Първият сняг щом завали, МЛАДОСТчета почват снежните игри

• 18 902
  • 307
  •   1
Отговори
# 30
marusj- аз поръчвам от ОЗИ и съм доволна много от тях Peace За "мама Люси" не съм чувала
benighted - честно казано съм отчаяна от давна,защото от бебе си е злояда и ако не се правя на маймуна или с караници,няма да хапне сигурно с дни Rolling Eyes Единственото което постоянно иска да и правя е АМ,денонощно го иска като наркотик и е baby_neutral От бибата я отказах за един ден без проблем,но от млякото е просто абсурдно.Аз нямам нищо против да пие колкото иска ,ама нощем ставам поне два пъти да и правя,а през деня ако пие после не иска нищо да хапне
tini-mini-лошото е че сама не иска хич да яде,за да сложи нещо в стомаха си,трябва да и е пасирано и някой да я храни Close И в градината са вдигнали ръце от нея,кръстили са я " принцесата с граховото зърно" Лелката каза ,че за 25 год. стаж такова чудо като нея не е виждала.Знаеш от колко време ходи,днес за първи път е яла и бяха много щастливи.Викнала си е лелката,дала и е лъжицата в ръката  за да я нахрани Laughing и започнала да си хапва

# 31
Аз взимах 1 седмица /май месец/ мама ЛЮСИ,даже аз и се обадих да носи храна в магазинчето на пазара в Мл 3.Но на Алек му беше много пасирана,а и след 1 седмица вдигна цената/не беше честно,бяхме и намерили нов пазар/,та лятото насам-натам и реших сама да си готвя.Това е моята одисея с кухните. Hug

# 32
Почерпете се Алек става на 1,5 години!

# 33
Момичета, никъде в нета немога да открия в колко часа започва театралната постановка в Арена. Някой има ли представа?

Кой детски клуб в Младост е подходящ за деца около 1,5г?  Peace

# 34
Има театрални постановки в Арена?Та това е чудесно! HugА в детския кът ли са или..???

# 35
Да, но се оказа, че са през седмицата. Освен това през уикенда не пускат в детския кът деца под 3 год, дори с придружител. Разбира се, бяха така мили  Close да ми го кажат след като платих и обух пантофите на детето. Преместихме се в детския кът на Como където очевидно не беше проблем синът ми да общува с други деца, нищо че е под 3 год.  Crossing Arms

# 36
Хайде и аз да се запиша в новата тема, хем и да я побутна по-напред  Wink

# 37
  • София, България
 Peace

# 38
Честито на всички рожденици и новодомци!

Коледната програма от Арена:
22 дек - Каранавал на танца (с танцьори от школа Нюанс)
23 дек - Празник на елхата (игри и стихове)
29 дек - Новогодишен карнавал (с танцьори от школа Нюанс)
30 дек - Новогодишно шоу (игри и забавления)

Всеки вторник 18-20 часа театър
2 дек - Снежанка
9 дек - Дядо и ряпа
16 дек - Приказна виелица

Всеки четвъртък 18-20 часа смешни и състезателни игри с актьорите от Илкова театър.

Всяка сряда (не пише час) коледни, сурвакарски танци и обичаи.

Възраст 3-12, не знам дали става дума за всички забавления.

# 39
  • Ланкър, планините Овнерог
Чак сега виждам новата тема  ooooh!

Кой детски клуб в Младост е подходящ за деца около 1,5г?  Peace

Ако е за гледане, аз съм доволна от Мечо Пух и приятели.

# 40
  • Ланкър, планините Овнерог
Къде сте, бре? Да не ви отвя на някъде бурята?

# 41
Здравейте мамита!
Можем ли и ние да се запишем или вече е късничко Rolling Eyes
Мама Валентина /25.05/ и бебе Александър /14.10/, живеем в младост 1 бл. 54А до магазин зора

# 42
vilieva 1, добре дошли Hug
А бурята е страхотна! Готвя и ми е отворен балкона и чувам женски писъци, поглеждам...  някой пуснал душа... 

# 43
Благодаря devtra за топлото посрещане Grinning

# 44
vilieva 1,  smile3525  аз и снимките разгледах вече!

Общи условия

Активация на акаунт