Първият сняг щом завали, МЛАДОСТчета почват снежните игри

• 18 894
  • 307
  •   1
Отговори
# 45
Хубава програма на Арена,ама дядо Коледа за бебета на 1,5г. няма! Confused
vilieva1 Добре дошла! Hug

# 46
  • София, България
Май никой не пусна линк в старата тема към новата тема, и ... затова я изпуснахме.
Вилиева, добре дошла. И аз разгледах снимките  Embarassed много е готин малкия мъжага  Wink
А бурята наистина беше страшна. Тъкмо отивах на танци с колата ... и като се изсипа ... Рекох си, че няма да има никой на танците ... а то - три пъти повече хора от обикновено  newsm78

# 47
Хубава програма на Арена,ама дядо Коледа за бебета на 1,5г. няма! Confused

Миналата Коледа беше първата за моя син и го заведох в мола, за да се снима с дядо Коледа. Много бързах защото знаете какво е там в събота към 10ч., а и бебето беше на 3м. Освен, че "дядото" закъсня и не го дочакахме, всеки срещнат ми даваше акъл какво прави това малко бебе в мола.  Rolling Eyes

Сигурно в Como ще има някое парти, ако искаш снимка.  photo

# 48
Михалко, Hug

# 49
vilieva1 Добре дошла и от мен! Hug
За Como не знам, ако ходя тези дни на там ще проверя дали ще имат коледна програма.

# 50
Здравейте момичета! Hug  Почерпете се за здравето на нашето най-голямо щастие  Виктория, която днес става на 2 годинки!
Това ще е тортата за празника:

# 51
  • София/Сливен
Честито! Да расте здравичка, умна и много красива! Много щастие и любов на всички вас!

# 52
  • Ланкър, планините Овнерог

# 53
супер темичка  Flutter много ми е кеф зимата и малко ми е объркваща тази жега сега Crossing Arms

я да спомогна - няма я нашата педи, не е лоша, и пешън и ники и кой ли още са при нея Flutter
д-р Елида Вашева
25 ДКЦ
0888940641

честито на празнуващите Party

данче, ники, други, знаете ли за жена, която да иска да гледа детенце, ама ненормирано работно време: трябва ми мъжо като е дневна, а мира болна и не на ясла, да я водим у жената да я гледа, ще си носим храна, играчки, дрешки и т.н.... а, ако й е по-удобно, ще идва тя у нас Peace може тези дни да са рядкост, може и примерно всечки чевърти ден (мъжовите дневни) цял месец, ако (дано не  Praynig ) мира, като я пуснем пак на ясла е сега понеделник, пак се разболее и вече ще я спра поне са месец / уикенди няма да е, щото аз съм свободна тогава Heart Eyes хубаво е в младост да е жената Peace пишете ми лс Praynig

# 54
niniochka, и аз търся такава жена - да гледа Вики, когато е болна и не е на ясла. Може да се комбинираме за една и съща и така да й осигурим повече часове.  Thinking Обаче, ако и двете деца се случи да имат нужда от детегледачка, ще трябва да ги гледа на едно място и двете.   Confused

# 55
  • Страната на чудесата
Честит празник на Виктория, да расте здрава и весела, да дарява мама, татко и всички близки с много щастие!
При нас цари Коледно настроение, гарнирано с леко притеснение, защото в групата на Цветка има карантина-Варицела. Моля се да я прихване и да я изкара по-леко, пък да видим Thinking дали някой от нас няма да окапе Mr. GreenАз уж съм я карала като малка, ама знам ли-може пък да ме повтори и да се украсим с коледни пъпки-поне ще сме в тон с основния цвят на празника Twisted Evil

# 56
Ние сме при д-р Вашева и принципно съм доволна.

Такъв тип жена ще е най-удобно, ако е някоя пенсионерка в същия или съседен блок.  Peace

# 57
иииииииии честити 2 годинки на вики Hug Hug Hug да е здрава, много здрава, и да си се радвате тримата вкъщи всеки ден Heart Eyes

ами сигурно ще е ок да се комбинираме, то лошо няма и д аги гледа двете май, но, ако са болни от различни вируси, не е добре, че смесват и става лошо... жалко Crossing Arms

# 58
  • София
Честит рожден ден на Вики! Да расте здрава, умна и красива!

Я и аз да ви питам за педиатър. Flutter Ако може да ми препоръчате свестен такъв от  п-ка Младост, че 25-та ми е далече и искам да сменя сегашното педи. Засега съм се насочила към д-р Димитров, за него чух доста добри отзиви. Други идеи? Simple Smile Извинявам се, ако е кометирано скоро. Blush

# 59
  • Страната на чудесата
Ние сме при Димитров, доволна съм много Peace

Общи условия

Активация на акаунт