,neznam,mnogo obicha jivotnite,mnogo e milostiv i obichliv,te sa mu edni ot lubite igrachki.
tezi dni shte ukrasqvame elhata i staite,nqmat tarpenie veche. Party
kachila sam nqkoi novi snimki s tagarcheto v www.snimka.bg
Pozdravi i celuvki ot slanchev new York

# 57
Мама Нина, все едно за моята дъщеря си писала. Само дето още не давам да се пипат веждите  Wink Пробваме по 40 чифта дънки докъто изберем, а ботуши купихме с триста зора и таткото като ги видя пита дали са за мен  Rolling Eyes Въпросите за обичта и аз ги чувам. Най - много ме нервира разсеяността и това, че се движи като в безтегловност. Когато имаме време си правим разкрасителни процедурки заедно вкъщи (обезкосмяване, маски, пилинг...) Crazy Бъбрим си по женски и това ни сближава. Няма тема табу. Така успявам да съм в крак с нейните проблеми. 
Mr. Green

......пък после-имало равновесие в природата  #Cussing out Не може ли някак да се разменим  Mr. Green

newsm78 Две момичета в твойта къща, две момчета в къщата на Дикси. Това не е ли равновесие? Не бързай да си разменяте децата. След 20 години ще ги ожените и ще ви доведат по още две от другия пол! Grinning
Моя журналист непрекъснато измисля нови неща да иска от Дядо Коледа  ooooh! Дано ми стигне заплатата  Mr. Green

# 58
  • Пловдив
Здравейте мамчета,
При нас все едно и също...само ви чета и няма с какво да се похваля. Мога само да се оплача, че от вчера Румяна пак е сополива, писна ми вече...миналия месец по същото време бяхме болни с татито, Румяна пропусна, сега пък тя се разболя, надявам се да не ни повтори и нас.
Бебка май още е с главата нагоре, поне по ритниците така ми се струва, другата седмица съм на преглед и ще видим...
За подаръците направо в чудо се виждам  ooooh!
Ние с мъжо си подарихме вече един лаптоп за вкъщи, да мога да ви чета и като съм в майчинство Heart Eyes За Нова година се надявам да си прекараме и интернета, да дойде спалнята и това ще е за нас. А за малката и роднините още незнам какво да купувам Confused

Да, аз също не съм съгласна да е така Crossing Arms Някои мами и 3 момичета да имат ще се радват, други пък като мен искат само момчета...най-добре кой каквото си поиска това да има  Grinning
Лека вечер и до скоро!   bouquet

# 59
Здравейте, сладурковци!
Коледата наближава, а подаръците са още в магазина  Mr. Green /почти нищо не съм купила още, а и време никакво/.
Гледам, говорите си за пораснали девойки. Моята щерка от сега е започнала с момчета да се занимава - в първи клас са, а вече се бият помежду си за момиче или за момче  #Crazy  Сузи се криела в тоалетните, а едно момче стои пред вратата и я чака да излезе  hahaha  А тя ми казва, че той й досаждал и тя не можела да се отърве от него.  hahaha  Друг ден, тя се скарала с едно момче, което й обещало, че ще са приятели, а той после отишъл при друго момиче и нашта "Мара" се ядосала и се скарали  Laughing  Направо сапунени сериали в клас. Но и забелязвам, че нещо повечко грешки прави и сега ще я подхвана събота и неделя повече да решава задачи и да пише, че хич не ми харесва - много се разсейва и не мисли.
При мен нещата са на пълна пара - взех си всички нови изпити от първия път, за тази година приключих, имам още едни лекции януари и край  Grinning А в работата също всичко е на пълни обороти - включила съм турбото и тичам насам натам.

Цунки по коремчетата на бременлинките, цунки по бузките на дечицата и поздрав на всички мами!

Общи условия

Активация на акаунт