Споделете 86 ... или как да накичим елхата с повече играчки

• 23 372
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Малко ми е трудно да споделя след постовете на Умбра и Имелда. Hug Коледата все още ми е далечна - натрупаха ми се твърде много умора и изнервеност, не мога да се отърся... Но в училище започва да се усеща празничното настроение - децата от дни събират пари, пазаруват украса, кичат стени и прозорци... Днес доукрасиха класната стая - не е съвършена, но е хубава и весела... И хич не им пука на дечурлигата, че идват контролни и класни работи, че всеки ден все някой им се кара заради глупостите им, че са нанизали сума двойки... Весело им е и леко на душичките... Все си мисля, че трябва да се уча от тях да не губя доброто си настроение, каквото и да става... И все не успявам...

http://www.nimfetka.snimka.bg/album.php?album_id=314235&view=1

# 601
  • под дъгата
За мен Коледата е семейството, уютът, топлината, домът, веселият смях, съвместното. Завръщам се към корените си, към себе си. Баба меси боговица, със сестра ми я украсяваме - плетеници, лоза, бъклица, пара. Всички сме около масата, къщата е пълна, баба прекъдява ястията за здраве и берекет. Място има и за тези, които ги няма, но все пак са някъде около нас, не са се загубили съвсем. Или поне на мен ми се иска да вярвам, че е така. Тази година Коледата няма да е същата, защото баба я няма. Мъчно ми е, но трябва да вървя напред, може би ще вляза аз в нейната роля. И ще оставя място за нея на масата.

# 602
  • Майничка
Тази Коледа, най-сетне, пак ще нагъчкаме столове около масата, ще компенсираме пооределите през годините редици. Дано, дано догодина продължим пак в този дух!

# 603
Ще бъде поредната Коледа без дете. Вече нямам сили да се надявам  Cry Нямам желание нито за украси, нито за трапези, нито за веселба.
Ще избутаме някак си празниците и на близките ще казваме, че всичко ни е наред, за да не им скапем празниците.

# 604
Писмото до дядо Коледа на моята фамилия е много късичко, от един ред. Алекс ъп, ще му пишем и за теб.

# 605
Ох, миличка Алекс, нещо ми се счупи вътре, като те прочетох.
Силно, силно те прегръщам.

# 606
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Алекс, последната без дете ще е  babydust7

# 607
Добра вечер.
Добро време да се завърнеш в бащината къща... и да споделиш.
Вкъщи вече запалихме камината, седнах пред компютъра, налях си чаша вино и разбрах, че ми липсвате. И тези, които са тук, и тези, които ги няма. Елате си!
Хич ме няма по емоционалните изблици... вие разбирате и от две думи.
Много неща ми напират за споделяне, ама не мога всичко наведнъж. Забравила съм как.
Преди малко с детето отворихме първото прозорче на адвентския календар. Не ги тача много чуждестранните приумици, но поне е повод да научи числата и след 10.

Алекс, ще дойде и при вас Дядо Коледа...

# 608
МГМ, кви цветя? Да не си хванала букет на нечия сватба Simple Smile

Писмото до дядо Коледа на моята фамилия е много късичко, от един ред. Алекс ъп, ще му пишем и за теб.
Знаеш си работата, нали Flowers Four Leaf Clover

# 609
Алекс,  Hug Не спирай да се надяваш; ще дойде радостта и при вас, но не позволявай на надеждата да умре.
Споделям, че последните 2 страници от "Споделете" ме разчустваха. Само ще благодаря и ще се измъкна, че хич ме няма по тази част.

# 610
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Вълчо бре, чети  Grinning Hug

# 611
  • UK
Хванах два през тази година, и наистина става дума за единия, както и едни цветя от украсата. Нямам намерение да се омъжвам, де.

Споделям, че Лиска ми липсва. Невинаги ми е приятна, както, убедена съм, тя иска, невинаги съм съгласна с нея, но ми вдъхва някакво чувство на сигурност като е наоколо, големи глупости пиша, знам, не мога да обясня какво точно имам предвид. Ама искам да се върне.

# 612
И мен ме разтърси написаното от теб, Алекс... Не знам какво да кажа, за да те утеша... Обещавам, че ще поискам подарък и за теб от Дядо Коледа... Hug

# 613
  • София
Алекс, няма да се отчайваш! Няма да спираш де се надяваш! Няма да допускаш мрачните мисли!

Мяу, добре си се завърнала!

# 614
Не съм се отказала, не искам да се откажа от мечтата за дете. Просто ми е пусто и болно. Няма да е тази Коледа, може би другата, или по другата...
Благодаря ви за куража.

Общи условия

Активация на акаунт