Невероятни палачинки

• 108 918
  • 221
  •   1
Отговори
# 180
Радвам се, че си попаднала на рецептата,защото просто си заслужава...Аз всяка седмица правя поне веднъж...Относно кг предлагам и диетичен вариант (50:50 брашно и трици, по-малко масло и евентуално обезмаслено мляко) Peace Не се надуват чак толкова , но пак са много вкусни. В началото само така ги правех  chef

# 181
Строхотно изглеждат, ще ги пробвам. В Турция ядохме подобни, но тези изглеждат по-добре. Някой знае ли рецепта на типичните турски палачинки?

# 182
И аз в Турция ядох едни такива малки, но вкусът им е по-различен от тези....едно време баба ми правеше "лангиди", които доста приличат на турските палачинки Peace Рецепта за лангиди срещнах някъде из форума, но като не помня къде newsm78

# 183
  • на дъното
Благодаря за рецептата!Днес направих двойна доза,че с една до никъде и като за първи път резултата беше изяден още докатао са топли,че и малкия си хапна дори след обилния обяд преди това.Точно като на снимката се получиха Peace
Narina Hug

# 184
Много ми допаднаха цветните палачинки, супер просто! Simple Smile   Всяка събота правя- традиция е в нашето семейство  Grinning , но ги приготвям по тази рецепта http://mandjorno.com/palachinki-ii-vid.html. Стават супер всеки път.  chef

# 185
  • Разпиляна във въображението
Ще пробвам. веднага си записвам рецептата. Благодаря

# 186
  • Пловдив
Narina правих панкейксчетата по твоята рецепта.Но вече два пъти докато ги пека бухват,а после се смачкват.Къде греша? Пекох ги на глил плоча като само я намазвах с олио.Да не би да трябва да се пържат в много мазнина?

# 187
Не, мила, не се пържат в мазнина..пробвай да намалиш малко течността или сложи още брашно, за да ти стане по-гъсто тестото. Моите също не стават както на заглавната снимка, но когато тестото е по-гъсто си запазват по-добре формата Peace

# 188
  • Пловдив
Благодаря  Hug И на мен ми се струваше много рядко,но си мислих,че така трябва да е.Още в събота ще пробвам с малко повече брашно  Peace

# 189
Отчитам се и аз.
Вчера видях рецептата и току що приключих с тях. Наистина много хубави. Пробвала съм до сега 2-3 пъти рецепти за ам. палачинки, но тази излезе най-сполучливата.
Явно наистина е от значение и това млякото да е със стайна температура и да бъркаш на ръка, а не с миксер.  Peace
Записвам рецептата и смятам да правя само нея.  Hug

# 190
  • София
Ммммного вкусна тема, избрах рецепта и ставам да забъркам една палачинкова  доза. Simple Smile

bouquet

# 191
Чудесни палачинки.

# 192
Изскачат ми най-отпред Simple Smile. Изглеждат толкова апетитно. Изчетох цялата тема. Ще се пробват.

# 193
  • Sofia
Вече 2-3 години ги правя, някъде напред съм записала, обожавам ги. И стават супер лесно и бързо.
И наистина винаги гледам млякото да не е студено, има значение.

# 194
  • на североизток от Рая
 Првила съм тези палачинки нееднократно, но винаги спадат след като са готови. Иначе са невероятно вкусни. Тези от снимката от първа страница как са успяли да запазят тази форма, толкова надути, пухкави, точно като за снимка.

Общи условия

Активация на акаунт