АВГУСТовската дРужИнА не сЕ плАшИ от снЯг и лЮта зимА

• 15 981
  • 298
  •   1
Отговори
  • у дома

Най - продуктивна дата: 07.08.2006г - 8 бебета
Най - разпространено име: Никола, Николай, Николета - 9 бр.
Най - тежко бебе: Калоян на nana77 - 4.350 кг.
Най - леко бебе: Явор на punita - 1.150 кг
Най - дълго бебе: Андреас на Ljubica - 56 см.
Най - късо бебе: Стефан на KoRn4e, Кари на Lorexa, Александра на Val_ Stef - 47 см.
Първото ни зъбче: Ивайло на Netty

НЕЩА ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ:
Парацетамол-сироп или свещички(Ефералган, Панадол, Калпол и др.)
Спирт или кислородна вода 3%
Стерилни марли
Памук
Хипоалергичен лейкопласт и цитопласт
Топоцин пудра или Бивацин спрей(за подсушаване на мокрещи и сълзящи рани)
Сироп за кашлица(Проспан, Хустагил,Стодал и др.)
Капки за нос или спрей за нос(Виброцил, Низита, Стеримар и др.)
Витамин Ц на ампули 2мл
Осцилококцинум(хомоепатично лекарство,което се дава при първите симптоми на разболяване)

НЕЩА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛАНА НЕОБХОДИМОСТ:
Дуфалак(за разхлабване)
Сока на Хип против разстройство или активен въглен
Фенистил гел за мазане при единични пъпки
Зиртек или Фенистил капки при цялостни обриви или други алергични реакции
Гентамицин крем(вече няма производство, новия се казва Банеоцин)
Калгел или Дентинокс
Камомила или Осанит
Фуроталгин(капки за уши при оставане на вода в ушите)

Детски клубове в София

Детски песнички и стихчета за сваляне

Старата ни тема Heart Eyes

# 1
  • гр.София
 Ха сега кажете,как да изтрия другата тема?! На модератор ли да пиша?

Пу,запис

# 2
  • у дома
blanc, редактирай заглавието и помоли в него темичката да се изтрие от модераторите  Hug  bouquet

Ния вече е ГОТОВА  Mr. Green иска и писмо до дядо коледа да пишем, като я питам какво иска - ПОДАРЪЦИ, а какви? - ГОЛЕМИ  Joy hahaha

Ember, ужасно е, настръхнах докато четох  Shocked прегръдки от нас  Hug Hug

# 3
  • Бургас
Добро утро!
Мерси на Блу за новата темичка.
Hug

# 4
  • гр.София
 Във всеки случай,Блу,сме я пуснали в една и съща минута.
 Ще променя заглавието,пък и тя ще отплува надолу-няма страшно.

# 5
  • Бургас
Блу,Ния е страхотна! smile3501

Ирен и тя знае 4 -5 песни вече от градината,но точно такива новогодишни не.Аз чакам от там да ги научи май...... Blush

# 6
  • гр.София
 С риск да досадя-ама обяснете ми,защо старата тема е с 21 страници?!
 Снощи на 16-та стр пишеше нещата и бяха постовете,които сега са на 20-та ?!
 Побърквам ли се?

# 7
  • Бургас
Да си вляза в ролята на сервитьорка и да ви поднеса кафенцето.

Днес сме на варено на джезве,за тези които скоро не са пили.

С риск да досадя-ама обяснете ми,защо старата тема е с 21 страници?!
 Снощи на 16-та стр пишеше нещата и бяха постовете,които сега са на 20-та ?!
 Побърквам ли се?

Да така е Бланк.И аз се учудих.

# 8
  • София
Запис и от мен

Блу и Блан мерси за новата тема   bouquet   Кайли заглавието е супер   bouquet

Блан и аз не можах да разбера ( мнооого се учудих какво е станало, ама нали много се схващам как стават тези неща.... Embarassed.)

Дани - Найа е голяма хитруша  Joy

Ембър - дано нямате вече проблеми с Вики.

ВСТ - страхотни красоти си сътворила ( жалко, че няма да съм в София по време на базара)

Аз днес закъсах с колата по една стръмна улица ( ни напред, ни назад, как се кара на лед - просто не е истина  ooooh!... успях някак си леко да я дръпна в един момент - и колите минаваха по край мен без дори да направят опит да ми помогнат - сама жена в буксуваща кола -...добре, че сме на близо, та мъжът ми заключи Миташки в хола и дотърча ...аз вече почти се бях спуснала назад, ама аха аха да се забия в красивите колчета, които лятото бяха сложени, за да не се паркира)....

За Коледното парти - предлагам да направим списък...или първо може би анкета - за датата, часът и мястото - предложения - 7 декември ( неделя), 10 сутринта или 18 вечерта, клуб - Барбарони 3 или този дето Ммилена го предложи. Най-добре да си гласуваме...та ще помоля Блу да пусне една анкета като има време....други предложения ?  

# 9
  • гр.София
 Обичам турско кафе Hug Поне веднъж на ден за разнообразие си правя в джезве.

В старата тема на 20 стр има пост на Кайли-с предложенията за заглавие и в него пише-вече сме на 15 стр Joy
 А тази сутрин в 7 имаше профилактика на Форума-беше недостъпен-явно са разбутали нещо.
 Хайде,информация дадена! Grinning

Дани,защо си се шашнала? Едно бито системно вкъщи дете не би изглеждало като Найа-няма да е слънчице,както са ти казали.

Пък в нашата къща думата бой се употребява непрекъснато ooooh!Запасът ми от заплахи е много беден.

Милена,тя Елвинг ти е отговорила за спането-става с ранно събуждане-в 7ч
 В събота и неделя София сама се събужда в 8-8.30 и към 13 вече й се спи. Аз си мечтая само да спя до 9 сутрин.

Мис74, хайде,оздравявайте и вие  Hug

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 09:31 от blanc

# 10
Добро утро и от мен!

IrrA_78 ,мерси за кафенцето...необходимо ми е след като в 1.30 станах да мажа филии с пастет. Tired

Марулка, честитооооо! Пожелавам ти лека и спокойна бременост! Hug

Аз бях в Хисар на семинар за 3 дни в спа-хотел Wink, но се наложи бързичко да се прибера в събота, защото Гого вдигнал Т. Слава богу само през нощта вдигна пак и на сутринта вече нищо му нямаше. Изпуснах купона вечерта, но не съжалявам, че се прибрах...просто щях да се побъркам от притеснение.

Вст, страхотни неща си направила... Peace А разбрала ли си, че в Луксор-а ще правят детски клуб? Laughing

Започвам да работя, ще пак закъснях днес... Embarassed

# 11
  • София
Блан не се побъркваш. Просто админите пипаха тази сутрин нещо по форума и вероятно оттам се е получило така.

Блу мерси за темата   bouquet Ния е голям сладур  Wink

Ире кафето е много на място, че тази сутрин съм като Фитипалди. Почти от движение изхвърлих детето в яслата и после съм карала безумно по пътя, за да стигна навреме в офиса, защото съм дежурна.

За коледното парти - хайде да сменим клуба.  Praynig Лично на мен този клуб не ми хареса особено. Naughty  Нямат играчки, джунглата е смотана и не е направена за по-малки деца. За това, че е далеч не е проблем, все пак съм моторизирана.

# 12
Аз за неделните дни съм пас, така че няма смисъл да коментирам клубчето Laughing

# 13
  • София
ами затова предлагам анкета за коледното парти - дайте предложения...

Другият клуб, който аз харесвам е  Патетата в Лозенец ( пресечна на бул. Черни връх, посока Американско посолство..) http://www.pateta-bg.com/index.html.  Какичките там са супер, много добре е оборудван, Като разстояние е мисля в средата на града, - честно за всички. Може да се стигне с трамвай 9.

# 14
blueeye® ,благодаря за сладката темичка! Как се уцелихте с blanc в една и съща минута да пуснете темичка? Късмет
 IrrA_78 , браво на Ирен, знае детето песнички и си представям колко сладко ги пее!
Даниел слуша, играе, ама не иска да запее. По едно време пеехме за зеленчуците, часовника, ама сега нищо не иска, само се смее.
Клубчето Барбарони 3 къде се намираше?
 Pouh , клубчето изглежда доста просторно и важното е децата да се забавляват
 IrrA_78 благодаря за джезвеното кафенце, наистина отдавна не съм пила такова, каквото го приготви.
Pouh, така е, като видят жена с кола и се забавляват. Дано не се случва да закъсваме.
AndyB, и ние станахме в 5 да ядем попара и крем. Ходихме на доктор и ще пием на "бакото сиопа"-Мукосолван, но си отидохме на ясла.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт