Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 817
  • 220
  •   1
Отговори
# 30
Таш, с Ели сме се виждали  Laughing Тя си има доста точна представа за мен Laughing

Юлче,кога ходи до Америка  Joy Joy  Joy

# 31
  • Pierrefonds, CA
Таш, с Ели сме се виждали  Laughing Тя си има доста точна представа за мен Laughing

като не може планината да отиде при мохамед, мохамед отива при нея  Joy Joy Joy

кой не е в час и не чете темите, адашке,м ?

# 32
Честит рожден ден на Михаела!Верик,да ти е жива и здрава рожденничката!

Нямате изчитане,новата темичка я минах диагонално,но за старата нямам сили.Утре ще наваксвам.
Прочетох,че някои дечица още имат колики,е и ние сме в този отбор,при Ангел затихнаха някъде към 7м.и към 11м.отново се появиха.От тогава не са спирали,започват към 23ч.до към 3ч.-4ч.,дори за успокоение както Юлчето е писала си търси млекото.

# 33

Тайна, майна  Mr. Green

# 34
Култов подпис,юлче Mr. Green Чудех се кой,в това трезвеническо общество ще помогне на гОркия камион newsm78 Crazy Joy

# 35
Аааа,Ели, Naughty знам аз,че сте се виждали в Пловдив  Wink Просто се пошегувах  Laughing

# 36
Култов подпис,юлче Mr. Green Чудех се кой,в това трезвеническо общество ще помогне на гОркия камион newsm78 Crazy Joy

Продължението следва...

# 37
Здрасти и цоп!  Laughing
Минавам само набързо, че ме чака едно шетане.  ooooh!  По-късно, ако не ми се доспи, може да пиша повече.

Честит рожден ден на Михаела на Верик! Да е много здрава, с безгрижно детство и да радва мама и татко!

Елиииииииииииии, как ми разтуптя сърцето с тази лентичка. Преди време Дита ме подлъга с една подобна, сега пък ти Mr. Green
Греяна ракия не обичам, за разлика от греяно вино  bowuu
Скок-подскок, излизам от форума  Laughing
Чао!

# 38
Хайде да се разпиша в темичката ни,Дес     bouquet  bouquet  bouquet страхотно е че сме в нова тема, обичам новите неща, промени и тинтири-минтири!

Бързам аз да питам Роси - случайно днес да е била в нашия МОЛ???? Видях същата мадама като Роси + 1 Сашо. БЪРЗО ДА СЕ ЯВИ В ИЗПОВЕДАЛНЯТА.А ако си била ти, мисли си кой ще номинираш с 2 точки  Joy
Таш - защо съмнителна, пък и следобедите..нееее!  newsm78 Свеки днес взе Ники по обед и аз поканих майка ми на разходка из МОЛ-а и да си похапнем и разгледаме какво има по магазините. Скапана съм, защото се покатерих на едни високи ботуши и с една пола и фръц-пръц/без пръц,ама така е лафа/ се изморих повече от цялодневно тичане с количката.
Юлче - верно камОна е супер.С какво да помагаме, аз не разбрах в крайна сметка???  Embarassed Embarassed Embarassed Shocked
Росиии, Бързо издавай ,че да не те погвам по телефона СЕГА!????  hahaha hahaha hahaha

# 39
To така или иначе днес ме е избило на спам,ама да се похваля колко примерна булка-домакиня бях в почивният си ден.Наготвих 2 в 1 (две манджи в една чиния се сервират Mr. Green) китайски спИцИалитети,направих десерт - торта и просто съм горда със себе си.Такива подвизи скоро не бях правила,все минавахме метър с по някоя от гозбите на майка ми.Та всичко това гарнирано с тичане по изследвания,кухни,час в другото училище и двете маймунки край мен направо ме карат да мисля ,че понякога мога много Embarassed Ми за тая година сигурно ще е това,та поне да се нафаля Joy

Сега по темата Grinning
Детето малкото е приспано,аз отивам да сервирам на мъжо и да се оправям с Вяра.
Хайде до по късно ако успея Wink

# 40
Мммм,Дес,браво на теб,тогава и аз ще се пУфаля после  Mr. Green ама първо и моето дете да заспи  Wink

# 41
  • Pierrefonds, CA

Елиииииииииииии, как ми разтуптя сърцето с тази лентичка. Преди време Дита ме подлъга с една подобна, сега пък ти Mr. Green

Shocked Shocked  Mr. Green Аз още от едното не съм се съвзела, ти...  Twisted Evil
Аааа,Ели, Naughty знам аз,че сте се виждали в Пловдив  Wink Просто се пошегувах  Laughing

Grinning

Много ми е лигавоо, днес  Blush

# 42
Малеееее, Галинооооо, знаех си аз  Crossing Arms Гледах, че се разхождаха 2 девойки по плаца и доста се загледах - едната с черно палто, дето ми заприлича на теб, а другата с бяло. Ти къде ни видя? Що не дойде, а, а, а  Crossing Arms? Не бяхме само двамата, бе. Бяхме със сестра ми и нейното либе  Laughing Ходихме да си търсим разпределител за спирачките, ама бързо открихме и решихме да се разходим малко из мол  Peace
А сега 2 точки за теб  Naughty  Laughing  Hug

# 43
Ние бяхме, точно както го описваш там сме се видели, ама аз установих,че ти си ме видяла 1-ва,защото ...... Simple Smile  hahaha hahaha hahaha, аз ви вдиях вече в гръб, доста се позавъртях ама не можех да бъда сигурна. А ти си ни мернала в лиц, келеш - Можеше да ми с ехвърлиш на врата бе///Точно влизах в един от магазините и се сетих къде съм виждала лицето на мъжа /т.е. Сашо,че е твоят Сашо/ после избързах да ви намеря, но бяхте се изнизали на някъде Simple Smile
Не видях нито сестра, нито либе, само със Сашо се прегръщахте.... стига лъга Simple Smile  Stop

# 44
Ааа, ясно, ти на тръгване си ни видяла  Peace Те си бяха с тяхната кола , а ние се замотахме в книжарницата горе и затова не си ни видяла заедно. Пък мен ми се стори позната физиономия , ама като не ме отрази и реших, че съм се припознала  Sick Как да тичам подир хората  Embarassed А иначе ти говоря за плаца отвън, че вървяха две жени, от които едната ми заприлича на теб и беше с черно палто  Peace Извинявай, душко , че съм такава разсеяна патица Tired Чак ме хвана яд сега  Confused Ама нищо. Установихме, че СЗ ни харесва много и пак ще дойдем, стига да не си ме изритала от къщата вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт